מחפשת בנרות

tala8

New member
מחפשת בנרות

אני ממש אשמח אם מישהי שמעה על מקום פנוי איפהשהו. כל העניין של השירות הלאומי שלי ממש מתמהמה ועשיתי הרבה מאמצים כדי להגיע לשירות לאומי ואני ממש לא רוצה שזה ילך לחינם. אני רוצה תפקיד משמעותי, במקום שבאמת צריכים מתנדבים ולא לסיים בתור איזה מזכירה. תודה!

stellawasadiver

New member
...?

העמותה שאת רשומה בה אמורה להפנות אותך לתפקידים פנויים על פי הנושאים שאת מבקשת... אצל מי את רשומה?

יש הרבה מקומות

שבהם תוכלי להעביר את השירות הלאומי בהרגשה שתרמת הרבה. שיבוץ למקומות האלה את צריכה לברר אצל הרכזת שלך לפי העמותה שאליה את שייכת, אם את לא שייכת לאף עמותה תצטרכי להירשם לאחת מהן ומשם לקבל את כל המידע.

Mיקי_

New member
מה קרה עם הבי"ס הדמוקרטי?

עבודה כסייעת שם נשמעת לי חשובה תורמת ומעניינת מה קרה עם ההצעה ההיא שהעלו בפנייך? דעי שבאמצע שנה מאד קשה למצוא מקומות... והכיני את עצמך שתאלצי לחכות עד ספטמבר, ככה שאם מציעים לך עבודה כמו שהציעו לך כסייעת שלי אישית נשמעת מאד מעניינת, לא כדאי ך להיות בררנית...

tala8

New member
עם כל הכבוד

עם כל הכבוד לביה"ס הדמוקרטי בהוד השרון, אני באמת לא חושבת שזה מקום שצריך בו מתנדבים. נכון שהעבודה נשמעת ממש טוב, במיוחד שזה ביה"ס דמוקרטי רק באמת הייתי מעדיפה לתרום במקומות שלא יכולים להרשות לעצמם לשלם לסייעת. ובקשר לעמותה - אני רשומה לשתיהן, פשוט רציתי לדעת אולי במקרה מישהי שמעה על תפקיד טוב וככה אני אוכל לזרז הליכים ולא ללכת על "עיוור".

למעלה