מחפשת בנרות :)

shoosha1

New member
מחפשת בנרות :)

אני מחפשת את שיר מהסרט "down to you" או בעיברית תלוי רק בך. השיר מופיע ממש לקראת סוף הסרט כשהבחור עושה לה הפתעה ושר לה שיר, ואז הם רודקים יחד וצלילי השיר. העניין הוא שכבר חיפשתי את שם השיר באתרים של הסרט, והצלחתי לפסול כמה שירים מהפסקול. בעיקרון כששמעתי את השיר בסרט הקול של המבצע היה נשמע כמו של ברי וויט אבל בפסקול לא מופיע שום שיר שלו, אז כנראה זה לא הוא :) הנה השירים שעוד לא הצלחתי לפסול : 06. Silver Lining - The Rockfords 07. Hello World Belle Perez 08. Vagabond Angel - Miranda Lee Richards 09. I Must Have Done Something Right - Formosa 10. Spun Out - Psychic Rain 11. Didn´t Mean To Do You Harm - Craig Werden & Jimmy Harry 12. I Need Love - Sam Phillips אני יודעת שזה לא מעט אבל למי שמזהה/מכיר אני מאודדדד אשמח אם תעזרו לי :) שושה שממשיכה לחפש

shoosha1

New member
ועוד דבר...

כל כך רציתי למצוא ועדיין לא מצאתי :( זה עדיין לא קרה לי!! ונשארתי ערה עד כל כך מאוחר - כבר 5 לפנות בוקר. טוב, מחר נמשיך בחיפושים.. בכל מקרה יש כמה משפטים שנראה לי שקלטתי מהשיר (אני ממש לא בטוחה בהם) אולי הם יזכירו לכם משהו ..(הם לא לפי הסדר) "no mettet how i try" "and baby that not lie" "what can i say, what i´m gonna do"... כל כך אשמח עם תמצאו שושה :)

קיר קמט

New member
לפי המילים

זה בכלל לא שיר שהיה בפסקול , זה נשמע כמו Barry White - Can´t Get Enough Of Your Love

shoosha1

New member
זה זה !!!! :))

אויי תודה רבה, בידיוק מה שחיפשתי... אז לא טעיתי בזיהוי הקול של המבצע, זה אכן ברי וויט :) אני לא מאמינה שהם ככה סתם לא הכניסו את השיר לפסקול, זה חלק ממש משמעותי בסרט. טוב, בכל מקרה שוב תודה רבה שושה המאושרת :)

למעלה