מחפשת בנרות

golin

New member
מחפשת בנרות

חנות באיזור המרכז שמחזיקה מבחר כלשהו של גרביונים (לא טייץ) בצבעים ודוגמאות שונות ובאיכות טובה (כלומר לא האלו שמיועדים לילדות בנות 12 שנהרסים מהר מידי). אפילו בחנויות עם מחלקת הלבשה תחתונה גדולה בארץ (כמו המשביר) לא הצלחתי למצוא שום דבר יותר מכמה הדוגמאות הנפוצות של גולדן ליידי. אולי מישהי מכירה?

mor191

New member
2 אופציות...

דבר ראשון אני קניתי לפני איזה חודשיים כאלה עם מעויינים בגוונים של כתום ואפור ויש גם בגוונים של אפור ושחור בלוצ'י אני לא יודעת אם נשאר עוד.. אבל.. הן לא ארוכות הן שבע שמיניות.. ומאז שקניתי אותן לא לבשתי אותן אפילו פעם אחת!! מסתבר שלא הכל נראה כמו בקטלוג :/ .. הן יפות פשוט לא מתאימות לי לשום שמלה.. אופציה שנייה- ראיתי בחלון ראווה של רנואר (99% שזה היה רנואר) הן היו ארוכות ונראה לי שהן יותר יפות ממה שקניתי מקווה שעזרתי.. בהצלחה בחיפושים.. גם אני חיפשתי כאלו המון זמן

candy77091

New member
גם אני חולת גרביונים,נעים להכיר.

יש בחנויות של הלבשה תחתונה,לא הכי מבחר אבל אם תלכי לכמה חנויות תוכלי למצוא כמה דגמים. יש ב"גלי"(חנות של נעלים) ב40 ש"ח גרביונים מדוגמים,הם מביאים כל חורף/סתיו קניתי שנה שעברה זוג אחד ואני מאוד מרוצה.נראה לי שהשנה גם אקנה(מה שקניתי שנה שעברה כבר איננו ויש דגמים חדשים) יש עכשיו בכמעט כל חנות ואל רק רנואר כמו שציינו(אבל זה איזה זוג אחד בכמה צבעים לא יותר מזה)

למעלה