מחפשת בנרות תיק

meyl1

New member
מחפשת בנרות תיק

אשמח לעזרתכן- מחפשת תיק ליום יום בגודל בינוני, לא מעור, מיוחד ולא מוצאת כבר המון זמן... התיק הנוכחי שלי מרוט ונראה קטסטרופה. איפה לחפש?

Fun Fair

New member
או...איזו שאלה ../images/Emo6.gif

בואי נתחיל מתקציב- כמה את יכולה (או רוצה) להוציא על תיק? 100 ש"ח? 1000?
מה את מעדיפה: תיק שאפשר לתלות על הכתף? להחזיק ביד? מה הוא אמור להכיל: ארנק/משקפיים/מפתחות , או גם לפטופ? איזה תיקים היו לך שבעבר שאהבת?
זרקי איזו עצם, שנדע לכוון אותך...

meyl1

New member
איזה תיק

תקציב -עד 500 ש"ח , מעדיפה תיק שאפשר לתלות על הכתף,אמור להכיל יומן בגודל של מחברת שצמוד אלי תמיד,בקבוק מים קטן, משקפי שמש, ארנק, טלפון נייד, ועוד כמה פריטים קטנים. התיק הבלוי שלי שאני מאד אוהבת וכדאי שאפרד ממנו נקנה בגריפ, לפניו היה לי תיק של נדודים קצת זרוק אבל עם טאץ' מיוחד.

Fun Fair

New member
מכיוון שאת לא רוצה עור, התיקים שאני

הכי אוהבת שלא מעור- תמיד איכשהו צצים באלדו. הייתי שם היום ויש 20-50 אחוזי הנחה על התיקים שלא מעור. יד להם דברים מהממים !

meyl1

New member
יופי

אבדוק מחר מה יש שם, תודה רבה על התגובות, יופי של פורום! שבת נהדרת:)

ממליצה על ניין ווסט, מחירים סביב 500 ש"ח.

או בעמנואל סביב 1000 ש"ח +-. יש גם חנות די חדשה בקניון רמת אביב שנקראת "מאיוס" בקומה העליונה יש שם תיקים יפים סביב 900 - 1000 רק בניין ווסט התיקים לא מעור אבל תיקים מעולים ויפים.

niya

New member
זה, למשל, פרט עקרוני

כי אני יכולה להמליץ על תיקי עור נהדרים (שלא נגמרים עד שנמאס לך מהם...
) אבל מי שלא אוהבת או מטעמים עקרוניים לא משתמשת בעור זה קריטי

niya

New member
יש חברה ישראלית בשם dona

העיצובים שלהם נחמדים - לא מדהימים - אבל הת נותנים אחריות ותיקונים בחינם לכמה שנים(!) וזה לא מעט!

niya

New member
אני קניתי

בקניון מלחה בירושלים, בחנות בשם ויגור. וכאן תמצאי פרטים נוספים + טלפון איפה ניתן לרכוש

Terracotta

New member
אני ממליצה על Style river

זו חנות מקוונת -סטייל ריבר ויש שם תיקים ממש יפים במחירים שפויים אני הזמנתי משם תיק מתיקי BM, תכנסי ותראי אם נראה לך טוב. - אני ממש לא קשורה לאתר, פשוט מרוצה מהשירות.

למעלה