מחפשת בנות שעבדו

Jטלי

New member
מחפשת בנות שעבדו

בתור נערות ליווי, כדי לפתוח פורום תמיכה בנושא. אני חדשה בתפוז, אז אם מישהו או מישהי מכירים בחורה שעבדה או עובדת, או שמישהי שעובדת קוראת את ההודעה וחושבת שזה רלבנטי לה...

כימעט כול הנערות ליווי . הם רוסיות

ישראליות לא עובדות במיקצוע הזה כימעט . וגם לא אתיופיות . וראיתי המון .אז הם לא משתתפות בפורום אגב מה לך ולעניין של נערות ליוי

pain is MY love

New member
כן בהחלט

היה דבר מאוד חכם להגיד! הנה קבל רוסיה שכן משתתפת בפורום הזה ולא, לא הייתה ולא תהיה נערת ליווי. מרוצה?

כוונתי הייתה שהנערות ליווי לא

מישתתפות בפורום כי הם עסוקות בפרנסה . ברובם 95% רוסיות . בלי להעליב זה המצב . מתאר לעצמי שיש אלפי או רבבות בנות רוסיות טהורות שאפילו לא חושבות לעבוד בעסק הזה . הם לא עושות את זה מכייף . אלה מצוקה כספית

Jטלי

New member
ככה נראים מיתוסים, טכנאי יקר

אני לא יודעת מאיפה אתה יודע את מה שאתה כותב, אבל יש בידיך מידע מוטעה. אני נתקלתי ברוסיות לא יהודיות בלי תעודת עולה, בפיליפיניות לא יהודיות (עובדות זרות), ברוסיות לא יהודיות עם תעודת עולה, ברוסיות יהודיות עם תעודת עולה, בישראליות שנולדו בארץ למשפחות מכל המוצאים, ערביות, אתיופיות, מרוקאיות, פולניות... JUST NAME IT אני לא מתכוונת לייצר כאן הודעה מפתה לגברים החרמנים שנכנסים לפורום, אבל זאת המציאות, יש כל כך הרבה וגם ישראליות. הבעיה עם דברים כאלה זה שיש בורות ומיתוסים, ולראיה הדעה שלך, שאגב אתה לא היחידי שמחזיק בה - היא רווחת מאוד. זה כמו שפעם אמרו שילדתות שנאנסות זה רק כאלה ממשפחות עניות או רק כאלה שיש להן יצר מיני מפותח מאוד. ככה זה כשאין ידע ויש בורות, נוצרים מיתוסים שקשה לשבור אותם.

קישקוש אחד גדול כתבת .

כמי שקיבל שרותי מין אני וחברי . וזה הייה שווה כול שקל . במשך 20 שנה אחרונות במכוני הליווי . היו שם רק רוסיות . לא ניכנס ללאום יהודיות גויות . השפה ששלטה שם הייתה רוסית . גם בחיפה וגם בת"א . אולי הזונות הראשונות שעבדו בחוץ (לא במכונים) או חוף תל ברוך היו ישראליות . אבל הם היו מעטות . הפריחה בזנות התחילה עים העלייה מחבר העמים ניפתחו עשרות מכונים בכול חלקי הארץ . במשך השנתיים האחרונות המישטרה צימצמה את התופע ביגלל שהסרסורים עשו בלגן . פעם ניתקלתי באנגליה לבנה . ברזלאית שחרוחורת אגב השמוע אומרת שהרוסיות עברו ליפן שם לא עושים בעיות וזהו מקוה שהמנהלת לא תיכעס ותימחוק כי גלשנו מעט מהפורום

Jטלי

New member
זה לא חורג מהפורום

כי זה פורום מיניות נשית וזנות זה מיניות נשית גם כן. כשיהיה פורום על זנות נתנצח שם אבל כרגע אין אז מה לעשות. אתה אולי קיבלת שירותי מין 20 שנה אבל אני נתתי שירותי מין כמה שנים וראיתי במו עיניי בחורות שעובדות איתי שלא היו רוסיות. אני לא יודעת לאיזה מקומות הגעת ומה היה התקציב וההעדפות שלך. אולי אתה והחברים שלך חיפשתם "אירופאיות" כמו שקוראים לרוסיות שהגיעו רק בשביל לעבוד פה. בכל מקרה מה שאתה אומר לא נכון, אתה יכול לקבל את זה או לא - זה עניין שלך.

זה לא חשוב כול כך מי עובד כן רוסיות

לא רוסיות .אני מספר מה ראיתי . את ספרת מה ראית וזהו . זה לא עניין של מיתוס . אים עשית הרבה כסף מקווה שעשית עים זה דברים טובים ולא בוזבז את זה סתם . כי העבודה של הבנות באמת קשה . אגב עבדת במכון או ברחוב ?

כתבתי שהבנות עובדות קשה .

שלא היו במצוקה . אולי מצוקה כספית ,ולא נפשית . ישנם גם גברים שנימצאים במצוקה כספית ומוכרים כלייה . גבר לא יכול לעבוד בזנות . נשים כן , ויש להם הכנסה יפה מאוד מיזה . היום ישנם המון נשים שעובדות לבד בבית מפרסמות מודע בעיתון מקומי . ולקוחות 150 ש"ח לאקט מיני .ולפעמים יותר . ואף אחד לא מכריח אותם לעבוד . וגם רובן רוסיות .

../images/Emo31.gif

הגישה שלך כל כך מקוממת. ואם זו הייתה הבת שלך, גם אז היית מתייחס אל זה בשוויון נפש שכזה? "אף אחד לא מכריח אותך לעבוד". נו באמת. בתור ילדות הן פשוט אמרו לעצמן, זהו, זה החלום שלי, להיות זונה. וואלה, אני אגשים את זה ויהי מה. איזה כיף לי.

גברתי המנהלת . את תמיד כותבת

אים זו הייתה הבת שלך . מזל שהבנות שלי יש להם אבא שדאג כספית והם לא מתות לרעב . ועד היום אני תומך כספית . הייתה תקופה שהבת הבינונית רצתה לעשות בייביסיטר לא היסכמתי . בטיעון לא יפה שהבת של קרמר שעושה מליונים בשכונה והבת שלו תרויח גרושים בשמירה על ילדים . אבל כול אחד והמזל שלו . ילדים נולדים עים כפית סוכר בפה וילדים נולדים עים כפית חרא בפה . גם לי יש מזל חרא עים הבת הקטנה בגיל 25 היום סובלת מפיגור שכלי ומחלת הנפילה . לכן כול אדם עושה הכול בשביל לישרוד במילחמת הקיום 1. מוכר כליה 2. נוסע למרחקים להיתפרנס . יש פועלים מסין ותיאלנד בישראל בנות מרוסיה שנמצאות במצוקה כספית באות לישראל לעשות כסף בזנות אים הבת שלי הייתה בוחרת לעבוד בזנות . אז זה הייה אומר שהמצב הכספי של המישפחה הייה על הפנים חוץ מיזה . היום המתירנות של הבנות במין שמקיימות יחסי מין כימעט מגיל 13 עים המון בנים . כימעט ואין הבדל בין זונה . לסתם נערה רגילה אני היתחתנתי עים אישתי שהייתה בתולה והראתה את הסדין לאימי ז"ל בדם דברים כאלה היום יש רק בספרי ההיסטוריה . או אצל הערבים . והיום נירצחה נערה בלוד על חילול כבוד המישפחה חג שמח לכולם

Zoharrr

New member
אתה צודק בכמה דברים

אבל אני לא בתולה,אני בת 16 וחצי, עם כל הכבוד לאשתך, אני לא אראה לחמותי סדין עם דם ואני חושבת שאני לא צריכה, זה כבר מעוות, ואני חושבת שמעטות הבנות שעושות סקס בגיל 13, אולי גם אנחנו נהיה ככמו הערבים שנדמה לי שאתה מעריץ אותם על זה ונרצח את כל מי שלא בתולה לפני החתונה?

אחותי זוהר לא היבנת את כוונתי

ההפך הוא הנכון בכתוב . אני כתבתי שהימים ההם עברו . כי היום בנות מעטות מתחילות לקיים יחסי מין מגיל 13 גם בנותי התחילו בערך בגיל הזה .וכמה שעולה הגיל הן מיתרבות . וההבדל בינן לנערות ליווי . שנערות ליווי לוקחות כסף . ובנות רגילות נהנות מיזה ומחליפות מדי פעם חברים . ואני לא מעריץ ערבים ולא ערביות . ומי שעשה את המעשה היום בלוד שירקב בכלא כי גם לבנות ערביות יש זכויות

שגיתא

New member
יכול להיות שאתה ../images/Emo156.gif../images/Emo54.gif

לא מתכוון למה שאתה אומר אבל אל תשכח שאתה בפורום נשי ואנחנו מפרשות ומקבלות דברים מזווית שונה לחלוטין, ולא ברור לי למה אסרת על הבת שלך לעבוד כבייביסיטר גם אם אלו פרוטות הרי הנסיון והעצמאות שרוכשים רק יועילו לה כשהיא תחליט להיות אמא בעצמה, ונכון שתופעת הסחר בנשים הוא דבר מגעיל בכל העולם ובארץ בפרט כי לצערי הרב תסלחו לי הרבה מגברי הפורום מסתמנים דווקא הטיפוס היותר מתחשב בנשים בארץ, אבל עדיין בארץ יש את כל החרמנים החסרי איפוק וטקט שפשוט גועל אלה כל היי בובה למינהם כל אלה שחושבים שהם מתנת האלוהים לאישה, בטוחים שהם זיון אחלה אבל בעצם חוץ מהזין שלהם לא תורמים הרבה לעניין. ועוד דבר לא ברור כיצד או למה אפשר ללכת לזונה או נערות עובדות יש לי את הרספקט לבנות על תבינו אותי לא נכון אבל ללכת לילדות בנות 14 - 16,אבל גם בוגרות יותר איך אתם לא מבינים שאותה בחורה יכולה בקלות להיות אחותכם, הבת שלכם וחלילה אפילו האמא שלכם, ועוד בהתחשב שבהרבה מקרים של הבחורות הזרות למרות שלפעמים הגיעו לשם העבודה הזאת הרבה פעמים המנהלי עבודה שלהן פשוט עובדים עליהן מכים ואונסים אותן אפילו לזונות מגיע הכבוד המינימלי לאנושיות שלהן וחופש הבחירה שלהן האם להמשיך לעבוד או לא לא מזמן ראיתי כתבה על אותה בחורה עובדת שגורשה מהארץ מס' ימים לפני מותה והיתה חולה במחלת ריאות קשה כנראה שחפת האם התחרמנות שלכם כל כך מעוורת אתכם שאתם לא רואים שהיא לא בסדר שהיא חולה, במקרה הזה גם הזניחו אותה בצורה נפשעת אותם אלה שהעסיקו אותה, אני מודה לאלוהים יום יום שאני לא נמצאת במצב שסוג העבודה הזה נראה לי מקובל, אבל אני יודעת שלהרבה מהבנות לא תמיד יש ברירה

שגיתה מרוב עצים לא רואים את היער

כתב כול כך הרבה . שלא היבנתי מה רצית להביע . בכול עסק יש יוצא מהכלל אתמואל הייה כתוב בעיתון . שמטפלות היכו ילדים בגנון שלא אכלו . זה אומר שכול הגנונים הם כאלה . הזנות עוד קיימת מימי התנ"ך עים רחב הזונה ספר יהושוע . במיקצוע עוסקים נשים במצוקה כספית . בהולנד זה חוקי . ואלפי בנות באות מיכול העולם לעבוד שם . הקיץ אני יהייה שם . אני צופה בסרטים כחולים מיכול העולם בלוויין אצלי מאות בנות מיצטלמות תמורת כסף . והתופעה מיתרכבת לכיון הונגריה פולניהה ששם העוני הוא רב מה שמעניין שהגברים הם המעטים שמיצתלמים . ורואים בסרטים את אותם הגברים כול פעם . איך כתבתי כול אחד והמזל שלו חג שמח

Zoharrr

New member
חחחחחח טיפש!

רחב היתה זונה מלשון - מזינה... מאכילה... בור ועם הארץ...

אץת זה לימדו בכיתה ב . מזינה

בכיתה ט לימדו שהייתה מזינה במשהוא אחר את הגברים .....

Zoharrr

New member
לא מותק...ואל תתווכח

אני עושה בתנ"ך 5 יחידות,לא אתה.

למעלה