מחפשת בן זוג תותח

מחפשת בן זוג תותח

שלום קוראים לי אושרת ואני מחפשת בן זוג קבוע לסלסה. אני צריכה בן זוג שהוא כבר תותח בתחום כי אני לא רקדתי שנים אבל אני לומדת מאוד מהר. אני בת 24 נראית טוב מאוד ומחפשת שותף לריקודים ליחסים נייטרלים.... אשמח אם תצרו קשר [email protected]

בלי להעליב...

אבל בן-זוג תותח לא יקח אותך ! עצם העובדה שאת מתחילה < לפחות נחשבת ככה > והוא תותח ( והוא לא יכנס לשיעור ! ) זה שאת לומדת מהר לא גורע ממך .. אבל זה לא משנה ..( סביר להניח שבשנים שלא רקדת שכחת קצת איך זה להיות מובלת וכמה תנועות שצריך לעשות ובגלל זה לא ירקדו איתך ) . ההמלצה שלי לכי לאיזה שהוא מועדון תמצאי שם אנשים ללמוד איתם .. ואל תבני על תותחים ( או מה שבימינו נקרא מאסטרים ).כי בדר''כ הם לא רוקדים עם מתחילים ! עדיף להתחיל עם מישהו מתחיל ולהמשיך ביחד ... לפעמים זה יותר כיף !

קודם כל אתה לא מעליב.....

דבר שני אל תקבע עובדה, תדבר בשם עצמך..... כבר היה לי בן זוג קבוע בעבר שהיה רקדן מקצועי וזה זרם טוב בינינו.... אני מבטיחה לך שאמצא את הפרטנר הנכון, מי שרוצה רק ירוויח....

קודם כל .. זה את !!! ...

תלחצי על השם ותבדקי מין ... --> נקבה זאת בת ואני לא קובעת עובדה ...אני אומרת לך מה אני ראיתי .. התחלתי לפני 1/2 שנה ויש לי בסיס בריקוד אז לא הייתה לי בעיה להשתלב בריקוד אבל לא מוצאים מאסטר דרך האינטרנט , ומאסטרים לא באים לשיעורים עצמם ( ואני מניחה שאת צריכה את זה ! ) למזלי הגעתי לשיעור ונפגשתי עם מישהו שהיה בסיטואציה שלך ( רקד לפני עזב לשנה וחזר ... )ולמדנו ביחד ! ( אבל לי זה היה במקרה ושוב , זה גם אחד שלא היה מאסטר ולפי התגובה שלך זה מה שאת רוצה ! ) והעבר עבר .....( ולא אמרתי שהוא לא ירוויח ... אמרתי שיהיה לך קשה למצוא אחד כזה אם את לא מאסטרית שרוקדת שנים !)

מכירה את המשפט: נאה דורש נאה מקיים?

קצת משעשע אותי שאת דורשת שהבן זוג יהיה תותח על כאשר את בעצמך לא רקדת כמה שנים ....{וגם כשרקדת לפני כמה שנים לא ברור לאיזו רמה הגעת..} למה את חושבת שמישהו תותח ירצה להיות בן זוג של מישהי מתחילה שהוא לא מכיר? מישהו שהוא תותח והוא נמצא מספיק זמן בסלסה כבר לא מדליק אותו ללכת וללמוד הרבה דברים חדשים... הוא כבר רוקד בהנאה שלו ..כמה שבא לו... לא יודע כמה חשק יהיה לו להתחיל לרקוד קבוע עם מישהי מתחילה..כי יקח לה המון זמן עד שהיא תגיע לרמה דיי גבוהה (גם אם היא קולטת מהר) וקרוב לוודאי שיש לו מספיק בנות זוג לרקוד איתן ולתרגל איתן כשהוא צריך ..אז למה לו אחת מתחילה קבועה? אז שיהיה בהצלחה :)

זה ממש לא יקרה.......

יפה שחשבת בכיוון הזה ( כי אתה גבר כמו כל הגברים מן הסתם) אבל ממני אף אחד לא יקבל טובות הנאה.......

למה שתותח ירקוד איתך? חוצפנית!

איזה חוצפה יש לך להעלות שאלה כזו בכלל. בחורה שלא יודעת לרקוד ועוד רוצה "תותח" שילמד אותה. תראי, אני מדריך כבר שנה וחצי ולא נראה לי שבא לי להתקע עם מישהי שלא יודעת צעד בסיס. אז אם את רוצה לרקוד תקחי את הרגליים שלך ותבואי למועדון סלסה, ושם תחליטי אם מי את רוקדת ועם מי לא.

למי אתה קורא חוצפנית?????

אתה חוצפן בעצמך על זה שאתה מתבטא באופן הזה. אם אתה רוקד כמו שאתה מדבר אז אני מתארת לעצמי איך הריקוד שלך נראה.....

ודרך אגב.....

מי אמר לך שאני לא יודעת צעד בסיס???? אני יצאתי עם רקדן מקצועי שלימד אותי הרבה בתחום ואני גם באה מהתחום של הריקודים. אני פשוט לא רקדתי כמה שנים טובות, אני רק צריכה עזרה של מישהו כדי להיכנס לכושר....

למעלה