מחפשת בית...

black ross

New member
מחפשת בית... ../images/Emo7.gif

מצחיק איך שהכל תמיד בא לי קשה לא ? הרבה זמן לא כתבתי כאן וחלק מזה היה בגלל שהמצב שלי הוא לא הכי הכי ולא היה לי חשק להיכנס ... אז בואו אני אספר לכם קצת על מה שעובר עליי... אני מניחה שכבר כולכם יודעים שאת הלימודים עזבתי מפאת בעיות פיננסיות ועל מנת לשמור על העבודה שלי ... אז למרות שעזבתי את הלימודים בשביל להתאים את עצמי לעבודה הודיעו לי השבוע על פיטוריי הקרבים בסוף החודש ... עכשיו אין לי עבודה ואין לי לימודים אבל יש לי שכר דירה לשלם ויש לי הלוואה להחזיר .... נכון ? לא נכון כי עד סוף השבוע אני צריכה לפנות את הדירה שלי אבל... אין לי לאן ... אז מה עושים ? אין לי מושג ... שקלתי לפרסם מודעה בעיתון ילדה עזובה מחפשת בית ... טוב נו זה לא היה מצחיק אבל זה ההומור שלי לכרגע ביי

ניקולי

New member
נשמה יפה

מה דעתך להתארח אצלי במשך חודש עד מתי שתמצאי לך משהו חילופי?

black ross

New member
היי מתוקה ...

מאמי עם כל הרצון זה פשוט בלתי אפשרי אל תשכחי שאיתי יש גם תכולה של בית ... וזה רוב הבעיה שלי כי מילא אני לבדי אני יכולה להסתדר אבל אני וכל חפצי הבית שלי זה כבר בעיה ... אבל תודה בכל מקרה מתוקה אני כבר אחשוב על משהו ...

בהצלחה

מה עם הראיון של לעבור לטבריה קרוב לשניר עכשיו אין מה שיחזיק אותך כאן לא עבודה ולא לימודים

sidi

New member
נכון

מה קורה עם המעבר לטבריה? אני חושב שזאת הזדמנות להתחיל מחדש. (למרות שזה עדיין קשה מאוד) בכל מקרה מקווה בשבילך שיהיה בסדר.

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif להכין לך חדר (ברצינות)

קצת רעש קצת חיות מלאן ילדים אבל תשתלבי

mariana

New member
היי שירני רק עכשיו אני קוראת

את ההודעות מה שלומך מאמי? מצטערת שהמצב התדרדר ככה. אומרים הצרות באות בצרורות ואז יהיה שקט וטוב רק אל תשברי עכשיו, ותחפשי לעצמך עבודה בהקדם ולא להיתייאש

למעלה