מחפשת בית חם

מחפשת בית חם

אחרי החגים אני חוגגת שנה מחוץ לבית ההורים. עוד חודש וחצי נגמר לי החוזה בדירה ואני מחפשת מקום אחר. אני מסתכלת על 2 הדירות שעברתי. הן עונות על קריטריון לכאורה של בית. מטבח מיטה ארון מקום לישון בו ולאכול. אבל התחושה מנוכרת. זה לא בית. זה לא ה``בית`` שלי. אני רוצה בית. אני רוצה מקום שאני באמת ארגיש בו בבית. מקום בו הריח של יום שישי לא יחסר לי, כי התחושה תחפה עליו. מקום שהקירות יתנו לי חום. מקום שאני אוהב לנקות ולסדר אותו. אני רוצה בית!!! נמאס לי לגור במקום ולהרגיש הומלסית! לא רוצה לשלם 400 דולר בשביל מיטה ושרוקלחת. בית!!! ותגידו לי אם יימאס לכם שאני מתבכיינת כל היום.

רוולי 21

New member
איפה את מחפשת???

אני יכולה להגיד לך פשוט שב 400$ את יכולה להזכיר דירת גן 3 חדרים +מזגן בערד. ובבאר שבע אחותי מזכירה דירת 4 חדרים ב 300$ ענקית ממש!!! איפה את מעוניינת? :)))

barr1969

New member
וכל זה רק בשביל להזכיר

את האתרים הדרומיים הנ"ל. אני שואלת את עצמי ברצינות, כמה עולה לגור ככה.

mוריק

New member
גמני מחפשת!

אני מחפשת דירה קטנה,זולה, באיזור ירושלים. אם מישהו מכיר אני ישמח לשמוע.... תודה:)

spaceboss

New member
ובניו יורק אפשר למצוא דירת סטודיו ב$2000. הכל תלוי במיקום.

the dudu

New member
דווקא אחרזה כשהלכתי וחשבתי על זה

הייתי מת שיהיה לי בית/חדר לעצמי כמו שיש לך

ההבדל בין דירה לבית

הוא קודם כל ענין של הגדרה פנימית. יצא לי לגור בדירה שבה ממש לא הרגשתי בבית ובדירה הנוכחית לאט לאט מתגבשת ההרגשה החמימה יותר של בית. לדעתי השותפים הם הדבר הכי משפיע כדי להפוך את הדירה למקום שכיף לגור בו ולא רק דירת שינה. ולא צריך לשלם על זה הון, צריך רק סבלנות לחפש. בהצלחה, חיפוש דירה יכול להיות עסק מעצבן מאוד...

שותפים תודה לאל

כבר יש לי, שבחרתי לי, לאחר שהחלטתי לא להתקרב לשותפים מצאתי לי מישהי שבא לי לגור איתה בלי פחד. עכשיו זה רק דירה.

טוב כרגיל

תגידו שאני נואש אבל אם כבר אז אני מחפש שותף מהפורום, ולא, צר לי אבל אינני יכול להציע בית חם.

uri80

New member
מוכר...

מישהי כל הזמן מתקנת אותי כשאני אומר שאני חוזר ל"דירה", שזו לא "הדירה" זה "הבית". האמת שזה נכון. עם כל העבודה בלילות על כל מיני שיפוצים למיניהם, הזמן שעבר וכל הטרחה והבלאגן זה הפך להיות כבר המקום שלי יש בזה כיף מסוים. מוזר לי לקרוא לזה בית עדיין, אבל משום מה המשפחה טוענת שאני כבר לא מגיע לבקר אותם מספיק. בדיוק תיקנתי עוד איזה ציר של דלת ארון שהתעקמה. כמו כל דבר-עוד קצת כח וזה הסתדר (לא ליקו, זו לא הברגה) כשמסיים, מזיע כמו חמור בחום המוזר הזה של אוגוסט. מביט קצת החוצה אל הבתים מסביב. פתאום יש קצת רוח קרירה. כן, זה הבית.

estersh

New member
../images/Emo207.gif גמני מחפשת בית

דירת שלושה חדרים בירושלים. אם מישו במקרה קורא, אם מישו במקרה מכיר. ועוד שלושה שבועות נגמר לי החוזה. ועצמאות, אם להתייחס לטיב הדירה (ולא לסוגיית בית ההורים) כשורש הבעיה- השיטה שלי להרגיש בית היא לשכור דירה עם הדמות המתאימה, כך שהתחושה היא שהבית/הדירה היא שלכם ולא רק החדר. כי באמת, איך אפשר להרגיש בית באיזה ארבע על ארבע במקרה הטוב?! וחוצמזה, צריך להשקיע בשביל להשיג תחושת בית: לבשל ארוחות שבת, להזמין אורחים, לנקות, ולא להתפשר בשום אופן על המינימום של קירות, מיטה ושרוקלחת. הבית הוא הבילוי היומיומי שלך, הוא יכול להכתיב הרבה מהמצב רוח שלך- שווה לשלם בשבילו יותר. שיהיה בהצלחה.

מחממנוע

New member
הבית שלי חם

כל כך חם שאני מת. אפילו לישון אי אפשר. כל שכן ללמוד. אני מנסה ללמוד עכשיו את השעתיים שלש לש בין הזמנים ואני לא מצליח. גם תכננתי שהיום בבוקר אניאקום ואניח תפילין עם הנץ החמה. העיה היא שהלכתי לישון שעתיים לפני זה קצת אחרי שערוץ פלייבוי מסיים את שידוריו. זה למה לא. אח"כ קמתי וחם, וצריך להתקלח, ואין כוח לעשות כלום, אז יושבים, כמו מכורים טובים, קוריאם תפורום, כותבים עוד כמה שטויות, במקום ללכת לפסיכולוג אמיתי. או פסיכולוגית אמיתית, בלונדינית רצוי.

תוריד את פלייבוי

יהיה לך יותר זמן לישון. אני מעדיפה בית חם מדירה עם מזגן. למרות שמזגן זה תמיד טוב, בחום הזה של תא.

למעלה