מחפשת בד ניאופרן

ח נ צ י

New member
שחרור נעילת SIM

בזמנו מישהו נתן קישור לאתר המאפשר שחרור נעילת SIM, ע"מ לאפשר הכנסת כרטיס SIM של חברה אחרת. בצורה כזו ניתן לקנות בחו"ל כרטיס SIM המשולם מראש ובחלק מהארצות הדבר זול מאופצית שיחות חו"ל הסטנדרטיות הניתנות ע"י המפעילים השונים. (מומלץ לברר ספציפית לגבי יעד הנסיעה) בכל אופן, orange גובה עבור השרות סכום של 300 ש"ח (לא כולל מע"מ). סלקום גובה כנראה סכום דומה. דרך האתר ניתן לבצע חינם, יש להקפיד על ההוראות. אני מודה למי שהעלה בזמנו את הקישור (לא זוכר...). אני באופן אישי הצלחתי לשחרר על הנסיון הראשון מכשיר ברשת סלקום וברשת אורנג'. מילות מפתח לחיפוש: שחרור נעילת SIM sim סים

talitakumi

New member
מחפשת בד ניאופרן

מישהוא יודע איפא אפשר לקנות בד ניאופרן? תודה

liorl

New member
אפשר להתחיל כאן...

לנוחיותכם ממוקמות 2 חנויות SEPA בת"א. המפעל עצמו שוכן בר"ח המנור 17 בדרום ת"א. טל' :036833111 חנות המפעל שוכנת בר"ח הירקון 305 ת"א. טל' : 035449469 או :035440893 שלוחה 101 [email protected]

הקרפיון

New member
טלה קטן

זה ניק עם ניחוח ירושלמי. מצד שני נראה שלא רבים מכירים דיו את המקורות כדי לזהות את הציטוט. עבור ירושלמים מדובר בחלקי הבניינים שנמצאים ברחבת המשביר, ואולי במדור הישן בכל העיר שהכיל הודעות כמו "ראיתי אותך בקו 19, ב8-5. לך היתה שמלה צהובה וצמה, לי חולצה לבנה. החלפנו מבטים ומאז אני לא ישן. נפגש בטליתה-קומי ביום שישי, 1300." רמז למתקשים - כמו בלובביצר, אבל כמה (וכמה) שנים קודם.

אילוניק

New member
וואלה מאז ועד היום אני

מחפס את זו עם השמלה הצהובה והצמה
קרפי אתה מביא לי אותה למפגש

אבי ע

New member
אהבתי את הרמז... ותיקון:

טליה קטנה, לא טלה קטן... (ולכן באמת טליתה, ולא טליתא = "הטליה") שים לב שבכרטיס היא מופיעה בתור Tali Takumi

הקרפיון

New member
תמיד חשבתי שהתרגום הנכון ל"טליה"

היה "טלה" (ממין נקבה, בסדר). מצד שני, זה די קרוב לטליה, אז לא פספסתי לגמרי. אני באמת צריך לחזור למקורות

talitakumi

New member
מה העניינים איתכם?

בסה"כ שאלתי על בד ניאופרן, איזה שרשור הרצתם כאן, ו-עדיין לא עניתם על השאלה. מישהוא משועמם קצת....?

עקרבנון

New member
קצת ריכוז ועיון בתגובה הראשונה

היה מונע את התגובה הנוכחית. וסליחה שהטלת עלינו משימה ולא עמדנו בה לשביעות רצונך, אולי בפעם הבאה נצליח יותר,

talitakumi

New member
ועירנות מצידך היתה מונעת את שלך

כנראה לא שמת לב , כתבתי תודה למי שכן התייחס וענה, וזה עוד לפני ש'התלוננתי' על השעמום שלכם... ובכל מה אתה מתרגש

עקרבנון

New member
מאיפה ההחלטה שאני מתרגש?

ולמה אמרת תודה, וראיתי גם קודם אבל עדין טענת שלא ענו לך? על מה זה מצביע? חוץ מזה קצת נימוס אלמנטרי גם פורום זה "בית" של מישהו, שבמקרה משאיר דלת פתוחה כי אורחים רצויים ואין בעיה שיכנסו אבל להכנס לבקש עזרה וגם לקבל אותה ואחר כך "לחרבן באמצע הסלון" לא כל כך מקובל, תבדקי את עצמך קצת ואולי תגיעי גם כן למסקנה שהיה טעם לפגם בצורת התגובה. ואם לא תגיעי למסקנה זו אז חבל ואיני מתכוון להתעסק עוד בכך,

הקרפיון

New member
נזכרתי במה שמרכוס אמר

עודנו מדבר והנה באים מבית ראש הכנסת לאמר בתך מתה למה תטריח עוד את המורה. וכשמע ישוע את הדבר אשר דברו ויאמר אל ראש הכנסת אל תירא רק האמינה. ולא הניח לאיש ללכת אתו בלתי אם לפטרוס וליעקב וליוחנן אחי יעקב. ויבא בית ראש הכנסת וירא המון הבכים והמיללים הרבה. ובבאו אמר אליהם מה תהמו ותבכו הנערה לא מתה אך ישנה היא. וישחקו לו והוא גרש את כלם ויקח את אבי הנערה ואת אמה ואת אשר אתו ויבא החדרה אשר שם שכבת הנערה. ויאחז ביד הנערה ויאמר אליה טליתא קומי אשר פרושו הילדה אני אמר לך קומי נא. ומיד קמה הילדה ותתהלך והיא בת שתים עשרה שנה וישמו שמה גדולה. ויזהר אותם מאד שלא יודע הדבר לאיש ויאמר לתת לה לאכול.

אבי ע

New member
המממ... אין לי תמונות של מתי ולוקס

אבל גם הם סיפרו משהו בעניין, אמנם בלי הטליתא (פשוט "ילדה קומי"). לקח לי רגע להבין שצירפת תמונה של מרקוס. האם הוא קרוי על שם השליח?

הקרפיון

New member
גם

על שמו ועל שמו של אחד מיצורי האנוש המצחיקים ביותר במאה הקודמת, האיש עם הגבות והסיגר, גרצ'ו מרקס. העניין עם הגבות חשוב פה - מרקוס בורך בגבות מלאות הוד והדר.

למעלה