מחפשת את המהות

ליאל212

New member
ברור אני הייתי נשואה אבל מאוד מאוד

בודדה. אני מדברת על זוגיות בריאה ולא זוגיות חולה. הייתי בסרט הזה כבר לא רוצה לחזור לשם.

a n a t i 3 3

New member
רובינו היינו שם...

בגלל זה היום אנחנו פה.

Rinattt

New member
אני... אל תכעסי\ו...

לא הייתי מתנגדת להיות אלמנה...
סתם סתם סתאםםםםםםםםם רציתי להצחיק טיפונת... ביי הלכתי...

Netta79

New member
זה באמת מצחיק../images/Emo140.gif

ואם להודות באמת המחשבה חלפה בראשי כמה פעמים .... (אבל אף פעם לא ממש ברצינות) אהבה/שנאה... כמה דק הוא הקו ...
לך (לו) ולכולם ~נטע

ליאל212

New member
באמת שלא הייתי רוצה להיות במקומה

ואומרת מודה מודה מודה על כל מה שיש וגם מה שאין לא הייתי רוצה להיות רווקה בטח באמת הייתי בוכה ובוכה כמוה. אף על פי ולמרות הכל תודה על מי שאני היום.

יערית

New member
לא מבינה

מה העיניין שכל אחת פה כותבת "לא הייתי רוצה להיות במקומה " וכו', כל אחד והבחירות שלו בחיים,כל אחד והאנשים שהוא נתקל בו בחיים, כל אחד והמזל שלו בקיצור. היא מבחינתי מחפשת מהות,לא מצאה את זה עד כה,אז שתחכה בלי מחשבה על גיל והתרגיל.גם האישה של האק שלי התחתנה בגיל 38 ורק עכשיו היא בהריון.אני חושבת שאנשים שבוחרים לחיות את חייהם מתוך אמת פנימית שלהם ולא מתוך צורך,או חשש שהרחם שלהם יזדקן,או יאחרו את הרכבת,נשים שבוחרות להיות "רווקות" בגילם המתקדם מתוך בחירה ולא מתוך הסתכלות מה יגידו עליהם אנשים. מרגישה בדיוק כמוה,אומנם אני עם ילדים,אבל התגרשתי בשביל אותו מהות שהיא מחפשת.

יערית

New member
חוט החשיבה שלי

הלך לאיבוד -אוהבת את דרך החשיבה של נשים ואנשים שחיים כך מתוך בחירה, ולא נתונים ללחץ כזה או אחר.

r o n35a

New member
יערית אצל נשים לא תמיד זה מבחירה

אני מכיר הרבה נשים שהיו מעדיפות לחיות על פי דרכן ,אבל יש את אלמנט הגיל ועל זה הן לא יכולות לשלוט. זה אך טבעי שאשה תרצה לממש את האמהות ,ולכן שהשעון מתחיל לתקתק מפסיקה הבחירה ומתחיל הלחץ. הטיב לתאר זאת טוטאל אישה רווקה מביצת כאשר רואה פוטנציאל.

יערית

New member
מצטערת

לא בייצתי עם שום פוטנציאל שהיה לי בטרם נישאתי, וגם כשהריתי לפני הנישואים בכיתי ,למה זה קורה לי! להיות הורה זה לא עיניין של גיל או לחץ,להיות הורה מבחינתי זה מוכנות,ואני מודה בריש גלי ,לא הייתי מוכנה לזה,איכשהו ניזרקתי למים,ואני שוחה בהם עד היום. הרי אנחנו לא קטני ראש בכדי להבין שניתן להכנס היום להריון מכל סטוץ מזדמן,או אפילו מהחבר הזמני והלא פוטנציאלי, לרוב זה מוכנות,הן לזוגיות כמו נישואים וגם להורו. כמה מחברותיי נישאו והיו שנים ללא ילדים,רק מהסיבה שזה עדיין לא הזמן.

רק אלוקים משדך שידוכים

אני מאמין שהכל עניין של מזל.. את יכולה לעשות סלטות באויר.. לפתוח כרטיסים בכל אתר הכרויות.. לגלוש שנים באתרי ופורומים.. ועדיין לא למצוא את שחשקה נפשך.. וגם אם התחתנת שלא מתוך שלמות .. וגם אם חיית עם גבר ועשית ילדים.. יכול להיות מצב שתתגרשי.. ושוב תהיי לבד.. זו אמונתי ואני דבק בה.. מה שמגיע לך..יבוא לבד.. ומה שלא מגיע לך "לאכול אותו"..יפול לך מהפה.

Netta79

New member
בואו נשתחרר מאחריות ../images/Emo140.gif

אז בעצם מה שאתה אומר זה ... מה שיוצא ככה אלוהים רוצה אז לא צריך לעבוד ( כי אם אלוהים רוצה שיהיה לי כסף אני אזכה בלוטו) לא צריך לצאת ( כי אם אלוהים רוצה , הוא ישלח לי שליח פיצה שלו אנשא) בקיצור- אנחנו לא צריכים לעבוד על שום דבר ולא להתאמץ - כי יש גורל... אני מאמינה שכן יש ביכולתינו לקבוע את גורלינו בעצמינו (מכיר את המשל של הצדיק במבול , הסירה והמסוק??? אז זה בדיוק זה ) בקיצור ... איש באמונתו יחיה ,אגוז , אני מכבדת אותך (!) רק קצת קשה לי עם הרעיון
~נטע

נטע נשמה..ונניח שאת כל כך רוצה..

מישהו..זה יעזור אם הוא לא רוצה אותך? ולא דברתי על עבודה ואחריות על חיינו.. זה ברור.. אני דברתי על שידוכין..על זוגיות.

../images/Emo6.gif נזכרתי לרגע בסוכן סלקום

שהיה כאן קודם לשדרוג המכשיר שלי הוא שאל אותי אם אני גרה עם שותפים אמרתי לו כן עם שניי גברים אני גרה

ליאל212

New member
ואתה רווק ../images/Emo13.gif נחמד מצידך. אז מה

לאחל לך בקרוב אצלך? לא שתתחתן ושיהיה לך רק טוב. אמן!

למעלה