מחפשת את המהות

r o n35a

New member
מחפשת את המהות

שישי בערב יושבים בפאב סואן כוסית עם וודקה מוזג הטנדר המעצבן היא מחייכת לכולנו מתנועעת בקלות רואה על הפנים שלה את העצבות עוברת בין החברים היום יום ההולדת שלי אתם יודעים ממלאת כוסית ריקה בת 33 ועדיין רווקה היא יפה צעירה ומהממת מושכת מבטים אותם היא מהפנטת הם רוצים לגעת בה לטרוף ללא לאות והיא רוצה היא רוצה את המהות ובלילה בזמן הדמדומים יושבת וחולמת על חיים יפים ופתאום יורדת לה דמעה בת 33 ועדיין רווקה

שהיא תגיד תודה ותשתוק

מה עדיף לה? להיות בת 34 וגרושה??? תראה לה את החצי המלא של הכוס בחיי רווקות.

ליאל212

New member
את לא יודעת שרווקה מתבגרת אומרת

ומאמינה שלהיות גרושה זה סטטוס עדיף?! הן מאמינות שעובדת היותך גרושה זה כאילו משהו רצה אותך אבל זה לא הסתדר, ואילו היותה רווקה זה מעיד כאילו היא לא רצויה וזה מתוך שיחה עם מס' רווקות. ומה גם שגרושה בת 33 בטח ממשה את האמהות שבה לעומת רווקה שטרם עשתה זאת והיא לחוצה.... בקיצור לא נעים להיות גרושה ובטח לא רווקה.

רות 2

New member
בולשיט....

המשפט האחרון..... נעים להיות מי שאת/ה !!ומה שאתה!!ואם לא כך את/ה מרגיש אז יש לך בעיה עם עצמך ולא עם הסטטוס שלך ...

ליאל212

New member
רות אין לי בעיה עם מי שאני ומה שאני

ומאוד שלמה אבל נעים יותר להיות בזוגיות טובה לא חושבת? שהעולם יפה יותר בשניים מסתדרת יפה מאוד לבד אבל רוצה בשניים רק בגלל זה רשמתי לא נעים....בגלל הפנימי שבי ולא כלפי העולם.

רות 2

New member
רקשלפעמים אדם שרוצה כלכך..

משהו... שוכח לרצות גם את אותו משהו שיש לו כבר .... ובכך מעצים את תחושת הבדידות ..

ליאל212

New member
צודקת!!! אני בכל אופן לא שוכחת

ותמיד אומרת תודה על מה שכבר יש אבל מה אגיד לך לפעמים ככה רק לפעמים מתגנבת לה התחושה הזו הרצון הזה המחסור הזה לשניים

סופי..מתפלא עלייך..../images/Emo140.gif

זו צריכה להיות ברירת המחדל? אבל זה בסדר,כי בעצם,כל אחד מסתכל על הדברים דרך העיניים שלו. ואולי עדיף להיות גרושה שהחליטה "להפסיק" להיות לא מאושרת אחרי שהיתה. והפסיקה,בעצם, את קשר הנישואים-מבחירה. ולא להיות רווקה בודדה-לא תמיד מבחירה? עוד דרך להביט על הדברים.... שבת שלום

ליאל212

New member
רווקה בודדה וגרוש וגרושה הם לא

בודדים? כולנו באותה סירה גם רווקה היא לבד וגם גרושה היא לבד רק שיש הבדל אחד גרושה מימשה את האמהות וחוותה נישואים גם אם התגרשה ואילו רווקה לא
אבל רוצה
רוצה נו אז מה

a n a t i 3 3

New member
את יודעת כמה נשואות הן בודדות../images/Emo35.gif

בדידות לא שייכת לסטטוס.

../images/Emo13.gif

האמת? ככה מבפנים????? הכי אמת שיכול להיות???????? לא חושבת שהייתי מאושרת מהרעיון אם הייתי רווקה עד היום מבלי לממש אמהות. אז נכון, גם רווקה ללדת, ולא חייבת בן זוג. ואתה יודע מה??????????? עם כל הקושי בחיי הנישואין ועם הקושי בהליכי גירושין, לא מתחרטת על דקה מכל מה שעברתי ועוברת. זה כנראה חלק ממה שאנחנו צריכים לחוות. הכל מלמעלה. רק שנגמור עם זה כבררררררררררררררררר

ליאל212

New member
../images/Emo45.gif את תגמרי עם זה מבטיחה. לי לקח

4.5 שנים עד שקיבלתי את הגט אבל זה נגמר וטוב שכך. גם אצלך זה יגמר. תהליכים שצריך לחוות ולעבור אין מה לעשות אולי בגרות בשלות איך שתירצי להגדיר זאת.

ליאל212

New member
לא אני בטוחה שאצלך זה יהיה יותר קצר

אוייייייי לא התכוונתי להבהיל אותך הכוונה היתה טובה

לאאאאאאאאאאא שלא תביני לא נכון

אני מאד אופטימית
את 4.5 מעוף 9 מי יכול לעשות לי שכלול (או שקלול????) שאדע בערך???????
מאדדדדדדדדדד אופטימית

a n a t i 3 3

New member
אין מושלם../images/Emo70.gif

הרווקה רוצה להיות נשואה.. הנשואה רוצה להיות גרושה.. הגרושה רוצה להיות רווקה או נשואה.. אין מושלם.. לכל סטטוס יש את היתרונות והחסרונות שלו, החוכמה היא להישען על היתרונות

למעלה