מחפשת את הבעלים ...

av_i_va

New member
מחפשת את הבעלים ...../images/Emo14.gif

למי שייכת התמונה? "שידכתי" אותה בטעות לגלריה אחרת.

Lורליי

New member
היא לא שלנו

היא צורפה מאתר כדוגמא להדבקה על נרות. אם אני לא טועה. אני חושבת שנטלי העלתה אותה.

av_i_va

New member
ואני כבר חששתי....../images/Emo8.gif

שעצוב לה שם - בגלריה הזרה, בין אחיות חורגות....
ו"אמא" שמתכחשת ליצירתה.....

av_i_va

New member
במחשבה שניה - חבל.../images/Emo132.gif

המפית דוקא מוצאת חן בעיני לאוסף....

Lela

New member
דוקא קניתי מפית כזו בארץ

ועשיתי ממנה תמונה עם קנבס. אני אבדוק אם עוד יש מפיות כאלו כי זה היה לפני שלשה ארבעה חודשים.

שמיימית

New member
הלוואי עלינו מפיות כאלו או כשרון

כזה אני מאוהבת באתר הזה ממש מזמן יש שם כל טוב של דברים אם כבר מכרז אפשר על הזמנת ציוד מחו"ל
שם יש את הדברים השווים באמת

av_i_va

New member
זה רעיון מעולה...../images/Emo140.gif

עם אותו קושי מה הית מזמינה למשל?

שמיימית

New member
עצים ../images/Emo13.gif מלא דוגמאות מדהימות,שבלונו

שבלונות מממ כל מיני פוסטרים שאני רואה ולא מביאים מממ מברשות מעניינות אין לי מושג תמיד יש מבחר משגע של דברים רק שהעלות יחסית יקרה בנוסף למשלוח היקר אהההה חוברות!!! אחד הדברים שאני אוהבת חוברות על כל מיני נושאים

av_i_va

New member
חוברות כדאי לקנות בארץ.

כבר סיפרתי כאן שב תחביב לכל עת מתמחים ביבוא חוברות וספרות מקצועית. המבחר שלהם עצום ואני מזהירה את כל מי שחשובת להיתקרב לשם. אלפיה זה כלום בחנות הזו. אם כבר להזמין, הייתי מנסה משהו שלא קיים בארץ, קל לביצוע ומתקבלות תוצאות מדהימות. נסי להגדיר RUBBER STAMPING ותראי מה תקבלי. היו כמה נסיונות להביא את הטכניקה לארץ. משום מה זה לא נקלט וחבל.

שמיימית

New member
היכן החנות הזאת? אני דווקא הסדרתי

מהצצה על ספרים באמזון עם הגדרות נכונות ודרך אתרים רבים שעוסקים ב CRAFT אני יודעת שיקר מאוד החוברות בחו"ל רובם נעות בין 50-40 דולר

cckuki

New member
בקשר לקושי..

נראה לי שהמפגש ביום שישי הצליח ולפיכך בודאי יהיו עוד כמוהו אז למה לא לארגן את המכרז ככה שיצא עם המפגש? זאת אומרת בנות שבאות למפגש יוכלו להזמין יחידות מהמכרז ולאסוף אותן כשהן מגיעות למפגש. כמובן שמי שמזמינה מתחייבת לבוא ולשלם על זה השאלה היא אם הבנות מספיק אחראיות כדי שזה ילך

natali_rh

New member
אביבה, אני צרפתי אותה כדוגמא...

ובהזדמנות זו אני מוסיפה ומספרת שניסיתי להדביק מפית על נר עם דבק מפיות רגיל ויצא משגע... בהזדמנות אני יוסיף תמונה...

av_i_va

New member
ודאי שזה יצא משגע.../images/Emo127.gif

אין כל סיבה שלא. כל עוד הנר משמש לקישוט בלבד - אין כל סיבה לא להשתמש בדבק רגיל או דבק כפי שאני ממליצה

למעלה