מחפשת אפליקציה

אליה467

New member
מחפשת אפליקציה

האם יש אפליקציה שיש בה מפה של עיר, מפה שאפשר בכתובת מסוימת לציין (כמו לשים נעץ) שיש שם למשל מסעדה/חנות כולל השם הכתובת, וטלפון . עדיף אם לכל קטגוריה יהיה צבע שונה (מסעדות, בתי קפה, חנויות בגדים וכו') כך שנמצאים באזור מסוים בעיר ניתן לראות אם יש בסביבה מקומות שאני רוצה להכנס אליהם.
מישהו מכיר?

BobboVilla

New member
צריך אפליקציה של מפות עם Points of Interest - נקודות עניין

תלוי באיזה מקום בעולם מדובר, אבל אני גיליתי שאפליקציה בשם Maps.Me די טובה לזה. בישראל מאגר המידע מצומצם יחסית, וכמובן שלא בהכרח מקומות חדשים יתעדכנו בזמן אמת.
&nbsp
אבל אם לא חייבים להיות offline, אולי יש את המידע הזה באפליקציית מפות גוגל.

amitp

New member
למעט נושא החלוקה לקטגוריות, זה משהו שניתן לעשות בקלות עם

גוגל מפס.
&nbsp
בוחרים את המקום המבוקש, מסמנים אותו בכוכב ונותנים לו שם (אלו שתי פעולות שונות). אחרי שנתנו למקום שם משל עצמנו נוכל למצוא אותו בחיפוש תחת השם הזה, והכוכב יופיע על המפה ויציין "שיש בסביבה מקומות שאת רוצה להכנס אליהם".

אליה467

New member
צריכה שם של אפליקציה ספציפית

ניסיתי למצוא מפה של עיר בה אוכל לכתוב לעצמי נקודות עניין.
לצערי לא מצאתי.
אשמח להמלצה ספציפית.
תודה

"מפות גוגל"+"המפות שלי" גם במחשב השולחני וגם בנייד

במחשב הביתי התכונות הרבה יותר עשירות.

במחשב הביתי :
נכנסים למפות גוגל (ישירות או דרך הלחצן של האפליקציות בדף מנוע החיפוש גוגל) > תפריט (הקווים בצד ימין למעלה) > המקומות שלך> מפות .
כאן אפשר לפתוח את אחת המפות שיצרת או לבחור ב "צור מפה".
כאשר יוצרים מפה חדשה (או עורכים אותה) תוכל להוסיף כל מיני מקומות עם כל מיני נעצים וצורות, ליצור שכבות של המפה (מסעדות,בתי מלון וכד').

בנייד:
להוריד מפות גוגל + "גוגל המפות שלי" , הראשון נועד להצגת מפות השני לעריכה והוספת מקומות.

בנייד, כאשר אתה פותח את מפות גוגל, לוחצים על התפריט > המקומות שלך> "מפות " וכאן תוכל לבחור את המפה שאתה רוצה ש"תולבש" על המפה שאתה רואה.
במצב הזה , אם לדוגמה אתה נמצא בישראל ויצרת מפה של מסעדות ומקומות לאכול , תוכל לראות את מיקומך ביחס לכל המקומות .
לחיצה על אחד מהם , תעלה תפריט עבור ניווט ויאללה לדרך.

באותו אופן ניתן ליצור מפה בעלת שכבות רבות עבור טיולים בערים בחו"ל.

למעלה