מחפשת אותך

מחפשת אותך

בוהה בחלל האויר ומחפשת את האחד שיעניק לי אהבה. קוראת לך בחלל האויר ולא שומעת הד. קולי חוזר אליי ואין לו מענה בצד השני איפה אתה?

אני כאן

אני כאן במקום שרק ליבך יכול לראות אני הוא נשיקת הרוח על פנייך אני הוא הצבעים שבעינייך אין אני צריך לקרוא בשמך אלה לנשוק לליבך הפועם אשר במרווח שבין פעימותיו מתקיימים וחדלים חיי וכך עם כל פעימת לבך אני חיי אותך מחדש כי אני חיי בתוך ליבך

אתה לא כאן!

אני מחפשת עדיין ולא מוצאת. רוצה לשמוע את הלב שלך קרוב ללב שלי. מחפשת מרגוע בתוך האהבה והיא חסרה לי האם יש בך את האהבה שאני מחפשת?

בתוכי אני קיים בתוכך

בתוך גופי ליבי נמצא בתוך ליבי את נמצאת תמיד בתוכך אני רואה את עצמי כה יפה בתוכי אני בעצם קיים בתוכך

חיקוייי!!!!!!!!!

אוי זה ממש מגעיל מצידך להגיד אני לא מנסה לחקות אף אחד וזה לא הפעם הראשונה שאני משרשר אם אנשים חבל שאת בדעה של אני צריכה להשמע כמו שמישהו אחר נשמע אחרת אני לא יהנה או יתגאה במה שכתבתי אני אוהב את מה שכתבתי וגם נהנתי לכתוב איתך חבל שפסלת את השירשורים ששירשרנו

bluz רגע!!

אני לא פוסלת את השירים שלך, אני יותר דיברתי על עצמי ולא עלייך אתה כותב מאוד יפה . אבל חשבתי שאנחנו יכולים לנסות להיות קצת יותר מקוריים לא? שלך אפו

אז...................

תראי קודם כל לשרשר אפשר תמיד וזה לא אומר שזה לא מקורי אבל WHAT DO HAVE IN MIND???

למעלה