מחפשת אותך..

מחפשת אותך..

הכרנו לפני 6 שנים באחד הפורומים הזימתיים של תפוז, אתה היית נשוי ואני בזמנו הייתי רווקה.
החלטנו לממש פנטזיה הדדית ולהיפגש לסקס בחדר חושך.
אחרי הרבה התלבטויות אזרתי אומץ ונפגשנו.
חיכית לי בצימר חשוך כיוונת אותי אליך בזהירות והיו לנו שעתיים שלוש פרועות מאוד.
אחרי המקרה דיברנו קצת במסרים עד שהקשר התאדה, הכרתי מישהו, התחתנתי ועכשיו באתי לחפש אותך.
סתם כי פתאום חיפשתי להתרגש מחדש.
אולי אתה עדיין כאן?

רגיל2

New member
בהחלט הגשמת פנטזיה

בהחלט הגשמת פנטזיה מיוחדת. כיף להיזכר בעבר אם כי אל לך להיסחף ברגשות, שלא תכנסי לסחרור רגשי. זה משגע.....

האמת שעשיתי את זה, ויפה שמחפשת אבל לא נראה לי

שזאת את

נוי9911

New member
אל תהי כ"כ שמחה, הסיפור האמיתי קצת שונה...

הם נפגשו כאן כשהיא היתה רווקה והוא נשוי. הם התאהבו במסרים. הם מאוד רצו להיפגש לסקס, אך הוא דאג, מכיוון שהיא לא נשואה, ולכן לא יתקיים "מאזן האימה" (מה יקרה אם תלשין עליו לאישתו?).

הוא הסביר לה על חששותיו, ובסופו של דבר הם מצאו פתרון בדמות "חדר החושך" - הם ישכבו אך היא לא תיראה פניו, לא תדע זהותו. הם ניפגשו, היה סקס מדהים, כל הדברים הטובים שהיא חשבה עליו קודם, הוכפלו. ביטנה התמלאה פרפרים ונפשה יצאה אליו.

ימים ארוכים לאחר מכן היא התחננה אליו במסרים שיפגשו שוב, שהיא לא יכולה לחיות בלעדיו, שחייה אינם חיים, אך הוא סירב: "אין מאזן אימה", אמר לה בפסקנות נחרצת, ו-"איני מוכן לשאת עוד בסיכון".

הבחורה האומללה, שלא יכלה לדמיין את חייה נטולי דמותו הפיזית, החליטה לעשות מעשה: חיפשה בנרות, חודשים ושנים, עד שהכירה אדם שהצליחה להתחתן עימו, אדם שלא שם לב לרגשותיה המזוייפים כלפיו, אדם שלא ידע שכל ליבה נותר אצל אהובה, מחדר החושך, מתפוז.

וכעת כשסוף סוף מצאה חתן והיא נשואה, לתפוז היא חזרה, למצוא את אהובה, ולהודיע לו כי כעת מתקיים - "מאזן האימה"...

Makelove5

New member
חחח נוי אהבתי

למרות שגם ממש אהבתי את הריגוש, החיפוש ומציאת האבידה :)

למעלה