אני לומדת טייקוואנדו שנתיים וחצי, ומתכוונת להמשיך בזה, אבל אני חוץ מזה, מחפשת אומנות לחימה שתשלב הרבה תזוזה, ועבודה על מהירות, ואפילו על תרגילי קרקע שונים. והקטש- אני צריכה שזה יהיה נפרד, כלומר רק לבנות. ואל.
קפואירה לבנות... עם מורה ממין נקבה, באיזה איזור את צריכה? זאת אומנות שמשלבת הכל... אקרובטיקה בעיתות עבודת ריצפה מהירות וכח ומוסיקה! פרטים אצלי ואיפה את לא מדת טיקוואנדו אני מת לדעת
לפי דעתי נפלה טעות... אני מסכים שזו אומנות מדהימה ואפקטיבית שמשלבת את כל האלמנטים האקרובטיים שרק חלמת עליהם, אך זה תלוי בך בלבד אם תראי את הקפואירה כאומנות לחימה זה יפגע בצד האקרובטי שיש לאומנות זו ואם תראי את הקפואירה כריקוד זה יפגע באפקטיביות של האומנות. אבל!!! אין בארץ קבוצה שמתאמנים או יותר נכון מתאמנות בה בנות בלבד!!! אם את רוצה להתאמן (ביחד עם בנים) אז סבבה אני ממליץ, אבל זהירות זה ממכר. (מנסיון של 3 שנים אי אפשר להפסיק)
הלב הכבד, הוא כי אני לא בטוח שזה מה שאת רוצה. וכי כיוויתי שיציעו לך רעיונות אחרים. אבל בגלל שזה לא קורה... המקום היחידי שאני מכיר שמלמדים בו נשים בניפרד הוא המרכז הישראלי לטאי צ´י. אני לומד את השיטה כבר כמה זמן, ויכול להגיד עליה רק דברים טובים. אבל הכי טוב שתגיעי לשיעור ניסיון, ותתירשמי בעצמך.
ביצוע התרגילים חייב להיות לאט וזה אכן לא בדיוק מה שהיא ביקשה. אני אישית מציע קונג-פו. שם הדגש הוא באמת על מהירות ועוצמה (בדרך כלל). לגבי אצל מי ללמוד, לצערי אוכל להציע רק את המורה שלי, היות ואני לא מכיר ארגונים מסודרים בנושא.
אני ממליץ על לחימה משולבת אני מתאמן שם ואני יכול להעיד שיש שם גם מהירות גם כוח גם תנועות יפות וכולי אבל למיטב ידיעתי אין שום מאמן שעושה אימונים רק לבנות אבל יש דיי הרבה בנות בלחימה ואפשר לשלפ למאמן שיעשה לך אימונים פרטיים לפרטים תפני לאי מייל שלי או שתשלחי לי הודעה