מחפשת אוזן קשבת...

מינרווה

New member
מחפשת אוזן קשבת...

אני מאוהבת בספרים של הארי פוטר, אבל בגלל סיבות של המאטופוביה משולבת עם OCD אני לא יכולה ללכת לראות את הסרט. כלומר, אני לא הולכת אף-פעם לסרטים, אבל את הסרט הזה ממש רציתי לראות. מחפשת עצה...

נירוונה היקרה - אני מוכנה לבוא יחד

איתך לסרט וניתגבר יחד על הכל כיגם אני לא ממשו הולכת לסרטים כי כולם באולם קולנוע אומרים לי ש..... שקט כזה ארוך, ואפילו להזמין אותך לסרט בתור חברה מה את אומרת יש מצב להיתגבר על הפחדים שקיימים בנו את ואני ייחד נשמה? אוהבת מיקי וממתינה לתשובה ממך . ביי עד לפעם הבאה מיקי

מינרווה

New member
מחר היום הגדול

תודה על ההצעה, היה לי נעים לקרוא אותה. אבל כבר קבעתי עם מישהו שנלך ביחד (יעני דייט). אני מתה מפחד... בפעמים האחרונות שהייתי בקולנוע (וזה היה לפני כמה שנים) ממש סבלתי וגם קרו לי דברים מביכים. אני לא יודעת למה הסכמתי ללכת מחר...

מירוונה יקרה - החלטה מעולה ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

כל הכבוד רואה? ניצחת אתץ הפחד כמו שאני אמרתי לך רק את יכולה להיתגבר על הפחדים שלך, שמחתי מאוד לקרוא ולדעת שאת יוצאת עם ידיד ועוד לקולנו ע מה זה אומר חברים או ידידם אוי חתונה אחות יאה? מי יודע בעצם מה יהיה העיקר תעשי חיים תשתחררי מכל הללחצים ואל לתחשבי על כלום מלבד על עצמך הסרט והידיד שהוא בטח יהיה נחמד, איך הדברים מיסתדרים בפוקס אה???. בהצלחה מכל הלב- אוהבת - מיקי.

מינרווה

New member
תודה מיקי...

זה מעודד לקרוא עידודים. ואגב - זה לא ידיד אלא יותר בכיוון של חבר (כן כן, אחרי תקופות כל-כך רעות פתאום קצת טוב). לפני הסרט אני אקח איזה כדור-הרגעה, פשוט בגלל שאני יודעת שהולכים להיות 2 קטעים שיש בהם, את יודעת, את הנוזל האדום הזה שיש לנו בגוף (אני שונאת לכתוב את המילה עצמה). פעם אחת הייתי בקולנוע ובסרט היה איזה רגע שבו היה הנוזל הזה, ואני התעלפתי למרבה המבוכה. אבל - אוי, אולי אסור היה לי לכתוב את זה כי זה יעשה מזל לא-טוב, את חושבת שאסור היה לי לכתוב את זה? אני כרגע נלחמת בעצמי כדי להשאיר את זה כתוב אבל אני יודעת שכל הלילה אני אחשוב על זה שהשארתי את זה כתוב... וואוו... השארתי את זה כתוב... אוף...

מינרווה - זה לא יביא מזל רע נשמה../images/Emo50.gif

קןדם כל זה לא יביא מזל רע אם כתבת והשארת תא הנוזל שיש לנו בגוף, אןםפ תרגישי שזה מציק ל ךפעם הבאה לרשום דברים או מילים מסויימות שלא נוחלך לכתוב אותן תימחקי אותן כדיי שלא תרגישי רע. אני לא חושבת שזו טעות שלא מחקת את המישפט ההוא המון הצלחה עם החבר החדש שיהיה במזל נשמה אני מאוד מאוד שמחה בשבילך זה מקסים את עובדת כשיפור על עצמך. גם אנ ילפני יצאה לבילויי אני לוקחת כדור כי לראות אנשים בהמולה לפעמים זה מלחיץ אותי טוב עשית תמשיכי ככה, מחזיקה לך אצבעות תספרי לי אם תרגישי נוח איך היה הפגישה והסרט טוב נשמה? בהצלחה- מיקי שאוהבת אותך מאוד מאוד.

חנה-2001

New member
מינרווה ../images/Emo24.gif

תרשי לי להציג את עצמי קודם, שמי חנה ואני חברתך החדשה
אני יודעת שמאוד קשה עם ה-OCD, אבל אף אחד לא הבטיח לנו שיהיה לנו קל איתו. לכן אנחנו ננצח אותו ולא הוא אותנו!!! אין לך ממה לפחד, תהיי אמיצה ותראי ל-OCD הזה שאת לא פוחדת ממנו! ועכשיו תקחי חבר, חברה, ידיד, קרוב משפחה ובקיצור את מי שאת רוצה ותרוצי לקנות כרטיסים לסרט הארי פוטר לפני שהכרטיסים ייגמרו (הרי הסרט הזה מאוד מצליח והרבה קונים כרטיסים, אז שלא ייגמרו). אני תמיד פה בשבילך. אוהבת חנה נ.ב. שיהיה לך חג שמח
ואל תשכחי לספר לי איך היה הסרט.

מינרווה

New member
תודה חנה...

היום אני הולכת לסרט, מפחיד... אם לא היה לי לא נעים, הייתי מבטלת. בכל מקרה, למדתי כבר בע"פ באילו קטעים יש נוזל-אדום כך שאני אדע לא להסתכל בקטעים הללו. ואגב, "מינרווה" זה שם מתוך הארי פוטר.

סיזיפוס

New member
יש גם ספר חדש שמפרט את כל השמות

שמופיעים בספר, ומסביר את משמעותם . הבנתי שהוא מתאים גם לילדים. מינרווה -הוא השם הרומאי של האלה אתנה(אתונה),אלת התבונה. פטרונית המדעים,האמנויות והאומניות( מתוך מילון לועזי-עברי של דן וקפאי פינס) .

למעלה