אביבה שלום! בזמן האחרון אנימרגישה שקשה לי לאהוב את בעלי. אני מתעצבנת עליו בקלות, כל דבר קטן שהוא עושה מרגיז אותי, קשה לי לחייך אליו כשהוא נכנס הביתה וכן הלאה. שאלתי היא מה כדאי לי לעשות בבית על מנת לשפר אצלי את המצב? תודה.
אלמונית יקרה נכון שהפנית את השאלה לאביבה אבל ברשותך כמה מילים. לא אמרת מה שמך ולא ציינת את הגיל ומספר שנות הנישואין אבל בכל זאת אנסה לומר לך משהו שיכול להואיל: אני מניח שאתם נשואים כבר מספר לא מבוטל של שנים והדבש כבר אזל מהצנצנת... הדבש שבגללו כל זוג מתחתן אוזל תמיד מהצינצנת. אצל אחדים הוא אוזל כבר בתום ירח הדבש ואצל אחרים זה לוקח כמה שנים, אבל רוב הזוגות ממשיכים להחזיק בצינצנת הריקה ולהאשים זה את זה בריקנותה... אני נשוי 32 שנה ומאוהב באישתי. הסוד הוא שאינני מאוהב באותה אישה. אני מרשה לה להיות קצת אחרת כל יום. ומחפש להתאהב ולהתלהב מהמשהו החדש הקטן הזה. את הצינצנת שהבאנו הביתה לפני 32 שנה זרקנו כבר מזמן. לא רק שהיא הייתה ריקה אלא שהמעט דבש ישן שנדבק לה בדפנות העלה עובש וסירחון. היום אנחנו משתדלים רק לאכול טרי ולבשל על המקום... נסי להכיר את הבעל שאת נשואה לו היום. זה לא אותו אדם שלקח אותך לאישה לפני שנים רבות. אביבה אולי יכולה לעזור בעצות איך לעצב את הבית כדי שהאנשים הגרים בו יפגשו כל יום מחדש בפעם הראשונה... חיים