מחפשים...

טקוונדו בחיפה- המלצות

מישהו יכול להמליץ לי על שיעורי טקוונדו בחיפה -באיזור הכרמל עם מורה שהוא נחמד גם למתחילים ומאוד מקצועי בתחום? שמדרבן להתקדם ונזהר מפציעות וכו'

sheff2k1

New member
קרב מגע - עד כמה יעיל?(ועוד שאלות)

האם קרב מגע הוא הבחירה הנכונה לאדם שרוצה ללמוד להגן על עצמו(לא באופן פאסיבי בלבד, אלא פשוט להחזיר מכות רצח)? יש כאן מישהו שלמד אצל אלי בן עמי בנס ציונה ויכול להעיד שהוא מסוגל להגן על עצמו הרבה יותר טוב ממה שהוא היה יכול לפני האימונים? האם יש שם קרבות אימון ומגע מלא?

איפה אבי מוריה מלמד בת"א?

מה הכתובת של המקום? תודה מראש
מיכל

סטאלין1

New member
טאי צ'י

היי שלום לכולם- האם טאי צ'י נחשבת לאומנות לחימה? האם יש מורים טובים באמת לטאי צ'י באיזור השרון שמישהו יכול להמליץ? האם טאי צ'י ובה גווה זה אותו דבר? הכוונה מבוצעות באופן איטי?

annandi

New member
אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים...

אבל אני מחפשת מקום ללמוד בו צ'י קונג בתל אביב, מישהו יודע...? תודה

Pyongwon

New member
תתקשרי להתאחדות: 02-678-0175

נראה לי שארתור מאמן שם ואולי עוד אחד. לא בטוחה מי. עבי העיקר - תהנה! ג'ס.

shlomym

New member
כל אדם והמסגרת שמתאימה לו.יעילותה

של שיטה תלויה בכמות אימונים וברמה שלהם. הגנה עצמית הופכת לאפקטיבית,שהחומר תבוע ושקוע היטב בתת המודע שלך,דהיינו רפלקסים.

אם תגיד למה _אתה_ מתכוון כשאתה

אומר "אמנות לחימה" או "מורים טובים באמת" ניתן יהיה לתת תשובה מדויקת. התשובה הכללית - כן, לשתי השאלות הראשונות. לגבי פה קואה וטאי צ'י - אין קשר מחייב בין השניים, אך לא מעט מאסטרים ידעו את שתי השיטות. פה קואה לא מבוצעת בהכרח באיטיות. גם טאי צ'י לא, אם כבר.

סטאלין1

New member
תודה

אני לא יודע בדיוק להגדיר מהי אמנות לחימה אבל כוונתי כשאני אומר "אמנות לחימה" אני מתכוון לומר "אסכולה המלמדת ומפתחת את יכולת הלחימה של האדם- פיסית ונפשית" למשל: קראטה. "מורים טובים באמת" כוונתי למורים טובים באמת. סבלניים, מסורים לאמנותם ולתלמידיהם לא פחות. כאלה שלמלמדים טאי צ'י גם בהילוך מהיר יותר ובשילוב הפילוסופיה של הטאי צ'י (הטאואיזם). אתה אולי במקרה מכיר אחד כזה באיזור השרון?

תנסה את המרכז הישראלי לטאי צ'י

למרכז הישראלי לטאי צ'י מיסודו של מאסטר ניר מלחי יש בית ספר גדול ומסודר בתל אביב, בבית מרס, ויש להם קבוצות לויין בכל הארץ. יש להם אתר מרשים כדאי לך להכנס אליו ולהתרשם. כמו כן אחד המדריכים שלהם גולש כאן קבוע, קוראים לו דוד כפרי, ניתן להפנות אליו שאלה, וגם גל מלחי שהוא מדריך בכיר בבית הספר מופיע לעיתים בפורום. www.taichi.co.il

itai2222

New member
שמש העמים מתעניין בטאי צ'י?

תזהר שלא לפלג את הקבוצה...

marx04

New member
קרב מגע

שלום שף, קרב מגע הוא בחירה מצויינת לאדם שרוצה ללמוד להגן על עצמו. זו אומנות לחימה יעילה ומעשית, שזו בדיוק מטרתה. חשוב להדגיש, כי אומנויות לחימה רבות אחרות מעניקות כישורי הגנה עצמית מצויינים, ואינני משוכנע שניתן להכתיר אומנות לחימה זו או אחרת כטובה ביותר למטרת הגנה עצמית. אני ממליץ לך לבקר במספר בתי ספר לאומנויות לחימה שונות באזור מגוריך, להתרשם מאימונים המתנהלים שם, ולהחליט מהי האומנות ואיזהו בית הספר המתאימים לך ביותר. באשר לדוג'ו של אלי בן עמי בנס-ציונה - חברתי מתאמנת אצלו, ואני צפיתי בשני אימונים שם. לעניות דעתי, אלי בן עמי הוא מורה מצויין, בעל ידע וניסיון רבים. האימונים מתנהלים באוירה טובה ונעימה, ויחד עם זאת רצינית ויסודית. בקיצור, בהחלט מומלץ. בברכה, אורי. נ.ב. למיטב ידיעתי (וכאמור צפיתי בשני אימונים בלבד) לא מתקיימים אצל אלי בן עמי קרבות מגע מלא, אבל כדאי שתשאל אותו בעצמך.

למעלה