מישהו רציני למשהו רציני!
טוב אז אחרי שניסתי באתרי הכרויות כמו אטרף קופידון צק מי אוט גאיי דאר נענע ומהם לא יצא לי כלום!!! שום חבר!!! וגם אחרי שהייתי במסיבות וגם שם לא התחילו או הסתכלו עלי בכלל וכמובן לא יצא לי כלום!! אז החלטתי לנסות גם כאן... מה כבר יכול להיות? לפחות אני מעסיק את עצמי

בכל מיקרה, אז קוראים לי גבריאל נער בן 17 מבת-ים, מחפש אהבה אמיתית, חבר רציני, עד היום היה לי רק חבר אחד וזהו... עוד מעט שנה שאני בלי חבר בלי כלום... אחרי כזו תקופה כבר הייתי בטוח שאני כבר אתרגל לבדידות הזו אבל לא ממש.. האמת בכלל לא. וזה הדבר הכי מתסכל שיכול להיות, מראה תחליטו אתם , תסתכלו בתמונה, לא מלך היופי לא כוסון לא משהו מיוחד אבל חמוד, פשוט כזה... ומישום מה לא מתחילים איתי, אלב מה שמשגע אותי זה שאני רואה שעם כל המכוערים (בלי להעליב) מתחלים ורוקדים איתם והולך להם, כאילו אני הולך למסיבה אני מרגיש כאילו יש לי שלט על הגב שכתוב עליו '' בחור עם מחלות מין , סכנה!'' או משהו בסיגנון ופשוט אף אחד לא מתקרב אלי בכלל, וזה ממש מתסכל מיום ליום. אני לפעמים רואה כרטיסים באתרים של זוגות והם ניראים כל כך מאושרים ביחד כל כך שמחים, אז באמת שאני מאושר ושמח בשבילם שהם מצאו להם אחד את השני אבל אני נאכל מבפנים בשביל עצמי שאני לבד ולא מצא כלום. בקשר לסטוצים אני ממש לא סטוציונר, אבל ממש לא! מי היה מאמין שאני יהיה עדין בתול (אנלית) בגילי... אני מכיר בני 14 עם יותר ניסיון מיני ממה שלי יש. אבל אני לא ממהר בכלל יש לי את כל הזמן שבעולם ואני לא מתכון שהפעם הראשונה שלי תיהיה עם איזה סטוציונר שבשבילו אני יהיה סתם איזה זיון. לא מחפש לעשות סקס מחפש לעשות אהבה! אז קצת עלי... נער ציני מאוד, ישיר , חצוף, יצירתי, כן, נאמן, אחראי, פרקציוניסת בקשר לעצמי, אוהב לצאת למסיבות, לרקוד, לכתוב (מחזות) ,לומד תאטרון, אוהב מאוד לישון, ויש לי שיער ארוך בקרוב עושה רסטות ועוד שנה שיגיע הצבא גלח!!!. חלק בכל הגוף (שעווה) לא שאני שעיר במיוחד אבל אני יותר מידי פרפקציוניסת בקשר לעצמי, אז אם זה מפריע למישהו, אז... חבל. ואני מחוץ לארון. תמיד יש לי מחשבה מוזרה, אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי כשאני יהיה זקן עם אני עצמי וגבריאל בלי אף אחד טבלי בן זוג, ומה שהכי מבאס זה שרוב ההומואים באמת מסיים ככה... באמת שאין לי כבר מושג מה עוד לכתוב כאן על עצמי... חוץ מציטות של אלניס מוריסט משיר שלה: i can feel so unsexy for someone so beautiful'' so unloved for someone so fine i can feel so boring for someone so interesting ''so ignorant for someone of sound mind אני מחפש מישהו יפה, חמוד, ושאני גם אמשך אליו. לא מחפש דוגמנים אבל גם לא מכוערים. שמנים מאלים וכדומה ממש לא עושה לי את זה, וגם לא שעירים בצורה מוזגמת. מישהו בוגר! ממש אין לי סבלנות למשחקים, מישהו שמחפש קשר רציני ויודע כבר מה הוא רוצה מעצמו, לא מחפש מתוסבכים למינהם, יהיה נחמד אם הוא יהיה קצת סרוט..

מישהו שיהיה גדול מיני עד 25 שזה המקסימום מקסימום למרות שמכל כלל יש ייוצא מין הכלל. קטנים ממני לא חושב שזה ילך (מנסיון) . יכול להיות אני מבקש יותר מידי... מישהו לרדת איתו לאילת רק אני והוא... לישון איתו כל לילה, ללכת איתו לקניות, להצגות, סרטים מסיבות, סתם לים וסתם להיות לידו בלי לעשות כלום.... מישהו... אני יכול להמשיך לכתוב כאן עוד שעות אבל אני לא חושב שיש למישהו בכלל סבלנות לקרוא עוד משהו... אז אם משהו בהודעה הזו מתאים לך ואתה מחפש משהו רציני! צור קשר או בדואר או באי סי קיו (שכרגע לא רוצה לעבוד לי ושם לי פרח צהוב מעצבן שלא רוצה לעבוד לי!!!) אז שיהיה לך יום מקסים, בה ביי.