מחפשים שירים...

arik87

New member
מחפש שיר

של קזנזידיס שנקרא -מי את [לא סגור על זה] והוא אומר בפזמון הרבה ת'מילה-טיפוטה וזה שיר כבד תודה למי שיעזוררר

תני לי - ביוונית

שלום, אני מחפש את הגרסה היוונית של 'תני לי' של חיים משה ולידור יוספי. למישהו יש את שם השיר?

האם מישהו יש בידיו את מילות השיר

AGPOULA MOU ששרה אנה-ויסי??? אם אפשר אנגלו/יוונית אודה מאוד על העזרה. אין לי פרטים נוספים...

סיריוטי

New member
מבקש מילים בעברית לשיר

אני מבקש מילים בעברית לשיר παικσε κριστο το μπουζουκι paikse kristo to buzuki יכול להיות שכותבים את השם אחרת אבל בכל זאת תודה למי שיעזור לי

חורשת האקליפטוס..

אולי למישהו יש את השיר" חורשת האקליפטוס" של יפה ירקוני ביוונית( השיר המקורי)? אשמח להחליף חומר .

SNER

New member
מילים לשירים...

בוקר טוב לחברי הפורום מבקש מילים לשירים 1-אמאת"א פוס איסא מנגאס 2-נאייס פאלאמו-----באנגלית אם אפשר תודה מראש ויןם טוב לכולם

סיריוטי

New member
עזרה בחיפוש שיר

האם מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לשיר המוקרי ביוונית או שם המבצע לשיר בעברית את כבר לא איתי תודה מראש

F a d i

New member
היי ירושלמי יש לי ת'שיר הזה

כתוב לי את האימייל שלך (וודא שיש בו מספיק מקום) ואשלח לך יום טוב

the greek

New member
בבקשה

Αγαπούλα μου Βίσση Άννα Τέλειωσε μου 'πες κάποια μέρα, χάθηκες και ούτε καλημέρα Πνίγομαι μες τα δάκρυα μου, έφυγες και έσβησε η χαρά μου Δεν τη θέλω τη ζωή μου πια Αγαπούλα μου έχω ένα μυαλό, που δουλεύει μόνο όταν είσαι εδώ Αγαπούλα μου έχω μια καρδιά, που χτυπάει για σένα μοναχά Αγαπούλα μου έχω ένα κορμί, που σε ΄σενα μόνο θέλει να δωθεί Αγαπούλα μου έχω μια ψυχή, που θα σε λατρεύει ώσπου να βγει Όνειρα στο δρόμο πεταμένα, σχέδια μισοτελειωμένα Μ' άφησες με τις υποσχέσεις, βιάστηκες να τις αναιρέσεις Τίποτα δεν μου 'χει μείνει πια Αγαπούλσ μου ... אהובתי – אנה וויסי נגמר, אמרת לי יום אחד, נעלמת ואפילו בוקר טוב לא נשאר נחנק מדמעותי, הלכת ושמחתי כבתה איני חפץ יותר בחיי אהובתי יש לי "שכל" אחד, שעובד רק כאשר את פה אהובתי יש לי לב אחד, שפועמת למענך בלבד אהובתי יש לי גוף אחד, שרק לך הוא רוצה להתמסר אהובתי יש לי נשמה אחת, שלך סוגדת עד שהיא תכבה חלומות זרוקים ברחוב, תוכניות חצי גמורות עזבת אותי עם הבטחות, והזדרזת לבטל להפריח אותן כבר שום דבר לא נשאר לי אהובתי ... AGAPULA MU TELIOSE MU 'PES KAPIA MERA, XATHIKES KE UTE KALIMERA PNIGOME MES TA DAKRIA MU, EFIGES KE ESVISE E XARA MU THEN TI THELO TI ZOI MU PIA AGAPULA MU EXO ENA MIALO, PU THEN DOULEVI MONO OTAN ISE EDO AGAPULA MU EXO MIA KARDIA, PU XTIPAI GIA SENA MONAXA AGAPULA MU EXO ENA KORMI, PU SE 'SENA MONO THELI NA DOTHI AGAPULA MU EXO MIA PSIXI, PU THA SE LATREVI OSPU NA BGI ONIRA STO DROMO PETAMENA, SXEDIA MISOTELIOMENA M' AFISES ME TIS IPOSXESIS, BIASTIKES NA TIS ANERESIS TIPOTA THEN MU 'XI MINI PIA AGAPULA MU …

the greek

New member
בבקשה, והרבה ../images/Emo72.gif../images/Emo187.gif

Παίξε Χρήστο το μπουζούκι - Βασίλης Τσιτσάνης Παίξε Χρήστο το μπουζούκι, ρίξε μια γλυκιά πενιά Σαν γεμίσω το κεφά-λι, γύρνα το στη ζεϊμπεκιά Να χορέψω μες στη ζάλη όμορφα και ταπεινά Η καρδιά μου είναι μαύρη απ’ τα τόσα βάσανα Παίξε Χρήστο άλλο ένα, μαύρες σκέψεις μου περνούν Κάποια μέρα μες στη στράτα ξαπλωμένο θα με βρουν PEXE XRISTO TO BOUZOUKI PEXE SRISTO TO BOUZOUKI, RIXE MIA GLIKIA PENIA SAN GEMISO TO KEFALI, GIRNA TO STI ZEBEKIA NA XOREPSO MES STI ZALI OMORFA KE TAPINA E KARDIA MU INE MAVRI AP' TA TOSA VASANA PEXE XRISTO ALO ENA, MAVRES SKEPSIS MU PERNUN KAPIA MERA MES STIN STRATA XSAPLOMENO THA ME VROUN נגן (שחק) חריסטו בבוזוקי – בה' הידיעה הגדול מכולם נגן חריסטו בבוזוקי, "זרוק" פריטה מתוקה איך שראשי מתמלא , שנה את המקצב לזבקיקו לרקוד בסחרחורת ביופי ובתמימות ליבי שחור מכל הצרות נגן חריסטו עוד אחד, מחשבות שחורות עוברות בי יום אחד ברחוב שוכב ימצאו אותי

למעלה