מחפשים שותפים - 27/4

NoNa5000

New member
סין...?!

אז ככה.. מחפשת שותף או שותפה לנסיעה.. כמו שהבנתם היעד :סין(!) כיוון: דרום מיזרח משהו.. (אבל בלי קטנוניות) זמן: אזור אוגוסט ספטמבר משך הטיול: רק אלוהים יודע... :) אם את/ה רציני ומעוניין.. השאר מסר..

sela v

New member
מודעות

שוב מודעה, ולהגיד את האמת כמעט מחקתי את ההודעה. שום דבר אישי נגד הכותב, אבל הודעות בסגנון כזה גורמות לניפוח הפורום, ופשוט אין מה להגיב על הודעה כזו.אבל אז עלה לי רעיון. אפשר לפתוח מידי שבוע שרשור בו אנשים יפרסמו את מודעות חיפוש השותפים שלהם. מה דעתכם על הרעיון? בכל מקרה לכותב ההודעה הייתי ממליץ לרשום מודעה בלוח הפורום.

NoNa5000

New member
מודעות רבותי מודעות...

מנהל פורום יקר. לא שמתי לב לעובדה שאסור לכתוב מודעות בפורום שמטרתו היינה טיול תרמילאים.. הרי זהו חלק מהותי מהחוויה... באם אתה דואג לניפוח הפורום רעיון ניפלא הוא להקדיש שרשור רק לזה... בכל זאת הפורום (אני מאמינה ומקווה) בא לשרת אותנו כמטיילים.. זהו אחד מהשירותים לו אני זקוקים שהרי כמטיילים בעולם לא כולנו אוהבים לפסוע בו לבד. במידה ופגעתי, קבל את סליחתי. אך עדיין לדעתי אם לא בפורום שכזה "להדביק מודעות כאלו" ואז איפה?? בפורום תמיכה של הורים??? של צילום?? תודה. שירן

sela v

New member
שלום שירן

וברוכה הבאה לפורום. לא הבנת אותי כראוי. דבר ראשון הפנתי ללוח הפורום בו את יכולה לשים מודעה, ולפי דעתי זה גם יותר יעיל, כי הודעה של שותפים תעלם לה למטה בפורום לאחר מספר ימים. הרעיון של שרשור השותפים בא בשביל לשמוע את דעת האנשים בפורום, ואז גם אני אצטרך לשנות את הכותרת שמבקשת לא לשים מודעות חיפוש שותפים.לגבי מודעות אני יכול להביא לדוגמא את שרשור הדרושים בפורום ישראלים בחו"ל. בקיצר נראה לי שאני אפתח שרשור שבועי כזה גם בפורום.דרך אגב יש גם לוח חיפוש שותפים באתר שבניתי. אמנם הוא באנגלית, אבל עדיין יש הרבה ישראלים ששמים מודעות בלוח שם.

סלע, אני חושב שהיא צודקת ...

יקירי , יש המון אנשים שמחפשים שותפים והפורום הזה הוא מקום מ-ע-ו-ל-ה לכך, מה גם ששפת אמנו היא עברית ולא אנגלית.. (זה בנוגע לאתר ההודעות באנגלית) לוח המודעות של הפורום לא ממש בולט לעין בלשון המעטה ולראיה- כמעט אין שם הודעות.. זה ממש חבל. אני חושב שכדאי להתיר כאן פרסום של חיפוש שותפים או לחילופין(וזה רעיון יותר טוב לדעתי) לפרסם אחד לשבוע שרשור שיוקדש אך ורק לחיפוש שותפים. זה יכול להיות יעיל מאוד. לצערי אני מוצא את עצמי בפורומים כמו למטייל ו"טראקר", במקום תפוז שהוא האתר המועדף עלי ביותר..
מה אתה אומר ?

sela v

New member
קיבלתי את ההצעה

ואני אבקש מתפוז לשנות את ההודעה בראש הדף בנוגע לחיפוש שופתים, ושהדבר יותר בשרשור שבועי או דו שבועי (תלוי בכמות ההודעות) שיפתח לשם כך. מה הכתובת של אתר טראקר, כי אני לא בטוח שאני מכיר את האתר.

איזו הודעה בראש הדף ?

לא ירדתי לסוף דעתך בכל אופן- הודעה שבועית תמשוך לכאן עוד עשרות גולשים בשבוע- אני משוכנע בכך ! טראקר - אתר נחמד מאוד

sela v

New member
ההודעה הזו

הפורום אינו מיועד לפרסום שירותי תיירות או לחיפוש שותפים/ות לטיול. פרסום בנושאים אלו יותר בלוח המודעות בלבד. ואיך לפי דעתך הודעה בנושא שותפים תמשוך לפה עוד אנשים? והאתר טראקר נמצא בקישורי הפורום.

זה לא עניין של מיועד או לא מיועד

זה פשוט מקום מעולה להעלות את העניין, לחפש שותפים פה. זה ימשוך אנשים, כי אני יודע שהרבה אנשים חורשים את האינטרנט למצוא שותפים וברגע שזה יתאפשר- אנשים יעצרו פה במקום להמשיך להתגלגל הלאה. יש גם את השמועת "מפה לאוזן", מכיר ?

sela v

New member
אז הנה החל מהיום

הפורום פתוח לחיפוש שותפים בשרשור המיועד לכך. אתם יכולים להתחיל להפיץ את השמועה.

kogawa

New member
ולשם שינוי דעה אחרת

פורום זה משרת הרבה מטילים ותיקים, וסטטיסטים מרבית ההודעות של יותר משלוש מילים נכתבו על ידם, וכניסה המונית של מתכנני טיול ראשון עשויה לגרום דוקא לפשיטת רגל של הפורום כמו שקרא בפורום צילום תפוז שהתפוצץ והפך מבמה מרכזית לעוד פורום של "תראו, אני והכלבה שלי". לא חושב שהוספה ניכרת של שאלות חוזרות יום-יומית של "איזה אכסניה בבנגקוק" או "ויזה/כסף/תרמיל/נעליים מי יודע" ימשכו מטילים ותיקים שעניינם לשוחח על מסעותיהם, לבקר ולחלק מנסיונם ומחוויותיהם. לא דוחק אף אחד החוצה, ובטח לא בעל זכויות יתר בפורום, ותמיד אעמוד לרשות המתעניינים בטיולים, ואדרבא, תמשוכו לשאול ואשמך לענות, אבל הצפה של מחפשי שותפים לטיול ראשון עשויה לשנות את המינון הנוכחי, ולגרום גם לשינוי דמוגרפי של המשתתפים ועל כך אצטער.

NoNa5000

New member
:)

תודה על ההפניות לשאר האתרים שלא ידעתי על קיומם... פורום מטיילים לדוגמה יש כאן!!! סלע- שיחקת אותה!!! ובינתיים אני ממשיכה אחר חיפוש שותפים והכנת מסלול...

sela v

New member
אתמול

כתבתי לך מסר אישי, וכמה שעות אחרי מישהו הוסיף הודעה למכירת תרמיל. מחקתי את הודעתו, והסברתי לו את הסיבה, ואז הבנתי את כוונתך בהצפת הפורום. עדיין אני רוצה לראות לאן יזרום הפורום עם מתן האפשרות לפרסום הודעות חיפוש שותפים. באתר שבניתי לפני כמה שנים יש לוחות למכירת ציוד וחיפוש שותפים, אבל כנראה האתר זקוק לשיפוץ ותרגום לעברית, ואז חיפוש השותפים יחזור לשם. הסיבה הראשית שמחקתי את המודעה למכירת התיק, שאני לא רוצה שהפורום יהפוך ללוח מכירות.

אולי תסביר

למה דברים שקורים פה או לא קורים פה צריכים להיות קשורים בצורה כזו או אחרת לאתר שלך? זה נשמע ונראה הרבה יותר רע מאשר פרסום מודעות או מכירת ציוד פה! " .. ואז חיפוש השותפים יחזור לשם.." סליחה??? זה פורום חיפוש שותפים של תפוז שעדיין לא שמענו עליו? לא משנה אם יש לך אינטרס או שאין, אבל צריך לעשות הפרדה מוחלטת. ברור שאתה יכול לפרסם ולהמליץ על האתר שלך, זה הכי לגיטימי, אבל לא לגרוע מהפורום הזה על חשבון דברים שקורים שם. השירשור הזה רק מראה שיש דרישה לדבר וכנראה רמז שיש מקום לשפר אותו בפורום.

sela v

New member
לא מבין את הטענות שלך

יש לשפר את חיפוש השותפים בפורום? מלבד להעיר האם את יכולה לבנות מנוע חיפוש שותפים? אם את יכולה לעזור את מוזמנת לתרום אם לא אז מספיק לקטול אותי. האתר שלי לא עוסק בבניית טיסנים אלא בטיולים, ולכן יש לו חלק פה. בינתיים אני זה שמנהל את הפורום, ואני לא רוצה לזלזל בכותבי הפורום, אבל בינתיים אני זה שהרצתי את הפורום מעל שנתיים. ואם יש לך בעיה עם הדרך שאני מנהל את הפורום את מוזמנת לפנות להנהלת תפוז.

כן המנהל!

אה.. ולא, אני לא מוכשרת כמוך(ומי ביקש מנוע חיפוש, אלה רק שיורשה למשתתפים הזוטרים לפרסם את מודעותיהם). רק במקרה שמתי לב שיש פה איזה ניגוד אינטרסים קטן. ורק לתשומת ליבך, כתבתי בפרוש שיש מקום לפרסם אותו ולעודד אותו כמו כל אתר אחר, אבל שהפעילות שם לא צריכה להיות קשורה לזו שפה. אתה בעצמך כתבת שעניין חיפוש השותפים יעבור לשם.. מילים שלך. וחוץ מזה, אני שומרת לעצמי את הזכות להעביר ביקורת. אתה כמובן לא חייב לקבל אותה,אתה יכול להתלונן עלי להנהלת תפוז, המנהל!

sela v

New member
אין פה תחרויות מי

יותר מוכשר, מי יותר טוב ולמי יש יותר ידע, אבל מה לעשות צריך מישהו שינהל את זירת המשחק. אין שום ניגוד אינטרסים בין זה שיבנה דף יעודי לחיפוש שותפים עבור הפורום בכל אתר שהוא, וזה יכול לעשות דרך אגב גם בדף שכתובתו תהיה תפוז, רק כמו שאמרתי הדבר דורש מאמץ, ואם לא הייתי חושב שטוב הדבר על פני פתיחת שרשור בנושא לא הייתי מציע את הרעיון. כמה דברים: 1. בדף לחיפוש שותפים יותר קל למצא שותף וגם הגולש מודרך אלו פרטים לתת אם הוא לא מודע לכך. 2. ההודעה לא נעלמת אחרי 3 ימים למטה, וזה אומר שאם רוצים שההודעה תשאר למשל חודש צריך פעמיים בשבוע לרשום אותה מחדש דבר שמעיק על הכותב של המודעה ועל התעבורה הכתובה בפורום. עודף מידע לא חיוני לא מוסיף לחן של הפורום. לגבי זה שכתבתי שחיפוש השותפים יעבור לשם, את תופסת אותי על כל פסיק. אנו לא בדיון בבית משפט, וזו המחשבה שלי הכללית כרגע, וזה לפי דעתי לטובת הפורום. את חושבת שלא זכותך, אבל שנראה את האופציה העכשוית, ואולי אח"כ תהיה מערכת יותר מתקדמת, נוכל לעשות השוואה מה יותר נוח. שוב בשמחה וברצון אשמח לעזרה מאנשים בפורום בקידום ובבנית הפורום, ובכלל בהקמת מאגר למידע לתרמילאים, אשמח לשמוע גם ביקורת בונה, אבל ביקורת קוטלת אני לא חושב שעוזרת למישהו. אני לא צריך להתלונן עליך לתפוז, ובתור מנהל יש לי את האופציה למחוק ולהגביל כתיבה בפורום מגולשים, דבר שלא ניתן בפני שאר הגולשים, לכן הפנתי אותך לתפוז אם את חושבת שיש בעיה באופן הניהול שלי.

natyh

New member
רעיון טוב דוקא

אז ברשותכם אני אתחיל . מחפש שותפים בעלי כושר אילתור וניסיון בפיתרון בעיות בטיול תרמילאי בסביבה משתנה . שמכירים את אפריקה עדיפות לנמיביה ודרום אפריקה . יודעים ואוהבים לגלוש רוח ,גלים, עפיפונים , ומתים על גלישת חולות . ולא נרתעים מלנסות משהו חדש כגון קייטווינג . לבעלי ניסיון בצילום וגלישת חולות במונגוליה ... אם יש מישהם כאלה בפורום ... יתרון . הקבוצה תצא בסביבות נובמבר דצמבר למסע מטורף , המצטרפים יצטרפו על אחריותם בלבד . נתי

sela v

New member
מחפשים שותפים - 27/4

נא לשרשר את כל הודעות חיפוש השותפים להודעה זו.

למעלה