אין פה תחרויות מי
יותר מוכשר, מי יותר טוב ולמי יש יותר ידע, אבל מה לעשות צריך מישהו שינהל את זירת המשחק. אין שום ניגוד אינטרסים בין זה שיבנה דף יעודי לחיפוש שותפים עבור הפורום בכל אתר שהוא, וזה יכול לעשות דרך אגב גם בדף שכתובתו תהיה תפוז, רק כמו שאמרתי הדבר דורש מאמץ, ואם לא הייתי חושב שטוב הדבר על פני פתיחת שרשור בנושא לא הייתי מציע את הרעיון. כמה דברים: 1. בדף לחיפוש שותפים יותר קל למצא שותף וגם הגולש מודרך אלו פרטים לתת אם הוא לא מודע לכך. 2. ההודעה לא נעלמת אחרי 3 ימים למטה, וזה אומר שאם רוצים שההודעה תשאר למשל חודש צריך פעמיים בשבוע לרשום אותה מחדש דבר שמעיק על הכותב של המודעה ועל התעבורה הכתובה בפורום. עודף מידע לא חיוני לא מוסיף לחן של הפורום. לגבי זה שכתבתי שחיפוש השותפים יעבור לשם, את תופסת אותי על כל פסיק. אנו לא בדיון בבית משפט, וזו המחשבה שלי הכללית כרגע, וזה לפי דעתי לטובת הפורום. את חושבת שלא זכותך, אבל שנראה את האופציה העכשוית, ואולי אח"כ תהיה מערכת יותר מתקדמת, נוכל לעשות השוואה מה יותר נוח. שוב בשמחה וברצון אשמח לעזרה מאנשים בפורום בקידום ובבנית הפורום, ובכלל בהקמת מאגר למידע לתרמילאים, אשמח לשמוע גם ביקורת בונה, אבל ביקורת קוטלת אני לא חושב שעוזרת למישהו. אני לא צריך להתלונן עליך לתפוז, ובתור מנהל יש לי את האופציה למחוק ולהגביל כתיבה בפורום מגולשים, דבר שלא ניתן בפני שאר הגולשים, לכן הפנתי אותך לתפוז אם את חושבת שיש בעיה באופן הניהול שלי.