מחפשים עזרה

מחפשים עזרה

שלום לכולם. לגיסתי יש ילד בן 13 שלומד בכיתה של חינוך מיוחד בבית ספר רגיל. תמיד ידענו שיש בעיה אבל היא תמיד נמנעה מלתת לבעיה שם ואפילו נלחמה שלא יקטלגו אותו תחת הגדרה זאת או אחרת ואי אפשר בכלל היה לדבר איתה על המצב. בשבועות האחרונים הם כבר לא מצליחים להתמודד איתו וסופסוף ביקשו עזרה ומה שהכי ריגש אותי ונגע לליבי זה שסופסוף היא הגתה את המילה PDD, מה שלא קרה עד עכשיו מעולם. הוא ילד מקסים, חכם, שאוהב לשיר ולצייר אבל המצב הרגשי שבו הוא נמצא מונע ממנו מלהתקדם. בכיתה א' הוא היה הראשון בכיתה שלו והיום הוא האחרון והיא מאוד מפחדת שלא יתנו לו לעבור לחטיבה. היא מרגישה שגם מבחינת מערכת החינוך וההכוונה שהיא יכולה לקבל בבי"ס ובכלל בבית היא פשוט לבד והיא קורסת. כל השנים היא נשאה לבד את המסע על הכתפיים והיא לא יכולה יותר. אני יודעת שהוא מקבל טיפול תרופתי אבל אני לא ממש יודעת מה כי קשה לדבר איתה על זה והיא טוענת שהפסיכיאטרית של קופת החולים לא מבינה כלום. היא מחפשת עזרה בתשלום בצפון (אזור חיפה והקריות). מישהו שיעזור לקדם אותו ולהתמודד איתו אם עוד לא מאוחר מידי. אני חושבת שהיא גם לא ממש יודעת מה מגיע לה לקבל מהמדינה, איזה סיוע קיים ואם יש אולי קבוצות תמיכה שיכולות לעזור לה בצפון.

doroniz

New member
צרי איתי קשר

שלום אדמונית..... אני אבא לילד אוטיסט בן 10 וחצי תושב הצפון פעיל ומוכן לנסות לסייע לאחותך ולבן-אחותך. צרו איתי קשר...... דורון.

dd19

New member
את צודקת בקופת חולים לא תמיד

יש איש מקצוע שמבין בנושא. אפשר לפנות למרכז למשפחה להדרכה רח' מוריה 20 חיפה

למעלה