מחפשים עובדים

מחפשים עובדים

היי, אני לא יודע אם זה המקום לפרסם, אבל החברה שלי מחפשת להוסיף ישראלים נוספים לצוות. היינו רוצים לבדוק גם את האפשרות לאנשים שנמצאים כבר בסין. בעקרון אנחנו מחפשים איש פיתוח לסוג'ו, רצוי עם נסיון בפיתוח. ואיש תמיכת לקוחות בשנזן. בעיקרון המשרה בשנזן יכולה להיות בלי נסיון או תואר, ואז אנחנו ניתן את כל ההכשרה הדרושה, או, במידה ומדובר באיש מחשבים\פיתוח, יש אפשרות למשרה שהיא 50% פיתוח, 50% ישום בצד הלקוח. אם יש מישהו שזה מעניין אותו, מוזמן לשלוח לי מסר. החברה מתעסקת בעיבוד תמונה.

Merida2005

New member
כנס

גר בהונג-קונג ומחפש עבודה ואשמח להעביר לך קורות חיים ( לא מגיע מהתחום המבוקש ) .

cosmochina

New member
תקע לי את האקספלורר

ניסיתי לשלוח מסר אך זה תקע לי את האקספלורר מספר פעמים. אבל תודה על ההערה...

קרלטון

New member
עכשיו נפל האסימון...

קראתי את ההודעה וחשבתי שסוג'ו זאת איזו פלטפרומה חדשה או סקריפט שאני לא מכיר משום מה
. היה לי מוזר מאוד, עבדתי בעבר בתחום של פיתוח אלגוריתמים לעיבוד תמונה ולא זכור לי שכתבנו במשהו מעבר ל-C++ או Matlab לנסיונות...

Benkok

New member
נצל"ש - חיפוש עובדים... ../images/Emo13.gif

אתה מפרסם מודעת דרושים, מפרט בפנים "קורות חיים באנגלית בלבד, העבודה דורשת דיבור, קריאה וכתיבה באנגלית" כמה מתוך הקו"ח שתקבל יהיו באנגלית וכמה בתאית? (או סינית לצורך הדיון) מבחינתי קריאת מודעת הדרושים והבנתה היא חלק בלתי נפרד ממערכת הסינונים שלי...מי שקורא שאני מבקש קו"ח באנגלית ובכל זאת שולח קו"ח בתאית מתחיל אצלי בנקודה נמוכה מלכתחילה... מה איתכם?

אMור

New member
ספר לי על זה...

אני צריך להביא עוד עובדת עכשיו ואין לי מאיפה להשיג את האנרגיות לעוד שרשרת של ראיונות עם חבורה של ****ות...
בכל מקרה, קורות חיים בסינית נמחקות מיד - ובדיעבד.

Omiz

New member
תמיד

מקבלים קורות חיים בסינית שמבקשים רק באנגלית... בהתחלה עוד הייתי מבקש מהם לשלוח באנגלית, עכשיו אני אוטומטית פוסל על הבנת הנקרא... חייבים להתחיל לסנן, וזאת התחלה מצוינת....

למעלה