מחפשים מקום לטיול

YANIV AROESTY

New member
מחפשים מקום לטיול

שלום, אולי נוכל להיעזר בכם. אנחנו מסיימים יב ורוצים לטייל לפני הצבא לתקופה של שלושה שבועות - חודש. מחפשים מקום עם ים וחופים יפים. מקום שהמרחקים בו קטנים. מקום שיהיה אפשר יום אחד סתם לשבת בחוף כל היום ויום אחר לקחת טיול של יום במקום יפה... שיהיה קל להסתדר (דוברי אנגלית וגרמנית), מחירים סבירים (עד 30$ ליום). מחפשים לקחת איזור או אי וכל כמה ימים לעבור מאכסניה\בונגלוס\גסטהאוס ולטייל\לשבת על החוף שבאיזור... חשבנו בהתחלה על ברזיל- החלק הצפוני של קוקמבו, קברטה... אבל ניראה לי שברזיל גדולה עלינו... אחר כך על מאוריציוס, אבל לא שמעתי על אף אחד שהיה שם... וגם קראתי שהאי הופף ליותר ויותר מפואר ופנסי... אפשר עזרה, יש הצעות ?

jeshu

New member
התיאור של שלוש השורות הראשונות שלך הייתי פשוט אומר לך להשאר פה.... מה עם סיני ? הודו ? ויטנאם ?

shaishoo

New member
לכו על האזור הקרוב

בשביל מה שאתם מתארים אין צורך לחצות חצי עולם קפריסין,כרתים,יוון,תורכיה,סיני יתאימו לכם יופי נזרוק גם את תאילנד,הודו למשוואה לגבי ברזיל,קולומביה מתאים יופי לתיאור רק השפה שם היא לא אנגלית אבל אפשר להסתדר !

סרי לנקה !!!

הייתי כבר במאורציוס, מוזמביק, הודו, תאילנד, פיליפינים, זנזיבר, קריבים (חלקם) אני פשוט מתמחה באיים וחופים. ואני ואומרת סרי לקנה לוקחת בגדול ראשית חופים מדהימים, חלקם הגדול לא מתוירים כלל, זול, שמש, יש המון המון מה לטייל, יש לראות תרבות מקומית ולא חיקוי דהוי לתיירים. אנשים הכי מקסימים שפגשתי אי פעם. עם אנגלית קל מאד. אוכל מעולה, גסט האוסים קטנים על החוף. טיסה לא ארוכה ולא יקרה (עם רויאל גורדניאן - עם אישור של משרד החוץ שהטיסה בטוחה) אני ממליצה בחום, לוקח את יוון וכל איי הים התיכון בהליכת צב.

kogawa

New member
לא סיכמנו שאת גני העדן

משאירים מחוץ למסלול המטייל הישראלי? תשאירי את אונאווטונה, אמבנטוטה,דיקוואלה, ג'אפנה וגאלה למי שממש אוהב חופים. (-;

natyh

New member
נוקוהיבה

עשי חיפוש על השם טאי פי במקרה שם ספרו הראשון של מחבר הלויתן הלבן מובידיק . גן עדן מובטח אך משום מה קצת מאד רחוק.

עומר ד

New member
אם כבר ציינת את מוזמביק ../images/Emo13.gif

תוכלי לפרט? בכלל על המדינה - חופים, טרקים וצלילה.. מה סדר גודל כסף ביחס לשאר אפריקה ומסלולים שונים תודה מראש עומר

אז ככה

אחת המדינות הכי לא מטוילות אני הייתי בהן. ממש ממש כדאי לדעת קצת פורטוגזית כי כמעט אף אחד לא מדבר אנגלית באיזור הבירה. חופים, או זו שאלה קשה מאד , למדינה יש רק 2500 מייל של חופים, זה רק תלוי באיזה מטר תבחר. יש מדרום למפוטו את קוט דה אור - שהוא יחסית מפותח כי הדרום אפריקאים באים לנפוש ולצלול. ויש את האיים יותר צפונה שגם לשם מגיעים בעיקר לדוג. אני צללתי מעט ולא ממש נהנתי אבל אם תעשה חיפוש בפורום צלילה תמצא דיווח של מורנה על חוויות מדהימות ממוזמביק מתחת למים. צריל למדינה ויזה, יש קונסול בארץ שמוציא אותן בעבר היו 40$, הטיסות דרך דרום אפריקה פעם היו גם טיסות של אתיופיאן, לא יודעת אם עוד קיימות. טרקים, בעיקר באיזור הגבול עם מאלי, איזורים מאד מאד פראיים, גם לא ממש מיושבים, אני לא עשיתי שם טרק, אבל יודעת שוודאות שיש.

חי בר

New member
טרקים במוזמביק- זהירות?

אני לא יודע איך המצב כיום, אבל כדאי לברר היטב אם השטח נקי ממוקשים! בעצם לא רק בטרקים, אלא גם בכל ירידה מדרכים ראשיות. אלה מסוג הדברים שעדיף לקבל מידע רלוונטי לקמום בד"כ כשנמצאים בסביבה. שוב, אני לא יודע איך המצב כיום (אנחנו היינו שם ב-94') אבל אני בספק אם מישהו טרח למפות ולסמן אזורים ממוקשים או לפנות אותם בצורה מסודרת.

anao

New member
קוסטה ריקה אולי?

חופים יפים, מרחקים קצרים יחסית. ואם אתם גולשים אז בכלל תהנו

sendadrd

New member
"מחיקו"

שני חברים שלי העבירו שמה חודש מטורף לפני הגיוס. זול-עמוק-משוגע והכל בזול (יחסית)

למעלה