מחפשים מידע מקצועי

מי היה בקורס בובט???

ויכול להמליץ או לא על הקורס לספר על החוויות והתרומות של הקורס? טל

איבחונים התפתחותיים

שלום סייקטק היא חברה שמוכרת כלי איבחון 02- 6435360. לגבי מה כדאי לקנות, אם תפרטי עם איזו אוכלוסיה את עובדת, באילו כלים התנסית ומה היתה חוויתך בשימוש בהם, אוכל לנסות ולסייע. בברכה שרון

המועדפים שלי

שרון, האיבחונים המועדפים עלי הם מסידרת PEERAMID, הם מכסים את כל קבוצות הגיל, ומספקים תמונה מלאה ומגוונת על תפקודו של הילד. PEET - מתאים לגיל שלוש PEER - לגילאי 4-6 PEEX 2 - לגילאי 6 -9 בברכה שרון

יהודה פריד

אני לא יודעת איפה את לומדת, אבל בת"א נושא השפה הייחודית ויחסי מטפל-מטופל היו נחלתה של אביבה פריד. נסי למצוא מאמרים וספרים של יהודה פריד שחקר רבות את הנושא. בהצלחה, סיגל

yair717

New member
קורס בובט - חוויה

שלום, אני עברתי את הקורס. זהו קורס מדהים אבל מאוד תובעני, מדובר בחודשיים של 5 ימים עמוסים בשבוע, במהלכם גם מטפלים כל יום בילד אחד או שניים. אני מאוד נהניתי בקורס והוא נותן תשתית טובה בנושאים רבים. לגבי המוטוריקה העדינה והטיפול בשטח, למרות שגם אני עובדת בגן CP אני מעט משתמשת בפועל. קורס שווה בהחלט ועלותו, אם איני טועה היא כ- 2000$. בהצלחה, ענת

דונט

New member
עבודה בריפוי בעיסוק בצפון אמריקה

אנחנו מתכננים נסיעה לארה"ב/קנדה. אשמח לקבל מידע ממרפאים/אות בעיסוק שמכירים את העבודה במקצוע בארה"ב או שעבדו שם: מהו שכר סביר לעובדים ברפוי בעיסוק? האם ניתן לפנות כבר מכאן לחיפוש עבודה ודרך איזה גורמים? טיפים וכל מידע חשוב אחר יתקבלו בברכה.

קישקוש

New member
מחפשת כדור פיזיו

מישהי מכירה אולי סוכן שמוכר גם כדורי פיזיו במחיר הגיוני? מחפשת המלצות! תודה!

קישקוש

New member
מחפשת כדור פיזיו

מישהי מכירה אולי סוכן שמוכר גם כדורי פיזיו במחיר הגיוני? מחפשת המלצות! תודה!

yoavlu

New member
תעריף של טיפול פרטני

אשמח לדעת מהו התעריף הנהוג לשעת טיפול פרטני בתחום הפסיכיאטרי בריפוי בעיסוק. תודה.

שרון 6

New member
תודה על העזרה

שאלת באילו כלים התנסתי : אני משתמשת ב beery כמובן, בMVPT, בתצפית קלינית של SI ובהערכות לא סטנדרטיות שליקטתי מפה ושם... ממש לא מספיק לי על מנת לעבוד עם ילדים מ- 0 - 6 במרפאה התפתחותית. אשמח על כל הכוונה ראשונית שתוכלי לתת לי. שרון 6.

דפנה h

New member
client center

שלום אני מחפשת מאמרים בסיסיים של גישת ה- client center אודה לכם אם תוכלו לתת לי רפרנס

שיהיה לכם נסיעה טובה

שווה לסתכל בקישורי הפורום יש שם קישורים לארגון ועמותה האמריקאי והקנדי. ניתן שם לקבל מידע ולחפש עבודה בנוסף ישנם חברות כוח אדם אשר מוצאים מקומות עבודה לאנשי מקצוע פארא רפואיים תוכלי לחפש באינטרנט אני מקווה שעשית את הבחינה לרישוי האמריקאי אם בכונתך לעבוד שם אם לא אז אני מקווה שלא מזמן סיימת את לימודייך כוון שהבחינה הינה על כל החומר!! בהצלחה טל

עינתד

New member
כדור פיזיו

אם את מאזור הצפון אוכל לתת לך שם אך תכתבי מהיכן את עינת

האם מישהו עובד באופן פרטי בבריאות ה

כוון שיש כאן שאלה שלא מקבלת תשובה מי יעזור טל

Client Centered Practice על הגישה ניתן למצוא במאמר: Law, M. & Mills, J. (1998). Client centered occupational therapy (ch. 1). In: Law, M. (Ed) Client centered occupational therapy. בהצלחה איילת

תעריפי טיפול

התשובה המתבקשת היא לפנות לארגון, אך לצערי המצב שם כרגע מסובך מאד - היו בחירות שהתבטלו ולא כל כך ברור עם מי אפשר לדבר שם עכשיו. אני ממליצה לפנות בכל מקרה לליאורה ברקאי - יו"ר הארגון הזמנית ולבקש את רשימת התעריפים. הטלפון: 04-8559333 בהצלחה, סיגל

Mנטה

New member
לכל הציוד באשר הוא אני ממליצה על

גיא סוכניות מנתניה. הגון אמין ולא יקר יחסית.

דונט

New member
נסיעה לארה"ב

תודה על המידע. עשיתי את הבחינה לפני כ-12 שנה ומאז אני רשומה בארגון האמריקאי (OTR ).

למעלה