מחפשים מורה לשחיה

אמא127

New member
מחפשים מורה לשחיה

מחפשת מורה לשחיה עבור בני, בן 6 בתפקוד גבוה. עדיף מישהו שיש לו גישה מתאימה... . האזור הרלוונטי - אזור השרון, אפשר גם תל אביב והסביבה.

תודה.

ימימה

New member
קחי אותו לשחיה טיפולית

הם מאד מיומנים בעבודה עם ילדים מיוחדים, לעומת מדריכי שחיה רגילים. שני הבנים שלי לא התאימו ללימוד שחיה במסגרת קבוצתית (אחד א"ס השני ADHD), ושניהם למדו במהירות בשחיה הטיפולית. פשוט הגדרתי למדריכות שאני לא רוצה טיפול אלא לימוד שחיה פרטני. הקטן שוחה היום בקבוצה ספורטיבית.
אין לי המלצות במרכז כי אני מהצפון, אבל בטוח יש באזורכם.

באיזה קופת חולים אתם?

יש קופות שמשתתפים בטיפולים אלה, ב-"סל" (למשל כללית) או בשב"ן (למשל מכבי)

ימימה

New member
מכבי

אבל לא הצלחנו להשיג מימון מהקופה, כי זה לא נכנס להגדרה של שלושת הטיפולים לפי חוק הסומטים (רק אם ההידרותרפיסטית היא גם פיזיותרפיסטית במקרה...), וטיפול התפתחותי הוא כבר קיבל אחר והם נותנים רק אחד. לבן השני, עם ההק"ר הקופה נתנה.

במכבי מגן (או אולי זהב?) יש טיפולים במיים

זה 30 טיפולים בשנה, מהסדרה רכיבה טיפולית, תראפיה באמנויות, ביבליוגראפיה וכו'
זה נקרא "טיפול במיים לא הידרותראפיה", וצריך להיות במכונים בהסדר, אבל רובם מאד מיומנים לעבוד עם החברה' שלנו

ימימה

New member
נכון

אבל זה במסגרת הטיפול ההתפתחותי - והבן הא"ס שלי כבר היה מטופל בסוג אחר של טיפול שבו ניצל את הזכאות הזו, והם נותנים רק טיפול אחד במסגרת הזכאות בכל זמן נתון (הצעיר קיבל את ההידרותרפיה במסגרת הזכאות הזו, שהיא לא רק לילדי הספקטרום). ניסיתי לקבל את ההידרותרפיה דרך חוק הסומטים (על תקן פיזיותרפיה), אבל הראו לי מכתב מהנהלת מכבי ספציפית בנושא, שאי אפשר לקבל החזר על הידרותרפיה במסגרת חוק הסומטים.

הבנתי. ההסבר בעצם היה ל-אמא127

אני הסכמתי אתך שזה רעיון טוב ללכת להידרותראפיה ולהגדיר שהמטפה היא לימוד שחיה. ושאלתי אותה באיזו קו"ח היא, כי אם מכבי אז אולי אפשר לקבל דרך טיפולים התתחותיים את המימון.

ממליצה על מורה בשם דורון

בעל ניסיון בעבודה עם אוכלוסיות מיוחדות.
עובד באופן פרטני, בבריכה פרטית בהוד השרון, כך שהשיעור מתנהל באווירה שקטה ונעימה, בלי הסחות מיותרות.

054-4905661.

למעלה