מחפשים לברדור לאימוץ

מחפשים לברדור לאימוץ

משפחה אוהבת, מחפשת גור לברדור . לגור הקטן יהיו תנאים משופרים (בית פרטי, חצר, ילדים קטנים, טיפול ואהבה גדולה לכלבים). אנחנו מעוניינים רק באימוץ גור לא בקניה/מכירה/או כול סוג אחר של מסחר בכלבים. נשמח לפניות תודה רבה חגית [email protected]

lilithmm

New member
יש

באתר www.dogedog.co.il אצלי יש גורים מאוד יפים למסירה דרך עמותה. מאיפה אתם בארץ? עד איזה גיל אפשר להציע לכם כלב?

נהדר

אנחנו גרים במזכרת בתיה מעדיפים גור עד גיל חצי שנה עדיפות לצבע בהיר ממתינים בקוצר רוח

סמסרה1

New member
יש

בוקר טוב חגית במקרה שלחו לי אי-מייל של כלבים הנמצאים בכלביה בהרצליה ואשר מחפשים בתים חמים. ביניהם יש גם גורי לברדור. הטלפון שם 054 497795 . אולי במקרה ידוע לך על משפחה עם תנאים נוחים שאוהבים כלבים , שהיו רוצים את כלבי. יש לי כלב מעורב מרועה הולנדי עם כנעני. קוראים לו מואדיב ע"ש הגיבור מהספר חולית. הוא בן שנה ושמונה חודשים. מסורס. מחוסן. מחונך כבר תודה לאל. הוא ידידותי, מעניק המון אהבה, ערני מאוד, חכם... אין לי ממש התנאים להחזיקו. אנו גרים בבית משותף. ועובדים. אני לא מוכנה לתת אותו בכל מחיר אלא רק אם אמצא בית ש"משוגע" על כלבים, בעלי חיים. בהצלחה, סמסרה

סמסרה1

New member
יש

בוקר טוב חגית במקרה הבוקר קיבלתי אי-מייל ובו כתוב שבכלביה בהרצליה ישנם כלבים המחפשים בית חם וביניהם גם גורי לברדור. אגב, האם ידוע לך על משפחה חמה עם תנאים נוחים המעוניינים אולי בכלבי. יש לי כלב מעורב מרועה הולנדי עם כנעני בן שנה ושמונה חודשים מסורס מחוסן מחונך מעניק אהבה עד בלי קץ נאמן עירני מאוד... העניין הוא שאנו גרים בבית משותף וגם עובדים ומאוד קשה לנו. אך לא אתן אותו בכל מחיר אלא רק לאנשים ש"משוגעים" על כלבים ובעלי חיים. מספר הטלפון של הכלביה בהרצליה הוא 054 497795 . ב ה צ ל ח ה, סמסרה

למעלה