מחפשים כלב/ה לילדים

עידנית

New member
מחפשים כלב/ה לילדים

אז ככה הכלבה של הורי בעלי נפטרה בשיבה טובה והם מחפשים לאמץ אחר/ת הבעיה שחייב להיות יצור חובב וסובלני לילדים ( 5 ו1), הכלבה שלהם היתה פינצרית עצבנית ורטננית וכמעט נשכה את בתי .... אז אשמח לקבל המלצות : איזה סוגים מתאימים לילדים - כלומר לא תוקפנים עצבנים נשכנים וכדומה ... ואיפה אפשר להשיג כאלה יש להם בית פרטי אז עד גודל בינוני זה בסדר תודה ויום נעים וחמים

be_roo

New member
הכי פשוט

לקפוץ לאחת העמותות שמוצאות בית לכלבים נטושים. כי גם אם תלכי על כלב גזעי, מגזע שנחשב לסובלני, כשמדובר בפרט ספציפי לעולם אין לדעת מה אופיו. יש מספר "בדיקות" שניתן לעשות לכלב על מנת לקבל את תחושת סבלנותו לילדים, (עדיף להגיע עם הילדים עצמם), לראות כיצד הוא מגיב למצבים לא נוחים (כשהופכים אותו על הגב או מרימים אותו באויר), כיצד הוא ניגש לאנשים זרים, איך הוא מגיב לרעשים ומגע פתאומי (דימוי של ילד שמגיע לפתע מאחור ותופס בזנב), מה הוא עושה כמשנסים לקחת לו צעצוע מהפה או לגעת לו באוכל. יש מאות כלבים מאולפים ומחונכים שישמחו להתקבל למשפחה עם ילדים.

עידנית

New member
תודה ועוד אחת ...

בעמותות מרשים לעשות עם ה"מיועד" את הבדיקות שפירטת ויתכן שכלב שנמצא במקום כזה יביע עליצות יתר או עצבנות יתר לקראת הילדים כדאי לשאול את האנשים העובדים להמלצות על כלב? תודה

lilithmm

New member
ודאי../images/Emo20.gif

את חייבת להגיד בעמותה שהכלב שתקחי חייב להיות חופשי מתוקפנות מכוון שיש לך ילדים קטנים בבית.

be_roo

New member
לא הייתי לוקחת כלב ממקום שלא יאפשר

לי לעשות את הבדיקות המינימליות כדי לוודא שהוא מתאים לי (ואני לא). באנגליה למשל, אנשי הכלביה מבצעים בדיקות אלה בעצמם, ולכל כלב יש תיאור, וכל מי שמבקש לאמץ מוסר מידע רב על עצמו ועל התנאים בהם הכלב יגדל, ואף זוכה לביקור בית כדי לוודא שהוא אכן מסוגל לגדל כלב, ואז מבצעים התאמה על בסיס המידע שנאסף, ולבסוף מפגישים בינהם כדי לוודא שהתיאוריה גם עובדת במציאות.

talrayman

New member
כלבה מקסימה

הי עידנית, יש לי כלבה בשבילך. שמה לוסי והיא גורת שנאוצר מעורבת בת 7 חודשים, מקסימה!!!! צרפתי תמונה, למרות שצריך להיות איתה קצת במציאות כדי לראות כמה היא מקסימה. היא מחונכת, מחוסנת ומעוקרת, ותגדל לגודל בינוני. היא אוהבת כלבים, אנשים וילדים. אוהבת לשחק ולטייל אבל גם לרבוץ בבית ליד אנשים, מאוד נוחה וחכמה, כל מי שנכנס הביתה מקבל תשומת לב ממנה... אם לא היו לנו שני כלבים משלנו, היינו משאירים אותה אצלנו... היא תגדל להיות כלבה טובה וכיפית. צרי קשר אם את רוצה לראות אותה ולקבל עוד פרטים. טל [email protected]

lilithmm

New member
קצת על שנאוצר

מדובר בכלב מוצלח ביותר שמהווה בן בית מושלם. הוא מנשיר הרבה פחות שיערות מכלבים אחרים ולכן גם מתאים לאנשים אסמטיים, וגם שומר על הבית. מומלץ בחום

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

לי יש שנאוצר בבית
ואני לא יכולה להגיד שיש לנו
בבית, יש לנו בן משפחה
הוא כלב שמירה מצויין, בכלל לא מנשיר שערות, קל לאילוף.. ופשוט יפיפה
..... נ.ב- ב-5 לדצמבר יש לנו תערוכה, אז תבואו לעודד את הפשוש שלי
שנאוצר רולזזז

עידנית

New member
היא נראית ממש סוכריה - מעבירה

פרטים למיועדים לאימוץ , יש לה עיניים ממש אנושיות מקווה ש"יצא משהו" בכל מקרה תודה ושבת נעימה

למעלה