מחפשים דירה

מחפשים דירה

להשכיר בירושלים. באיזור של אחד הקמפוסים של האוניברסיטה העברית. לא חשוב איזה. מחפשים דירה עם חדר אחד, מרוהטת (מקרר, מזגן וכו'), עם אפשרות להכניס כלב(ה). עם חניה ורצוי גם גינה פרטית, but I won't push my luck. ואם אין בפורום כאלה שמשכירים, אני מקווה שתוכלי להפנות אותי לאתר נדל"ן נורמלי, עם יותר משתי תוצאות חיפוש. תודה.

roi55

New member
תנסה במאגרי מידע

יש תיווך רשימת דירות לפי רצונך ללא תשלום מלבד תשלום חד פעמילחודש וכל יום אתה בא או שאולי יכולים לשלוחמ לך באינטרנט או פקס רשימת דירות. שכונות רצויות רחביה-קצת יקרה ורסקו רחוב טשרניחובסקי המרכז השקט ק. משה ליד גבעת רם אבל זה אזור קצת דתי אבל מחרים סבירים בית הכרם ליד גבעת רם גבעת מרדכי ליד גבעת רם ליד הר הצופים לא ידוע לי כל כך האזור http://www.sheal.co.il/find.asp?code=RENTALS&des=השכרה מצאתי לך לינק לדירות להשכרה בירושלים לא ידוע עם זה תיווך או סתם מודעות מה שצריך בהמשך החיפוש הוא להקיש על שכונות מסוימות שבהן אתה רוצה לישכור דירה להלךן כמה שכונות ליד הקמפוסים גבעת רם ןהר הצופים בית הכרם גבעת מרדכי ליד גבעת רם סאן סימון קרוב למרכז רסקו רחביה מרכז העיר זה הכל ליד גבעת רם או מרכז העיר ומעלות דפנה ניראה לי יותר לכיוון הר הצופים בהצלחה

roi55

New member
הנה במיקום מעולה מאפריל ללא תיווך

ברחביה זה מקום שקט במרכז דירת סטודיו http://www.sheal.co.il/more.asp?id=104200&des=השכרה&code=RENTALS&room=1.0-2.5&price=99999999&hood_str=('רחביה','מעוז%20ציון'&nbrcodes=124-210-רחוב התיבונים

roi55

New member
דירות

:קומה :שטח 1 :חדרים דירה :סוג נכס אפריל :פינוי חלקי :ריהוט $400 :מחיר פשוט תיכנס לאתר שנתתי לך תסמן שכונה רחביה ותיכנס לדירות ברחביה תצין רק את מיספר החדרים 1-2- ואז הפרטים על דירה זו ברחוב תיבונים יצאו לך

roi55

New member
איזה שכונות נימצאות ליד הר הצופים

במרחק הליכה והן בסדר ולא חרדיות או באיזור לא טוב? או האם כדאי לגור במרכז העיר אם רוצים ללמוד בהר הצופים תענו לאינקוגניטו ירושלמים-תודה

הגבעה הצרפתית!../images/Emo99.gif כמובן...

כדאי לגור בבניינים, (רח ההגנה) כי יותר רחוק מזה נמצאת צמרת הבירה, (רח החיל) שזה יותר מדי רחוק (לדעתי). בבנינים של ההגנה זה זול, קרוב, ללא חרדים, ויש גם מרכז מסחרי מתחת לבית. בקיצור ש ו ו ה.

למעלה