מחפשים בחורה

כנראה שזה מתפספס עלי

לא מחזיקה מעמד יותר מ 15 שניום בקליפ המשמים ששלכת. לא מבינה מה החארטה.
תעזוב, מה שתגיד.

sharoms

New member
הקושי לא נובע מהעניין שלו בי. הוא מאוד

מעוניין בי. כרגע זה יותר לוגיסטי. לא בא לי להביא אותו הביתה ואני לא בקטע של צימרים.
יש לי מין שריטה במח. הילדים שלי לפעמים באים לישון איתי במיטה והרעיון שאני נפגשת עם גבר מזדמן באותה מיטה לא נראה לי בכלל.

אם יש משהו שלא עושים גם אם בוגדים זה להביא

אותו הביתה, מעבר לנושא הרגשי של להביא מישהו אחר למיטה שלך ושל בעלך, כל כך הרבה דברים יכולים להשתבש שזה לא שווה את זה.
נראה לי שזה גם יהיה ממש מלחיץ ויקשה על שניכם להתרכז שברקע המחשבה על מה יקרה אם משהו יקרה וכו'
בגלל זה נראה לי שהשילוב הנכון הוא דווקא לא ששני הצדדים נשואים, ואני מכיר את התאוריה של מאזן האימה וכו' אני אבל לא מסכים עם זה.

sharoms

New member
אתה חושב כמו גבר. סורי על ההכללה

אבל אתה שם דגש על האקט עצמו. אני מסתכלת על התמונה הכללית

1. עם אחד חוקי הוא לא "אסור" וזה חלק ממה שמלהיב
2. אחד חוקי תמיד מפטפט יותר מדי עם חברים על ה"ידידה" שהוא מזיין. אז אתה בטח אומר, תמצאי אחד חכם שלא מרכל. אבל איך אני מוודאת דבר כזה מראש?
3. אחד חוקי עלול לשכב עם נשים אחרות וזה דוחה אותי. לעומת זאת אם הוא נשוי פלוס יש לו הרבה פחות אופציות והרבה פחות זמן פנוי כך שאני יכולה לדרוש להיות המאהבת היחידה
4. חוקי עלול להיקשר יותר מדי ולהתאהב. אני לא מעוניינת בכלל בכלל ביחסים שיובילו למגורים משותפים או לחתונה כך שאם הוא מתאהב אין לי מה להציע לו ואני לא רוצה מראש לפגוע במישהו

G מאסטר

New member
אוחחח איזה אישה את.

הפוך גוטה הפוך

1. האוסר זה כי את נשואה, להוסיף לזה עוד אסור שהוא נשוי? לא רואה בזה הרבה מבחינת תוספת אבל אוקיי, זה עניין של הרגשה אז אפשר להבין.
2. נשואים ורווקים מרכלים באותה מידה נראה לי זה יותר עניין של אופי מאשר סטטוס, זה לא שמישהו משתף את החברים הכי טובים שלו על זיונים ויום אחרי שמתחתן פתאום הוא מפסיק לשתף ולספר.
3. רווק (לא יודע למה את קוראת לו חוקי דווקא) עלול לשכב עם נשים אחרות זה נכון, נשוי מצד שני בטוח שוכב עם אחרות ולפחות עם אחרת קבועה.
4. רווק עלול להיקשר לעומת נשוי? נראה לי דווקא הפוך, רווק יודע למה הוא נכנס, נשוי בוגד הרבה פעמים בדיוק מהמקום שחסרים לו דברים שיגרמו לו להיקשר אלייך ולרצות יותר.

sharoms

New member
אני לא חושבת שיש פה מקום לווכוח אפילו

1. אם אתה רואה או לא רואה - מה שמשנה זה מה שאני רואה.
2. בטח שמפסיק - אם הוא לא דביל מושלם
3. ברור שעם הקבועה אבל רק איתה. היא לא מתחלפת שלוש פעמים בשנה
4. אולי נשוי נקשר גם אבל הסכוי שהוא ידרוש לעבוא לגור יחד נמוך יותר

Anigodin75

Member
ככה זה כשאתה לא רואה את הדבשת של עצמך היא דוחה אותך אצל אחרים...
בוגדת בבעלך אבל דורשת נאמנות מהמאהב.
אשכרה כמו גנב שדורש מוסר ויושר משותפיו לפריצה.
לבגוד בבעלך לא דוחה אותך, אבל זה שהמאהב ישכב עם אחרות - זה דוחה.
אשכרה נפלאות התבונה.

למעלה