מחפשים אשם

k a b o o k

New member
מחפשים אשם../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

מה דעתכם
על "הקטע", או אפשר להגיד כבר "רומן" בין יקי לעדן
, מה דעתכם, מי האשם בכל המקרה הזה
, עדן- הרי בכל זאת, עם כל הקטע שאורית לא מתייחסת אליה יפה, היא עדיין אחותה (
), והיא לא צריכה להרוס לה משפחה (ועוד בגלל שליקי ואורית יש ילד-תום)
או אולי יקי- הוא אמור לכבד את אשתו, הוא נשבע אמונים לאישתו בטקס הנישואים, הוא צריך לאהוב אותה, ולשמור על המשפחה כמאוחדת, ולא לבגוד בו, ועוד עם אחותה (
) מה דעתכם, מי האשם
אנחנו מחפשים את האשם..
אז זו עדן שלא מזיז לה שהיא הורסת משפחה של אחותה
, או שאולי זה יקי השקרן (בנוגע לגירושים) שהורס את חייה של אשתו המסכנה ובנו הקטן

k a b o o k

New member
זה יהיה נחמד..

אם תפרטי
, התשובה לא מעניינת, הסיבה וההסבר-פירוט שלכם הוא המעניין..

אפשר שנייהם ../images/Emo35.gif

כי עדן אשמה בגלל שכמה שהיא ואורית אויבות היא לא יכולה לעשות לה את זה
כאילו לשכב עם בעלה
זה אליטלביט מוגזמיישן. יקי, יקי אשם יותר....הוא זה שמחזר אחרי עדן והכל והוא גם לא דואג למשפחה שלו...הוא לא מעורב בחיים של תום בכלל ולא פלא שהוא מחפש אהבה אצל נשים אחרות אבל זה מילא
אבל עדן
טוב זאת דעתי שנייהם אשמים - יקי יותר

אוקי אני מפרטת

לפי מה שיקי אמר הוא יתחתן עם אורית רק כדי להיות קרוב לעדן הוא מגעיל ודוחה והוא בוגד באורית, זה גורם לי ממש לרחם עליה..... ושלא ישקר לעדן! הוא לא נתן שום שטיפת צעקות לאורית היא הביאה את הרעיות של ההתנצלות בעצמה נכון שגם עדן היא מעצבנת אבל עדיין יקי מנסה לקבל אותה לעצמו ועושה דברים ומשקר לההה זה ממש מעצבן ואני לא סובלת אותו בקיצור צריך להעיף אותווווו לכל הרוחות!

יקי../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif

מצטערת, אני לא יכולה לפרט עכשיו אני חייבת ללכת אבל יש לי בדיוק את אותה הדעה של מירי, היא צודקת ב100%
שבת שלום

למטבע יש שני צדדים.... ואם צד

אחד לא היה מסכים שיקרה ביניהם משהו אז לא היה קורה נקודה
אבל שמסתכלים על זה... יותר יקי אשם...אזמה אם אורית אחות של עדן... מה שחשוב זה שיקי הוא בעלה של אורית... ובעל לא צריך לבגוד באישתו...

../images/Emo39.gifלפי דעתי עדן|קר|

גם אם היא נמשכת אל יקי היא לא צריכה הייתה להמשיך תר'ומן הזה .. בסופו של דבר הרי אורי תגלה בסוף ואז היא תסתבך יותר ו....חבל

אמרתי שזה נורא???? חלילה וחס

פשוט זה כבר פעם שניה שזה קורה לנו... שאנחנו מסכימות על אותם דברים וגם אומרים אותם דברים רק במילים אחרות.... יש לנו אותו ראש ודווקא אני שמחה עם זה שיש משהו כזה...

עדהלה

New member
זה מאוד לא יפה ומוסרי../images/Emo46.gif

עדן צריכה להתחמק מיקי המגעיל הזה כי אם הוא לא יבגוד באישתו עם עדן הוא כבר ימצא מישהי אחרת הוא בוגדני בטיבעו. זה מאוד מגעיל ולא מוסרי מה שעדן עושה - שוכבת עם הבעל של אחותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 היא ממש גועלית ולא מוסרית

יקי ועדן

לפי דעתי יקי אשם בכך שהם שחבו ביגלל שהוא חרמרן שמתחיל עים כול מי שזזה והוא לא הואב את אורית אלה את עדן אז לה הוא איתחתן איתה לפי דעתי יקי אשם קי הוא ידה שזה מה שהולך ליקרות

jontan18

New member
יהודה לוי הומו שחקן דפוק

לא הייתי לוקח אותו או את חברתו לשום סרט או סדרה שישחקו כי הם סתם פוזה שחקנים דפוטקים

k a b o o k

New member
ואני בטוח שיהודה..

מודה לך מכל הלב על המחמאות שחילקת לו
חוץ מזה, כל אחד ודעתו
, מרענן לשמוע דעה שונה

למעלה