מחפשים אחראים

• פותח הנושא Aisha
  • פורסם בתאריך

Aisha

New member
מחפשים אחראים

את מי אפשר להאשים בהשמנת היתר? אותנו הצרכנים או את יצרני ה junk food מק דונלדס דואגים לבריאות שלנו

Rinaty

New member
טוב מקדולנדס ביד משני תפוזים על העץ

בעיקרון כל אדם אחראי לגופו והשמנת יתר היא אשמתו של האוכל בלבד.. כמובן שסוג האוכל הנאכל משפיע רבות, קחו לדוגמא את ארה"ב ממציאת המקדולנדס ותראו כמה אנשים שמנים יש שם לעומת סין ארץ האורז.. ותחשבו על זה

הבעיה היא הרבה פעמים לא מה שאוכלים

אלא מה שלא אוכלים. וזה ידוע שבארה"ב אוכלים עגבניה רק כתוספת להמבורגר ושאר מיני בשר בלחמניה. מרכיב הירקות במנת המבורגר הוא מצומצם ביותר. בנוסף, פעילות גופנית תורמת מאוד להפחתת המשקל.

../images/Emo32.gif עמית

מה שלום כף הרגל שלך? יש בידיי נתונים חדשים... ולא כל כך מעודדים. כדי לא להפריע לדיון כתבתי אותם בתגובה להודעתך. אנא קרא כאן. תודה, עפרה

טוב, אז היום הלכתי לקופת חולים

קבעתי תור ל-11:20, התקבלתי ב-12:20, סיפרתי לרופאה על הבעיות הרפואיות הידועות לי, וקיבלתי זימון לבדיקת דם ליום ב' הקרוב, ולרופא עור ב-1 לאפריל. אני בטוח שבסופו של דבר לא מדובר בסכרת (למרות שאני בקבוצת סיכון) והסיפור עם הציפורן יסתכם בכך שירשמו לי פולידין... תודה על המאמץ.

נו, התקדמנו!

באמת מעצבן שהתקבלת שעה באיחור, אבל אם אתה בקבוצת סיכון לסוכרת, אוי ואבוי לך אם לא תלך לבדיקת הדם! תמשיך לעדכן. עפרה

לדעתי

השמת יתר כשניא לא נובעת ממתב רגשי (אכלנות כפיתית שאז יש צורך בטיפול) היא אשמת הבן אדם מקדונלדס פיצה וכדומה אולי הם היצרנים אבל מי שבוחר לאכול זה הבן אדם עצמו

Aisha

New member
צודקת במיליון אחוז

האדם צריך לקחת את החיים שלו בידיים שלו. לכן לדעתי שקראתי שקבוצת הורים של ילדים במשקל יתר טבעו את מקדונלדס על זה שילדם השמינו זה העלה לי קצת גיחוך. הרי זה ברור שהמטרה של מקדונלדס היא למכור והיא תעשה כל מה שצריך לעלות מכירות. אנחנו הציבור צריכים להיות יותר חכמים

מחפשים אשמים או אחראים?

אם מחפשים אשמים, מאוד קל להאשים את מקדונלד. ה"הגדל אותה" זה באמת אחד הדברי היותר מעצבנים. אנשים מתלהבים מהאפשרות להגדיל את הצ'יפס והקולה "בשקל תשעים" ושכחים שזה עולה בעוד 700 קלוריות. אבל מקדולנלד- כמו כל חברה מסחרית אחרת - המטרה שלה היא רק להרוויח כסף. הם לא מכריחים אותנו לאכול את הזבל הזה. אני עברתי בשנה האחרונה אולי 200 פעמים ליד סניפים של מקדונלד, ולא אכלתי אפילו המבורגר אחד (שלא לדבר על קולה). אני מסכימה עם כולכם - האחריות בסופו של דבר היא שלנו , הצרכנים. אנחנו היחידים שקובעים מה ייכנס לנו לתוך הפה.

למעלה