מחפס...

vejita

New member
מחפס...

היי אחרי מעמצים קשים ועבודה מפרכת ני הצלחתי לשכנע את אמא שלי להביא נחש הביתה....
אז הוחלט על כרכן תירס... אז השאלה שלי זה איפה אני יכול להשיג כרכן תירס בריא וצעיר? ומה תוחלת החיים של הכרכן תירס? אני צריך בשבילו טרריום או שאני יכול לשים אותו באקווריום גדול? תודה רבה לכל העונים

הייתי מציע לך...

לפני שאתה קונה לעבור על כל חומר שבאפשרותך לגשת אליו ולילמוד כל מה שתוכל על נחשים ורק אחר כך לחשוב על אפשרות רכישה...אתה מוזמן להישתתף איתנו כאן בפורום ולישאול שאלות וכמובן ליקרוא חומר...בהצלחה.

vejita

New member
מה אני צריך לדעת

חוץ מהאוכל שלו ומה לשים לו באקווריום וכל המידע שצריך על כרכן תירס..

מה אתה צריך לדעת:

מחלות, איך לטפל בהם, איך להרגיל אותו לידיים שלך, איך להאכיל אותו, מה לעשות אם הוא לא אוכל...

vejita

New member
יש משהו בדבריך.....

אז אתם יכולים להגיד לי איך לעשות את הדברים האלה? מחלות אני יודע שאני לוקח לוטרינר ? אוכל אני צריך לתת לו רק עכברים מתים? וכל השאר אתם יכולים לעזור לי?

אני...

מבטיח לך שאחרי שתעבור על ההיסטוריה של הפורום אתה תדע הרבה יותר ותקטין את האפשרות לקחת אותו לווטרינר.

vejita

New member
אז זהו שלא מצעתי חומר שיכול לעזור

לי לגבי הכרכן/ית שתהיה לי... עם מישהו יכול להביא לי איזה אתר משהו שיעזור...

כמה מלים על כרכן אתה יכול...

לימצוא...לחץ על קישורים למעלה...בקטגורית קישורים לחץ על גידול נחשים...רד למטה ולחץ בדם קר...תיכנס לאתר ישראלי של דר עמיר מאורר...רד למטה ולחץ על לאתר הזוחלים העברי הראשון...בצד שמאל לחץ על נחשים...ושוב נחשים ואז לחץ על כרכן תירס ותתחיל ליקרוא.

gaichuk

New member
לדעתי תתאזר בסבלנות.

חכה עוד קצת ועונת הבקיעות תתחיל. המבחר יהיה עצום,המחירים ירדו וגם יהיה לך קצת יותר מושג על מה הולך לקרות. כרכן תירס יכול לחיות 15-20 שנה בכיף עם הטיפול הנכון. אקווריום שאתה דואג לסגור כמו שצריך (ודיקט מחורר עם בלוק עליו זה לא "כמו שצריך"!) הופך בן רגע לטרריום... אקוו-מים,טרה-אדמה. אם אין לך סבלנות,ישנם שני הפופולריים שהם בית החיות וילד הג'ונגל. שווה להעיף מבט בלוחות גם כן.

למעלה