מחסור במידע

piterpatrely

New member
מחסור במידע

האתר החדש עלה במזל טוב, ויש בו עיצוב מקסים. אך כרגע יש בעיה די רצינית של מחסור במידע. אני לא רשמתי את ההודעה כדי להאשים או משהו כזה אלא בגלל שאני יודע שזה אתר חדש וכל זה ואני רוצה לעזור. למשל בעמוד הדמויות ועמוד הפרקים שחסר בהם הרבה מידע. אם אחד המנהלים רוצה הוא יכול ליצור איתי קשר ב[email protected] ואני אשמח לעזור בכל תחום

piterpatrely

New member
... חנה גיטלמן

ובלי שום קשר, המידע שיש לרוב הוא די תמציתי, בקושי יש פרטים נוספים למרות שיש הרבה מה לכתוב על 90% מהדמויות

עם ספויילרים או בלי ספויילרים?

ולא כתוב כלום על חנה גיטלמן כי בקושי ידוע לנו עליה משהו.

piterpatrely

New member
ידוע מספיק

בשביל לרשום עליה משהו, ובקשר לחלק השני, התכוונתי שלרוב הדמויות אפשר לכתוב עוד הרבה דברים, כמובן שזה יהיה ספוילרים אבל יש מערכת נגד זה אז זה אפשרי

piterpatrely

New member
ובקשר לחנה../images/Emo58.gif

Hana has the ability to act as a living electronic transmitter and receiver, capable of intercepting virtually any form of electronic signal and transmitting coherent signals of any type through thought alone. E-mail, text messages, and phone calls are all simple for her to receive and reproduce if necessary. Her exact range is implied to be around thirty feet at the time of her first spy mission. Her powers were awakened by mental and physical tests combined with repeated use of unknown drugs, sponsored by Mr. Bennet. Hana believed Mr. Bennet's tests were the cause of her powers. Aside from her anomalistic abilities, Hana's time as a soldier has rendered her capable of handling most types of firearms with ease. She was also an Army Intelligence officer in the Mossad for some time, and is well-trained in espionage and tactical planning. Retrieved from "http://theories.activatingevolution.org/swiki/wiki/index.php/Hana_Gitleman" מהאתר של סורש. רק לתרגם לא בעיה רצינית

אתה לא באמת רוצה לעזור, נכון?

אתה רק רוצה להראות שאנחנו טעינו, ושאנחנו צריכים להקדיש כל דקה מחיינו לאתר הזה, למרות שיש לנו דברים כאלו שבפי העם נקראים "חיים".

piterpatrely

New member
נכון

גאוני איך חשבת על זה. רק אמרתי שאם את רוצה שאני אשלח לך קצת מידע אני יכול

Snow White King

New member
חוץ מהכוחות מה כבר מעניין?../images/Emo58.gif

על הדמויות כמובן מה אכפת לנו שאישתו של מאט בהריון או שמייקה הוא חצי אפרואמריקאי חצי אמרקאי

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif האמת שאותי זה מעניין

אני לא מתעניין רק במה שיודעים על הדמויות בסדרה שקוראים ביוגרפות על הדמויות והכל זה מעשיר ואני אישית אוהב לדעת

piterpatrely

New member
אז אני רוצה לעזור

תגידי לי מה לעשות ואני אשלח לך באימייל אם את רוצה

RNaon

New member
הביוגרפיות יעלו בקרוב.

אני ומאיה לקחנו על עצמנו לתרגם. אז קצת ריספקט אנשים, אנחנו עובדים קשה על האתר הזה.. ויש לנו קצת חיים מעבר. קצת, לא הרבה.

piterpatrely

New member
מוזר שנתת דוגמאות../images/Emo58.gif

את הדוגמאות הכי פחות מעניינות.. מאט ומייקה הם דמויות לא מענינות כ"כ והקטע החצי אפרואמריקאי אף פעם לא הוזכר, אתה הבנת את זה לבד. אבל אם תיקח את בנט ותוסיף לזה את פרק 17, תראה שיש עליו מלא מידע שם שאין באתר

Snow White King

New member
מייקה לא מעניין?

הוא אחד הדמויות הכי מענינות הכח שלו הכי פחות ידוע ואשתו של מאט סתם סתומה חחח

למעלה