מחסום ה100 ק"ג.

Rיקש

New member
מחסום ה100 ק"ג.

אמן, סוף סוף הגעתי לשם. אני דוחק חזה 100 ק"ג (בימים טובים 4 לבד) עכשיו אני רוצה להגיע ל100 ק"ג 10 פעמים.
wish me luck. אה, כן. המטרה ששמתי לעצמי לעצמי לפני 4 חודשים ,לרדת 15 ק"ג עד הקיץ. נכשלה.
אני על אותו המשקל...לא זז ממנו , ממש מדהים לא משנה כמה אני רץ וכמה אני עושה שינויים בשיגרת האכילה אני לא זז במשקל (77-78 ק"ג) ועוד סתם שאלה, במכון שלי המשקולת (ידנית) הכי כבדה היא 50 פאונד, כמה אצלכם? העניין הזה מאוד מעצבן לוקח לי שעה להרכיב שני משקולות של 40 ק"ג האחת (בשביל החזה עליון) . Rיקש.

ידידי

טוב לשמוע (לראות) אותך ! הייתי ממליץ על אימון כוח לחזה למשך 4 שבועות. 120 ק"ג ומעלה, 4-5 סטים עם 3-5 דקות מנוחה בין סט לסט, 2 אימונים בשבוע. אח"כ חודש נוסף של אימון בעצימות של RM12 במשקל שאתה יכול ורק אח"כ תחזור ל-100 קילו ותראה איך תשתפר ! אל תשכח לעבוד עם חבר שישמור עליך !

Rיקש

New member
--->

אהלן רמי, אני כל הזמן נכנס לכאן פשוט לא היה לי משהו ממש חשוב לשאול. בכל מקרה, 120 ק"ג?!?! לא נראה לי שאני יכול. את ה100 ק"ג אני מרים 4 פעמים לבד כאשר כל המיץ יוצא לי ואני עומד להתפוצץ! אז לעלות ל120? אני לא יוכל אפילו להזיז את זה. בוא נתפשר על 105 - 110 , כמה חזרות לעשות? Rיקש.

Rיקש

New member
בוא נוודא שהבנתי

2-3 חזרות במשקל 110 (
) 4-5 פעמים? ללא משקל נמוך התחלתי? כי עכשיו מה שאני עושה זה ככה: חימום 60 12 חזרות (זריזות) 80 ק"ג 10-9 חזרות 90 ק"ג 6-8 חזרות 100 ק"ג 4 Rיקש.

אלי ו.

New member
תמיד עושים חימום קודם!

רמי דיבר על העבודה, הוא הניח שאם הגעת כבר למשקלים האלה זה מובן לך שחימום הוא חובה. בד"כ כשאנחנו מדברים על משקלים וחזרות ההנחה המובלעת היא שזה אחרי חימום. אתה יכול לנסות את החימום הזה (או כמו שעשית) 50Χ10 80Χ6 עבודה. ואל תשכח שרמי אמר לסיים בחזרה אקסנטרית, זה אומר שאחרי החזרה האחרונה תעשה עוד "חזרה אקסנטרית" אחת, אתה מוריד את המשקל לאט לאט לחזה (נסה 5-6 שניות) בכדי להחזיר את המשקל למקום השומר יצטרך לעזור לך עם יותר ממגע קל. אימון אקסנטרי זה אימון בעצימות גבוהה מאוד, ולא מומלץ לזמן ארוך. (סכנה לאימון יתר ופציעות) וכמעט שכחתי, ברכות להחלפת הקידומת.

shuki2

New member
במכון בקלאב הוטל אילת

הכי גדולה היא של 45 קילו אבל הבטיחו לי ולעוד חבר שלי שאנחנו מנויים שם שאיך שנצטרך יותר גדולה יביאו. האמת אז ביקשנו מכשיר יותר טוב למתח והביאו מעמד כזה למתח ומקבילים לא רע בכלל רק כי ביקשנו אז אני מאמין שמתי שאני יצטרך יותר גדולות אז יביאו. יש מכון באילת במלון לב אילת שבו יש משקולות של עד 100 קילו ואפשר להרכיב עוד דיסקות עם צריך הבעלים והמדריך הוא פליקס הוא איזה קנדי ענק והוא מקום שני במר דרום והוא מרים את המשקולות הענקיות האלו.יש שם את המבחר בין הכי גדולים נראה לי בארץ של DUMBLES ממש שורה ענקית אני יצלם ואני יעלה את זה יום אחד.

גלעד ק

New member
המכון כושר אצלנו

במכון אצלנו המשקולת הכי כבדה 20 קילו אתה יודע כמה זמן לוקח לי לסדר בסקוואט 100 קילו יותר זמן מהתרגיל עצמו

למעלה