מחנ"ק הנגת דר"ג

מחנ"ק הנגת דר"ג

שמעתי שהחלוץ מתחיל ב-4-7! נירא לכם הגיוני?! כי לי ממש לא! כיאלו היסדויים גומרים לילמוד ב-30 אז מה יוצאים למחנה ב-7?

ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא

לא נכון! אאאאאאווףףףףףףףףףףף אבל ככה מדריכה שלי לשעבר שעושה בצופית שנת שרות לא תוכל לבוא לבקר אותנו! אוף

....

כן אתמול קיבלנו פליירים על התאריכים והמחזור שלנו (הגר
אני אפגוש אותך
) זה ככה: ב-3 ליולי חלוץ הנהגתי ב-4ו-5 חלוץ שבטי ואז ב-6 ו' עד ח' באים יום אחרי כתות ה' ויום אחרי כתות ד' וחוזרים הביתה ב-11 ליולי

ואיי מחנה 10 ימים!

איזה שווה!!!! איפה היה המחנה? ורגע עדיין לא הבאנתי! את כיתה ח אבל את קורס ואתם גם באים לחלוץ...

יש יש ו..יש

אני לא יוצאת לחלוץ הנהגתי אבל לשבטי תמיד יש 6 חניכי קורס שיוצאים ואני ממש ממש מקווה להיות אחת מה-6... תחזיקו אצבועת לקראת התאריך זה ביער עופר אי שם בצפון (תגידי זה נכון שאתם טסים לכל הטיולים
) והאיי סי קיו שלי הוא 118116998

ברור כמובן שאנחנו טסים!../images/Emo163.gif

תגידי מה נריא לך? אין לנו כסף לסנדות נטוס?! שהמחנה היה בכפר החורש נסענו באוטובוס 9 שעות!!!!!!!!!!! סיוט! לכל מקום אנחנו באים באוטובוסים... ביגלל זה תמיד הטיולים שלנו הם יום אחד יותר!:) אבל נירא לי שיש סמינרים של כמה מדריכים אז הם טסים... ומי אמר לך שזה ביער עופר?! לי אמרו שזה בחורש איפה שהיה לפני שנתיים.... ואני מחזיקה לך עצבעות!!!

פרטים../images/Emo70.gif

"מחנה הקיץ יערך השנה ביער עופר בהרי הכרמל" (ציטוט מהפלייר) מחזור ראשון: רמת חן, רעים, ראשונים, אילת, אורנית ורמת השקמה (15 חניכים בכל השבט בערך) מחזור שני: רמת גן, ירקון, כנען, גנים, אריאל, עוגן, און (יותם
יותם
)

רמת השקמה? מעתיקנים!!!

ולמה אתם שני מחזורים אם אתם כ"כ מעט שבטים? אצלנו במחזור אחד יש יותר משני המחזורים שלכם
!

כככככככככיייייייייי

ככה זה הרבה יותר נוח להיתקלח חחח סתם לא יודעת זה באמת קצת דפוק אני בעד שכולם ביחד כמו במחנה האחרון היה ממש כיף חוץ מיזה שבשבילך ליתקלח היינו צריכים לכחות שעות בתור ל 10 דקות ולפני שנתיים כל 20 דקות היינו עושים פעילות במקלחות! דר"ג קטן קטן אבל יש ב המון! חחח זה מהפירסות של גמדים נירא לי..

למעלה