מחנק בגרון ודמעות

river

New member
מחנק בגרון ודמעות

לקום ולעזוב אחרי שנה וחצי אני לא מסוגלת, גם אנשים מסביבי ימררו לי את מה שנשאר לא אוכל להיכנס לקשר אחר אני קשורה אליו יותר מדיי ואף אחד לא מחכה לי בסיבוב אני יודעת שאם אעזוב הקשר הבא שלי יכול להיות רק עם אישה ואני לא לסבית

ב א ר י

New member
OK....

אז ככה, אם אפשר אני רוצה לדעת שני פרטים עלייך,הראשון מהו שמך ? השני מהו גילך? זה די חשוב בכדי לדעת כיצד לעזור לך... בארי

river

New member
לבארי- שמי וגילי

שמי רינה גילי 27 וחצי חבר בן אותו גיל

ב א ר י

New member
רינה....

נעים מאוד. אז ככה,את רוצה עיצה...?! אני הייתי יועץ לך,לבדוק את עומק הקשר שיש לך עם חברך. הזמיני אותו לשיחה אמיתית וכנה ביניכם,דברו על רגשותיכם,על רצונכם ובעיקר דברו על הקשר שיש ביניכם,ייתכן והוא אוליי לא רוצה להמשיך,אוליי את תגלי שאת לא רוצה להמשיך איתו...?!?! ייתכן ואתם בסה``כ מפחדים להישאר בודדים,לכן יש לכם אולי הפחד מהפרידה. אך את עדיין צעירה,יש לך עוד הרבה שנים בכדי למצוא את האחד המתאים לך,ייתכן שזה שכרגע שנמצא לצידך איננו חבר אמיתי... ייתכן שהוא מסתיר דברים ממך ואת אינך יודעת... אם חבר לא מסוגל לענות לשאלות של חברתו בכנות ולהחמיא לה מידי פעם והוא עוד גורם לה להשפיל מבטה ארצה,אזיי מוטב שתבוא השיחה ביניכם ותחליטו על דרככם הלאה,אם זה היה קורה לאחד מחבריי או חברותיי והייתי יודע מכך,הייתי ממליץ להם להיפרד !!!! ואני יודע שזה קשה והאמיני לי שאני יודע...אני נפרדתי מחברתי לאחר שלוש וחצי שנים אחרי שהצעתי לה נישואין !!!! אז הנה לך עצתי עשי דרכך בתבונה וחכמה,הוא לא שווה את מה שאת רוצה לתת לו !!! בארי

river

New member
more than this

בארי הקשר שלנו פתוח אנחנו מדברים על הכל הוא לא מסתיר כלום כנראה שזו היתה הטעות מלכתחילה , מעולם לא הסתרתי דבר, מעולם לא הסתרתי את חוסר שביעות רצוני מפרטים בי ובגופי ואפילו ``ירדתי`` על עצמי המון אני חושבת שאני אשמה, ומצד שני יודעת שהוא לא מתכוון לפגוע...זה פשוט הוא,,,מעולם לא החמיא לאף אחד כמעט ואף הכאיב לאחרים חוץ ממני אני מרגישה שלא הייתי מספיק קשוחה אתו, אולי זה הזמן ללמוד להיות אדישה גם כן

ב א ר י

New member
לא מתוקה...

במערכת יחסים כמו שלך,לא מתחילים לשנות דרכי התנהגות !!! תהיי את וזהו. אם הוא לא מסתדר עם זה וגורם לך להרגיש רע עם עצמך זה הוא אשר לא מתאים לשרשרת. את עוד מוסיפה ואומרת שהוא לא מחמיא לאף אחד ואף הכאיב לאחרים,מהיכן תדעי שלאחר הנישואים הוא לא יפגע בך??? אני חושב שפשוט כדאי לך לצאת מהקשר הזה. אני בטוח שתצליחי למצוא קשר יותר טוב מזה הנוכח עכשיו. בארי

pank

New member
כל-כך מבינה לליבך, צר לי על הכאב

שלך, אבל אני בטוחה שלא חסרים גברים שיחשקו בך, אל תתני לחמור הזה להוריד לך את כל הביטחון, אני כבר מכירה את השיטה. נפלת על חריג שלא ראוי כלל לאהבתך. תאמיני לי ריבר, היום תבכי ומחר תצחקי. אגלה לך סוד הלב שלי כבר לגמרה מעוך ועדיין לא נשברתי.

למעלה