מחנות ריכוז בסין

tals56

New member
לא נראה לי שהיה בסין

אבל היה יהודים בסין זה אני לא אומר שלא אבל אני יודע בבטיחות שהסינים במלחמה סבלו יותר מהיהודים שחיו בסין באותה תקופה אז לא נראה לי שהיו מחנות ריכוז ואני חושב שהיו מחנות ריכוז רק באירופה...

לא הבנת...

לא מדובר במלחמת העולם השנייה. "מחנות-ריכוז סודים שהוקמו בסין ב-2001, מהם איש לא יצא חי. הקורבנות – מתרגלי פאלון גונג. קוצרים מהם את איבריהם הפנימיים בעודם בחיים, ללא הרדמה מספקת, לשם מכירתם ברווח רב בעולם, ואת גופם שורפים במשרפה שבמחנה. ".

Hinomaru

New member
שמעתי על הדברים האלה

אם הם אמיתיים לגמרי אני לא יודע, אבל הייתה השבוע הפגנה של כמה אנשים מול השגרירות הסינית בת"א בעניין הזה של הפאלון גונג, זה ממש ליד בית הספר שלי.

tals56

New member
האא על זה?

שמעתי שאסירים סינים מוכרים את אביריהם בכמה עשרות אלפי דולרים בעולם ושהסינים הורגים דווקא את האסירים בשביל האיברים שלהם למכירה (שזה משפר את הכלכלה) על זה אתה מדבר? אז אני מאמין שכן,כי בשנת 2005 סין היא המדינה שהוציאה להורג הכי הרבה אסירים חבל שבארץ אין גזר דין מוות שיהרגו את כל המחבלים האלה במקום לתת ביטוח לאומי למשפחות שלהם שהמשפחות שלהם הם כמו 20 משפחות שלנו.

hoveshk

New member
נו, באמת חבל

אני לא יודע כמה זמן היית- או אתה עדיין- בסין, אבל באמת שאלה ממש לא הדברים ללמוד מהם. אתה בטח חושב שמי שמוצא להורג בסין זה מחבלים פוטנציאלים בלבד, מה? מה עוד היית רוצה ללמוד מהם? אם היית סיני לא היית מדבר ככה על מעשי הממשלה באינטרנט. אם היית סיני היית לומד להגיד [וגם לחשוב] שסין היא מרכז העולם ושהכל בערך הומצא בסין וכו' שלא תבין לא נכון- רבות מהשמועות מוגזמות במידה זו או אחרת ובכלל- הדברים, ככל שנוגעים לסין, אף פעם לא חד-משמעיים. ובכל מקרה, עד כמה שזכור לי המדינה שלנו דוקא הורגת מחבלים לא מעט..

למעלה