מחנות פסח

shani ben zeev

New member
מחנות פסח

בהצלחה לכל היוצאים למחנה פסח ויפעת שלחתי לך את הקובץ באינטרנט חוץ מזה שימו לב בעיתונים של סוף שבוע מה כתבו על בני המושבים

shani ben zeev

New member
כתבה

שקיבלנו "מתנות מהמדינה" חוץ מזה השבוע באים לעשות ביקורת בפעולה של דור בשדמות מהמפקד

חחח

איזה כיף בשבוע שבאים לעשות ביקורת במושב שלי כל החניכים שלי באירועים עם המשפחה חוץ משתים שבטיול איתי ואחת שהיא הומואית לגמרי.

יסמין- יב"ח בבקשה תקראי את זה

שמעתי שלקחת את ההועדה הקודמת שלי אישית, וזה טעות גדולה, אני דיברתי על חניכה שלי מז' משדמות שקוראים לה סתיו והיא לפלפית כי היא לךא יוצאת למחנה סתם אני ממש שמח שאת יוצאת ובחיים לא הייתי קורא לך לפלפית, המון סליחה, ונתראה ביום שלישי בנתיים אם את רוצה לדבר תבקשי מיפעת את הפלא שלי

כחילה

New member
מנצל"ש

טוב, ההסעה למחנה פסח יוצאת עוד חצי שעה, ואני לא יראה אתכם יומיים, אז רציתי להיפרד ממכם עכשיו, רובכם פה גם יוצאים בטח ביום-יומיים הקרובים למחנה פסח, אז רציתי לאחל לכולנו אחלה מחנה שבעולם, תהנו עם הקבוצות, תשתדלו לא להתעצבן ולכעוס עליהם יותר מדי, בכל זאת הם רק ילדים וגם אנחנו היינו כאלה מעצבנים פעם, תחשבו על דברים חיוביים כשלא הולך.. אני בכלל מדריך ז'-ח' בדרך כלל ואין לי מן הסתם קבוצה במחנה של ד'-ו', אז אני יוצא בתור מ"פ, וגם כדי סתם לעזור. פסח מגניב לכולנו, מוטי כחילה.

יבח

New member
חחחחחחחח

תרגע! לא לקחתי את זה אישית... פשוט..ניסחת את זה קצת אחרת...לא משנה...עזוב... דרך אגב...אתה ויפעת צריכים לחבר אותנו עם עוד קבוצה אנחנו ממש קצת!!

m i l i 20

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת אם משהו/י ידעים משהו על המחנות בפסח של כיתות ט'?

כחילה

New member
*הם יוצאים כטרום-פעילים

פעיל הוא מישהו מ-י' ומעלה שלא משמש כמדריך.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo12.gif שני? ../images/Emo12.gif כמה מוזר..

זאת שירה..

מחנה פסח מטה אשר-סיכום

המחנה היה פיצוץ!!!! 4 תנועות נוער במועצה שהגדולה והבולטת בהם היא איך לא: בני המושבים!!! 60 טרומפים ועוד 40 מד"צים וצוות של מד"בים ענקים הרים מחנה שכמותו לא נראה!!!

למעלה