מחנה רכיבה

דני הי

New member
מחנה רכיבה

עקב הביקוש פתחנו מחזור נוסף למחנה הרכיבה .... נכון להיום נותרו עוד 5 מקומות למחנה הרכיבה אשר יתקיים בין התאריכים 3/8-8/8 במרכז הרכיבה דני הי קיסירה. המחנה ימשך שישה ימים כולל לינה ויכלול שני שיעורי רכיבה ביום, טיול רכיבה ארוך, פעילויות היטוליות עם הסוסים, שיעורי תיאוריה ועוד ועוד. לפרטים נוספים אנא פנו לעדי 028-282836

אסף 1989

New member
שלום

רציתי לשאול אם יש לחווה שלכם איזה אתר שאני יוכל לראות בו את החווה והסוסים כי אני רוצה לתכנן טיול רכיבהעם החברים.

דני הי

New member
טיול

אסף שלום, לצערי אני לא יכולה לעזור לך. בחווה שלנו אנו לא מוציאים טיולים. בחווה ניתן למצוא הרבה דברים כמו: בית ספר לרכיבה, רכיבה טיפולית, פנסיון, קורסי רכיבה ואימון סוסים אבל לא טיולים... SORRY , בהצלחה בכל מקרה בחיפושים....

האם בחווה מאמנים גם....

האם בחווה מאמנים גם לתחרויות ? כי אני ואמא שלי מחפשות חווה שמאמנים לתחרויות קפיצה אבל לא חייב שיהיה קפיצות אז בכל אופן אם כן אז תרשמו פרטים !

Edubite

New member
כן

אם המדריכים יראו שאת ברמה מתאימה - תצאי לתחרויות.. אני רוכבת בדני היי אז אם יש לכם שאלות תוכלו לפנות אליי במסרים ואענה לכם על הכל... קרן

דני הי

New member
תחריות

אנחנו בהחלט מאמנים לתחרויות ! החווה היא חווה לרכיבה אולימפית כלומר דראסג' וקפיצות . אני לא יודעת מאיפה את/ה בארץ אבל אנחנו ממוקמים בקיסריה אם זה מתאים לך תצור/י קשר. מאוד אשמח לתת לך פרטים נוספים במסרים או אם תתקשר/י לטלפון 058-282836 עדי

טוי בוי

New member
סליחה שאני לא מגיעה...

שיקולים קספיים... או חצי שנה או יותר 2 שיעורים פרטיים בשבועה או רק חודשיים אם אני יקח את הקורס... אלה

למעלה