מחנה קיץ לארה"ב :)

o a k y

New member
מחנה קיץ לארה"ב :)

היי ממצב..?
אני חדש בפורום חח
אממ רציתי לשאול אתכם, יש מצב שאני טס לחודש לארה"ב למחנה קיץ של התנועה ליהדות מתקדמת. האפשרויות הם או לבוסטון או למיסיסיפי. הקטע, הוא שזה לחמישה שבועות, וזה קצת מדאיג אותי.. מישהו היה פעם במחנה כזה? האם קשה להסתגל? יוצאים מדי פעם לטיולים? מה עושים במחנות? יש סדנאות/סמינרים, באילוט תחומים? כאשר אין סדנאות, איך מבלים בתוך המחנה? (הרי אי אפשר לעשוב אותו..) אממ וזהו.. בינתיים..
מראש!

o a k y

New member
אגב.. אני מצטער אם זה לא קשור

ממש לפורום, פשוט הזכירו בראיון את תנועת תל"ם.. אז חשהבתי שאולי אתם יודעים. שוב

שלום

מאיפו אתה? אז ככה אני הייתי לפני שנתיים חודש וחצי באותה המסגרת בבוסטון, הכל תלוי למה אתה מתכוון להסתגל? (תלוי כמה אתה פתוח וחברותי). אצלי במחנה (crane lake) יצאנו כמה פעמים מהמחנה למקומות אחרים, פעם משחק בייסבול של קבוצה מקומית, תחרויות ספורט שהשתתפנו בהם, נסיעה ללונה פארק, טיול בקנדה ועוד כמה... במחנה שלי, יש גם חוגים שכוללים כל מיני משחקי ספורט, אמנות, ושייט. סתם משחקי חברה. לא זכורים לי סדנאות. בכל אופן אני מאוד נהנתי במחנה. אגב, נחמד ששמעת על נוער תל"ם אתה מוזמן להצטרף לפעילות שבאזור שלך. שבוע טוב, עומרי

o a k y

New member
היי ../images/Emo13.gif

תודה רבה על התשובה!! אני מהצפון, כעיקרון, אני לא חושב שתיהיה לי בעיית הסתגלות למחנה, אולי קצת בהתחלה אבל אני אנסה כמה שיותר לפתח קשרים חשים :) ככ , אם היית במחנה, איך שידרת החיים שם? כלומר החוגים (אני קראתי להם סדנאות - טעות שלי
) הם כל הזמן אותם חוגים או שהם משתנים? יש דרך לדעת אילו חוגים יהיו בכל מחנה (דרך אינרטנט- יש אתר או משהו?)? הבנתי שמהמחנה אסור לצאת, אז מה בעצם עושים יום שלם התוך המחנה? כלומר אחרי שהחוג נגמר? אממ וזהו בינתיים..
שוב
רבה!!

היי

גם אני מהצפון (הר-חלוץ) בעקרון יש חוגים (ספורט) יש חוגים הקשורים ביהדות, יש אגם ובריכה. אתה יכול להכנס לאתר: www.uahc.com ולקבל פרטים. שבוע טוב, עומרי

o a k y

New member
--->

הה תודה רבה על התשובה! נכנסתצי לאתר שכתבת, אבל לא מצאתי שם מידע על המחנות..
לאן צריך להיכנס ממנו? מהחוגי ספורט, אילו חוגים היו? הם התקיימו במשך השבוע עד שעה מסויימת? ומה עשיתם בשעות הערב? ביליתם רק בצריפים? תודה רבה! וסילהח על ריבוי השאלות..

גם אני טסתי...

שלום! גם אני טסתי עם עמרי לבוסטון, אבל נסעתי למחנה אחר... קודם כל, בן כמה אתה? בקשר לחמישה שבועות- תראה, זה באמת המון זמן להיות רחוק מהבית, אבל תאמין לי שאתה כל כך תהנה שלא תרגיש את הזמן בכלל (ולפעמים זה טוב להיות רחוקים מהמשפחה לקצת :) ) בקשר להסתגלות- אל תדאג בכלל בכלל בכלל! האנשים שם כל-כך אוהבים ישראלים, שברגע שתגיע למחנה כולם ירצו לדעת ה-כ-ל על החיים שלך. הם נורא חברותיים... טיולים- אצלי במחנה יצאנו לטיול של יומיים. ישנו באכסניית סקי והיה מדהים! פעילות במחנה- יש הכל! מאומנות לצילום לספורט לרכיבה על אופניים. מבחינת פעילויות תמיד יש מה לעשות, וכשאין סדנאות יש פעילויות עם מדריכים, מלחמת צבעים, זמן חופשי, שחייה וכו'... אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול!

o a k y

New member
היי.. ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התשובות! באמת הרגעת אותי..
זה נשמע כיף מאד..
שמעתי שבבוסטון יש רק משפחות מארחות ורק בדרום יש שתי חנות.. אבל כנראה טעיתי... טוב לדעת
לגבי הסדנאות.. סבבה... נשמע נחמד ביותר..
האמת שממה שהכי חששתי זה מלהיות סגור 24 שעות במחנה.. חשבתי שאני יהיה "כלוא" כזה... אבל מסתבר שגם פה טעיתי..
לגבי הסדנאות.. שמעתי שיש סדנת ספורט אתגרי? יש דבר כזה? מתי נגמורת הסדנאות.? בסביבות אילו שעות? נגיד ויש פעילות עם המדרכיים ואני מעדיף סתם להסתובב במחנה.. (שמעתי שאלה מחנות גדולים מאד, אם אגם
אז זה בסדר? או שאני חייב להיות נוכח בפעילויות? שוב
|תודה ו
רבה!!!

היי

במחנה שלי היה חובה להיות נוכח בהכל חוץ מ2 עד 4 שזה היה זמן חופשי לאגם ועוד... מאיזה ישוב או עיר אתה?

o a k y

New member
שוב תודה..

אממ ואני מכרמיאל..
ואם אני לא טועה.. אז פגשתי אותך כבר בבית דנאיל לא? הייתי שם עם אמא שלי.. בדיק סיימנו את הראיון. אממ אז איך בעצם הסדר יום? כלומר, קמים, יש ארוחת בוקר,תפילה ואז ניגשים לסדנאות/חוגים? החוגים מסתיימים נגיד ב-2 אחר הצהררים, עד 4 מסתובבים חופשי במחנה.. ואז באים לכל הפעילויות? ועוד משהו.. הכתובת שהבאת לי מקודם.. אז לא מצאתי שם מידע.. תוכל בבקשה לכוון אותי קצת..
רבה!!!

o a k y

New member
אמממ קיבלתי התרעה על תגובה

אבל כנראה שהיא נמחקה מהפורום או משהו..
תוכל לעות אותה שוב?

למעלה