מחנה פסח

Yootam

New member
מחנה פסח

של עמק יזרעאל הסתיים ורק רציתי להגיד שהיה פשוט מעולה, בחיים לא נהניתי ככה בהדרכה במחנה (ושאף אחד לא יצחק כי הדרכתי את המסכת כי הם כלים!). פתח תיאבון למשימת קיץ (שתהיה כמובם מסע חוף!!!). מה אתם מתכוונים לעשות?

ה טמבל

New member
אכן היה מעולה

שברתי כמה שיאים של קרעיה עצמית, אבל היה מדהים! והשכבה של הט'ניקים שלנו מעולה!(לפחות רובם), וקבוצת מסכת בהחלט משעשעת
וברור שאני רוצה מסע חוף, אבל כמעט כולם רוצים את זה ולא כולם מקבלים...

נ ו ם

New member
אם אני לא טועה

מחנה יוזמה זה המחנה שהגרעין הארצי עושה כל שנה בנושא שהוא בוחר - כמו שהיה מחנה אומניות שנה שעברה ומחנה תיאטרון לפני שנתיים.

kedeman

New member
וקצת קרדיט...

מי שיש לו הרבה קרדיט על זה שיש מחנה כזה הם ארז ויותם שנלחמו כדי להקים סמינר תיאטרון לפני שנתיים. בזכותם שמו על הזמן של מד"מים/מש"צים סמינר שפונה לאנשים שפחות מחוברים לתנועה גם

חח באמת היה כיף להיות טרומיפת

איך קוראים לך ומאיפהה? מי משוגעעעעעעעעע יזרעאלללללל מושגעע חח

זה גל גזית..

הוא מאחוזת ברק (אם אני לא טועה) גם אני טרומ"פית.. קוראים לי עדי ואני מנס ציונה (עברתי מגן רווה)* נעים מאוד מי את? חוץ מזה חזרתי מהמחנה אתמול בשבע ככה.. היה שווה ביותר.. היו אצלינו כאלה שעזרו בחמ"ל וכאלה שהיו במסלולים.. הרב זה היה יום ככה יום ככה ויש כאלה שגם חזרו עם ד-ו ביום השני.. אבל אני הייתי ב3 הימים במסלולים! ביום הראשון הצטרפתי לד'תים וזאת קבוצה פשוט מדהימה!! היה לי ממש ממש כייף איתם! ביומיים אחרי זה הייתי עם ז-ח במסלולים.. השאירו 10 ימים ליום השלישי.. (מחסור במקומות האוטובוס) אז מי שחזר הבייתה ביום השני (14 איש) הלכו למסלולים עם ד-ו וחזרו איתם.. אבל מכיוון שהמד"בים החליטו להשאיר אותי, טיילתי עם ז-ח! אבל מה שכן.. שאחרי כל יום במסלול גם עזרתי בח"מל.. שטפתי כלים, עזרתי להכין ארוחות וכאלה.. למרות שזה לא היה מתפקידי.. אבל האחרים היו סתם חארות ולא עשו כלום.. חלק מאלו שנשארו כל הזמן התלוננו.. זה מה-זה עצבן אותי.. זה התפקיד שלהם אז שיעשו וישתקו! בשביל זה הם באו לא?! בעעע קיצר, היה ממש ממש כייף! נהניתי ביותר! אה, ולא היה לנו חלוץ כולם יצאו בבוקר עם החניכים.. ואלה שנשארו בח"מל הורידו אותם במחנה, הם התבטלו עד 3 ככה ואז התחילו לעבוד! זהו! זה בערך מה שהיה.. היו גם קטעים קורעים אחרים.. אבל זה בפעם אחרת.. מוזר אין כ"כ הרבה מה להשלים (אחרי 3 ימים שלא הייתי פה) כולם היו במחנות/ישנים אה? P= מה שכן, התגעגעתי מאוד! וטוב שחזרתי! =) אני צרודה (מורל כיאילו דההה) האף מנוזל+יובש מהקינוחים ומהיובש של המדבר שרופה בפנים.. ויש לי גם את הסימן של החולצה הכחולה.. משולש שכזה!) זה מגרדדד.. היום כל היום עזרתי עוד לאמא לנקות פה.. בעעע וגם בקושי ישנתי בלילה! החלון שלי בחדר שרק! זה נוראי.. =( טוב נדבר בהמשך! אוהבת המון!
גדול לכווולם! =)

kedeman

New member
משהו במושגים שלכם לא עובד....

חמ"ל = "חדר מלחמה" המקום שאליו מתנקזות כל הרשימות וכל המידע. בחמ"ל יש מישהו ער 24 שעות והאחריות שלו היא בין השאר להאזין לקשר החמ"ל נמצא בתוך המפקדה = המתחם של המחנה שבו תמיד יש אקשן!! יש בו מחסן, חמ"ל, אקונומיה (כל מה שקשור בחלוקת אוכל,מטבח), מתחם שינה, חדר הדרכה/ישיבות (אלה המתחמים הבסיסיים שיש בד"כ) ממה שאמרת אני מניח שעזרת באקונומיה ובמפקדה ולא בחמ"ל מה גם שבחמ"ל לא נותנים להרבה אנשים לעבוד כל הזמן ואלה צריכים להיות אנשים קבועים שיתמצאו ברשימות שם בקלות

s h e e p i t

New member
הכל אותו הדבר... למי איכפת...

כאן זה חמ"ל , לא מחסן!
(מוקדש באהבה לסתו)

just stav

New member
ראית איך שי תאר את תפקיד החמ"ל?

ואתם עוד העזתם להגיד שאני לא עושה כלום! לא ישנתי כל המחנה! ואני גם בניתי חצי מהחמ"ל ואת כל מה שהיה בתוכו. חברה, חמ"ל כזה איכותי ומדוגם הרבה זמן לא נראה בסביבה. ואני הייתי אחת מהשניים היחידים שהיו עם מירס כל הזמן. מאפית המירס, והתה שולטת! (מוקדש באהבה ליאיר מהש"ג
) ולא, אין לי שמן סנאדות, בונזו לכלב גז, מרכך כפיתות, אבקת חשמל, לירפה, בחצן, תותים עם קצפת או אבקת סוכר לשניצלים! (מוקדש באהבה לצוות הדרכה נגה 2003-2004) מחנה מעולה! אז מה עם עכשיו אני חולה עם חום. היה טוב! ופנטזיה האבודה ניצלה
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
סתו!!

זה רק חלק קטן ממה ששלחנו אותם להביא וזה לא לירפה זה לירפא אחד!!! (אחד באפריל) את הורסת לי את ההמצאות... ןתראי בסופו של דבר זה די עזר לשלוח אותם אליכם... היינו המושב הכי גדול שם... וסיימנו להכין אוכל ראשונים...

ה טמבל

New member
אוייש זה כבר ישן!

אני שפכתי על ילד שק סיד כי הוא אמר לי שהוא חולה בקרבציות...

נ ו ם

New member
וואו ממש ישווקת את המפקדה

גרמת לזה להישמע כמו המועדון הכי חם בארץ!!!

kedeman

New member
אבל זה נכון!!!

ד"א משהו מבדר ממחנה פסח ניר "שפיץ" בן סיני בא למחנה בשביל לדבר בטקס הוא רואה אותי במפקדה ואומר לי שלום אז אני מסתכל עליו, בוהה בו במשך חצי דקה ורק אז קולט מי זה :) הייתי מסטול כל כך תאמת... עדיין....

ידעתי!

אמרתי כל הזמן שזו המפקדה.. אבל לא.. כולם אמרו לי שזה החמ"ל.. אז התחלתי גם להגיד שזה החמ"ל. בעע זה כבר לא משנה לי זה היה אה, וטודא על התיקון! =)

למעלה