מחנה לאמא

מחנה לאמא

בוקר טוב! בסוף השבוע אצא עם בן השש למחנה. שקש"ים, מדורה, כל העסק
אבא צפלול היה יוצא אבל הוא לא בארץ עד שבוע אחרי. אני תוהה אם לקחת איתי ללילה (ישנים בשקש"ים על מזרני ספורט בתוך אולם ספורט) את האחים הקטנים (ארבע ושנה וחצי) או לטרטר סבאסבתא מהמרכז שישנו כאן איתם. הגדול לא מתנגד להצטרפותם, המיקום הוא בקיבוץ כך שבבוקר הם יתפנו לגנים שלהם בסמוך לאולם ואני אחזור לפעילות איתו במחנה. נשמע יומרני לקוות להסתדר עם שלושה אינדיאנים נמוכים בלילה על מזרנים?

זה נראה לך מתאים לכולם?

את יודעת אולי לא תהיי פנויה מספיק לגדול. איך הקטן ישן בלילות? יש מצב שיבכה ויעיר את כולם? איך המארגנים של האירוע הזה מקבלים את זה? אני אומרת אם יש ספק, לבהיא את סבתא למרות הטירחה. אגב מי יהיה איתם עד הלילה? ואיך היה בחו"ל?

ExNewYorker

New member
אם זה לא סיפור לסבא וסבתא ועושים זאת

בשמחה הייתי כן מבקשת שיבואו. נראה לי שיהיה בן השש יותר כיף להיות איתך קצת "אחד על אחד" (במידת האפשר במן מחנה כזה
). וגם ת'אמת - לך יהיה יותר קל תהנו

פרמלה

New member
לדעתי, הזדמנות פז לבילוי סוליקו עם

בכורך. לא יומרני להסתדר עם שלושתם, אבל מעייף (וגם עלול לא להיות ידידותי לדיירי המחנה האחרים) זו פעילות "של גדולים" ויש לך כאן הזדמנות לשדרג רק אותו ל"גדול".

h 3

New member
הייתי מנסה להשאיר אותם בבית...

תחשבי על סיטואציה שלמשל בן ה-4 צריך פיפי בלילה, מה את עושה עם הקטן? משאירה לבד? מעירה לקחת איתך? הכל אפשרי, אבל נראה לי בלגאן, ובטח בהגדול יהנה אם יהיה לך זמן נטו איתו... לא? H

אז נביא את סבאסבתא...

תודה לכולכן. הלילה הוא פחות הבעיה, טפו טפו הקטן והאמצעי ישנים טוב איפה ששמים אותם
, אבל הספקתי לדבר עם עוד שני אבות (אני האמא היחידה שם... מחנה ג'ודו)שחשבו להביא אחים והחליטו שלא מתאים. המארגנים דווקא איפשרו. סבא וסבתא לא הכי מתלהבים לבוא למען האמת, הם עזרו המון לאחרונה כי היינו בחו"ל ונראה לי שמגיעה להם קצת מנוחה, לכן רציתי לא לבקש... נו, טוב, תודה לכן

adif11

New member
את כנראה סופרוומן.אני אפילו לא הייתי שוקלת

לקחת אותם

g a g a g a

New member
בגיל הזה יכול להיות שלא ירצו לישון בחוץ....

יצאנו 5 משפחות לקומזיץ ושינה באוהלים בהרי אילת... (כולם גרים באילת אז זה היה קל"ב ומזל שכך) רוב הילדים היו בגילאי 3-4, והיו בערך 15 ילדים רוב המשפחות נאלצו לחזור בלילה הביתה כי הילדים פחדו ורצו את המיטה שלהם ואלה ילדים שרגילים לישון בכל מיני מקומות אבל איכשהו זה לא בא להם טוב בבוקר נשארה רק ילדה אחת אמיצה עם כמה מהמבוגרים...

D X 9

New member
איזה מדהימה את!

אני מעולפת מקנאה, בא לי לבוא אתכם. הייתי לוקחת את שני הגדולים ואת הקטנטן משאירה עם סבאסבתא

ולמה אני לא חשבתי על זה?

נכון... אקח את המרכזי. גם ככה היה לו קשה כשנסעתי ואני לא רוצה להשאיר אותו עוד לילה בלי אמא ואבא. תודה!

rpilit

New member
אני רק לעניין אחד- קרררררררררררררררררררררררר

אם היית עושה את זה באפריל ולאחריו, הייתי מסוגלת לשקול ולחשוב ואולי לענות לעניין. הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו נוכח מה שכתבת כאן הוא 0 מעלות. כשזה עובר לי, אני יכולה לחשוב על 2 מעלות. ואז שוב על 0 מעלות. זו הטמפרטורה כאן בלילה בחצר. באיזה איזור של הארץ אתם אמורים לישון? מקווה שלא בסביבה כאן... רכשי לך שקיות טרמיות של חיילים. אני אשגר מחשבות חמות ואתפלל לחמסין בעבורך

חחחח...

הצחקת אותי כל כך
בהודעת הכנה מהמאמנים קיבלנו הוראות להביא בגדים מאוד חמים. בכל מקרה לא נשן תחת כיפת השמיים אלא בתוך אולם ספורט לא מחומם. אם יהיה להם קר אחבק אותם

בקור הזה אתם עושים קמפינג?!

לא הייתי מעלה על הדעת לישון בחוץ, ובטח שלא להביא איתי את הקטנטנים. כל הכבוד על האומץ שלך. להקפיץ את סבא וסבתא, ולמצוא דחוף חרמונית.

למעלה