מחנה יוזמה

place no more

New member
מחנה יוזמה

למי מכם שמכיר ולמי שלא- "מחנה יוזמה" המוכר יותר כמחנה תיאטרון/מחנה אומנויות וכו' השנה מוטל בספק..לצערי הרב לא בטוח שהמחנה יתקיים השנה מכמה וכמה סיבות. כדי שהמחנה כן ייצא לפועל אנחנו מחתימים חבר'ה שרוצים לקחת בו חלק בחופשת הקיצ.. כל מי שמתעניין, עוסק, רוצה להתנסות בתחומים שונים באומנות יותר ממוזמן ליצור קשר עם יותם פוליצר, נועה סביר רותם בן נמר(גרעינרית במעלה יוסף) ואיתי-רותם (כן גם לי קוראים ככה ואני אגב גרעינרית בלכיש..) 0504777614 ואם אתם מכירים מישהו שמעוניין, תקשרו..כי עכשיו פול מאוחר בשבילי וקשה לי להתרכז ולכתוב יותר פרטים..

קצת פירוט.. תכנסו זה חשוב..

מחנה אומנויות/ תיאטרון/ יוזמה התחיל לפני שלוש שנים כששני גרעינרים חדורי מוטיבציה ואמונה ודי משוגעים לענייני תיאטרון ביקשו להגשים חלום ולעשות מחנה/ סמינר בנושא תאטרון ותאטרון ככלי לשינוי חברתי, כדרך למימוש וקידום ערכים כמו קבלת האחר, אחריות, חופש הביטוי, מעורבות, הקשבה שיוויון ועוד. אותם שני חבר'ה פירפרו עצמם לדעת עד שהצליחו להפיץ ולרשום אנשים לסמינר שהיה חוויה בלתי נשכחת וקסומה עבור כל משתתפיו- חניכים, מדריכים, מרכזים, מורים חיצוניים הורים ואורחים. בשנתיים שלאחר מכן השתדרג הסמינר והכיל תחומי אומנות נוספים-תנועה, מוזיקה, אומנות וכתיבה בנוסף לחיזוק הדגש על עשייה חברתית אומנותית (לדוגמא העברת סדנאות אומנות במאהל האימהות החד הוריות בי-ם ב2003) ולעניננו... סמינר זה, שעל חשיבותו אני יוכולה להוסיף עד שיימאס לשמוע, הוא דבר שונה ולא חלק מהמסורת התנועתית. במערכת גדולה כמו התנועה שלנו, במיוחד ביימי קיצוצים אכזריים, נוטים להוריד את הדברים החדשים, השונים מפני שהם אלולים להפוך לגרעוניים תקציבית כי הם לא מבוססים. על מנת לקבל את תמיכת התנועה ולהתחיל להריץ את העבודה על הסמינר נתבקשנו לעשות סקר שוק קטן... שהוא בעצם סוג של עצומה, לבדוק אם אכן יש הענות למחנה כזה בקרב בני הנוער כי הרי כולנו יודעים שהסמינר נפלא עד ההרשמה... כל מי שרוצה לשמוע עוד, כל מי שתומך, כל מי שיכול לעניין אותו שבוע של עיסוק באומנות, בחברה, בחינוך ובקשר בניהם מומן להשאיר הודעה/ להתקשר. מתעסקים בעניין יותם וארז מגרעין תבו"א, אני, ושתי גרעינריות נפלאות- רותם מג"ע מעלה יוסף ורותם מג"ע לכיש ועוד משוגעים לדבר שמסתובבים חופשי ברחבי ג"ע וצה"ל.. חג שמח!! הרבה שמחה והתחדשות!!

place no more

New member
תודה ..

בדיוק נכנסתי כדי לפרט כמו שצריך אבל העבודה כבר נעשתה :) ואני רק רוצה לבשר לך שיצאתי (בשעה טובה) מההלם, חזרתי לעצמי, ושההרשמה כבר החלה.. בנוסף, אני אשמח אם תעדכני אותי לגביי גינוסר.

את בטח יודעת שזה מעניין אותי...

אפילו שנה שעברה נורא רציתי לצאת, אבל מה לעשות שזה עלה/עולה איזה 750 שקל ושזה נופל על מדמים ומשצים? וזו בדיוק הבעיה.. לפחות מבחינתי.. אולי צריך לדבר עם כאלה שאוהבים את התנועה אבל לא רוצים להמשיך בהדרכה?

kedeman

New member
זו חלק מהמטרה

לפחות בהתחלה היתה מטרה למחנה תיאטרון - לחבר עוד אנשים לתנועה

place no more

New member
שקדם

זאת עדיין אחת המטרות.. רק לידע כללי אתה יודע, למקרה שיישאלו אותך בטריוויה או משהו כזה...

kedeman

New member
בטריוויה תנועה אני קורע את כולם

לא ברור למה אבל כל מידע על התנועה שנכנס לי לראש לא יוצא ממנו :)

אם היה בי צדדון קטנטן שהוא אומנותי.

הייתי באה... אבל כבר מזמן הפסקתי להתכחש, החלטתי לעשות דברים אני קצת טובה בהם.. החלטתי לעזוב את המכחול והצבע ולעבור לדף משבצות ועיפרון... מה לעשות כנראה שגם החלק במוח שאחראי על האומנות נדפק אצלי... אבל אני מקווה המפעל כן יצא לפועל ואני ידבר עם האנים הקרובים אלי...

אנשים*

כל פעם שמילה אצלי יוצאת לא הגיונית תוסיפו את האות ש' היא פשוט דפוקה אצלי במקלדת

כחילה

New member
מה הבעיה לקרוא

מה שכתבת לפני שאת שולחת? ואני מקווה שלא שכחת מה יש ביום שני..

למעלה