מחנה אלטרנטיבי

CameronLine

New member
מחנה אלטרנטיבי

שכחתי סכמ"ש!!!! אז במקום זה אני אחפור לכם על המחנה האלטרנטיבי. שהוא ממש מגניב. ואני בחופשה קצרה ממנו, מחר חוזר לשם בבוקר D::::: הייתה סדנא להטב"קית ונתתי בראש בהסברה! והיה כיף. הכרתי מלא אנשימות חדשות. יוסי וולפסון המהמם העביר סדנא על שינוי התזונה. והייתה גם סדנאת דראג של גלינה אהובתנו ♥ [המגבונים שלך אצלי ><" סנג'ר] יש שם מלאאאאא ביסקסואלים! זה כזה מגניב. השיח והדיון שם, כלומר תרבות הדיון, ממש נפלאה. יש כבוד, משתדלים לא לקטוע נאחד את השני, מדברים יפה ומעבירים ביקורת בצורה כמה שפחות פוגעת [לפחות הרוב, יש כמה יוצאי דופן מציקים נורא] הרגשתי נורא נוח כשנהיה לי חם אתמול, והחלטתי לעבור לשמלה!הרבה אנשים שאלו והכל, כי זה נורא בילבל, אבל הסברתי ואנשים השתדלו לקבל, או לפחות לנסות ולהבין. אני מרגיש שם נורא בנוח. אני מרגיש חופשי. שוקל ברצינות לעבור לגור שם לנצח ._. יש תא שירותים שבנוי כקומפוסט [דשן אורגני] והאחרים פשוט מעבירים מים שממוחזרים להשקייה, כשמלןחתחילה המים שעוברים בהם הם המים של השטיפה של הידיים ומהמקלחות. האוכל כולו טבעוני, שזה קצת פסיכי בשבילי. אבל הלכתי עכשיו עם אבא, קניתי מלא ג'אנק טיבעוני, ומללללאאאא שוקו סויה, שאני ממש משתדל לא לחסל עכשיו. הכל שם מדהים לחלוטין. התחברתי אל מלא אנשים, ואני מרגיש ממש ממש שייך, שזה משהו שקורה לעתים דיי נדירות. בניתי על לאכול עכשיו שניצל תירס עם גבנ"צ ושמנת, אבל אני לא אספיק, כי חפרתי לכם במקום. אז לפחות שאני אשאל משהו כדי להפוך את הדיון הזה לדיון ולא פוסט בלוגיסטי חופר. האם קיים מקום/חברה שבה אתם מרגישים בטוחים? האם יצא לכם להיות במקום שהרגיש לכם בטוח ומקבל ומכבד והרגשתם שייכים? מה לדעתכם דרוש כדי שתרגישו ככה? ולסיכום, איזה נאמבר כדאי לי לעשות בבמה הפתוחה? D: אוהעב ומצטער שאני לא פה השבוע, קמרון ♥

PurpleFilth

New member
איזה כיף לשמוע! =]

אני נוודת, אני מרגישה בבית בכל מקום ומרגישה שייכת בשום מקום... =/

CameronLine

New member
זה לאו דווקא סותר או אומר שומדבר

ולא מסכים לגבי הזהות בין המושגים. "להרגיש בבית" יכול להיות פשוט להרגיש בנוח. למשל אצל חברתי הטובה ביותר, אני מרגיש בנוח לחלוטין להכין אוכל, להסתובב בבית בחופשיות, לעשות הכל בלי הצורך לשאול או לבקש רשות. כנ"ל אצל לירני, וגם אצל סבא וסבתא. אבל בשבילי בית זה מקום שבו אני מרגיש בטוח, אהוב, שייך. נורא חשוב לי להרגיש שיש משהו ממני ב"בית" הזה. לכן החדר שלי משתנה בהתאם לאופי שלי, הוא משקף את מי שאני. בנוגע לשייכות, זה להרגיש חלק ממשהו, להרגיש נחוץ ורצוי ואהוב. זה לאו דווקא קיים בבית. בעיקר אם נגיד אני גר לבד? או אם אני מרגיש טוב בבית, אבל הבית תקוע בעיר או במדינה שאני לא מרגיש בה שייך, מרגיש תלוש..? בקיצור זה הרבה יותר מורכב מזה. פרפל, את שייך פה! ואצלי בלב ^^

Starleet

New member
תקרא מה שכתהת :)

עם זאת זה נכון שלא מדובר בהתאמה מוחלטת בין שני הדברים. הייתי שיכור כשכתבתי את זה P:

PurpleFilth

New member
וכמו במקרים אחרים,

להגיד "בכל מקום" ו"בשום מקום" זה פחות או יותר אותו דבר. אני אישית מרותקת מזה שהמושג "בית" הוא בו זמנית גם מופשט וגם פיסי-מוחשי. אבל זה כבר חפירות בעומקים אחרים לגמרי. ורק דיברנו על זה, וכבר קיבלתי דוגמא ממשית לנוודות שלי בחיים האמיתיים. לפני יומיים נכנסתי לאיזה קניון בטעות. אחרי בדיוק חצי שעה, הרגשתי כמו אישה מקולקלת לחלוטין.

למעלה