אענה בנקודות
1. אתה צודק עם התקדים של בלייק.
2. אני לא חושב שאמביד יעיף את נואל, לדעתי הוא יעיף את אוקאפור. נואל הוא קלף טרייד די טוב לדעתי, הוא יעוף אם יקבלו עליו דברים טובים. אוקאפור לעומת זאת, אין לו מה לחפש ליד אמביד, שניהם לא ניידים במיוחד אז לא יכולים לשחק ביחד, ואמביד עדיף כי יש לו הגנה, והוא יודע לעשות סל, פחות טוב מאוקאפור שהוא כלי התקפי טוב, אבל שלא שומר אפילו קצת.
כמו כן, ביל סימונס אומר שמהרגע שגבוהים מתחילים להיפצע, הם לאט לאט דועכים. אל תצפו ליותר מדי מאמביד, גם אם הוא יהיה טוב, לדעתי תהיה לו קריירה קצרה, כמו אנדרו ביינום. טוב לשמור גיבוי, בצורת נואל.
3. בקשר לסימנס - אני חושב שהוא מאוד טוב. המסירות שלו הם היילייטס, הוא גבוה וחזק ויכול להוביל את פילי לניצחונות. זה אומר שיראו אותו. הוא הרוקי היחידי שלדעתי צפוי להוביל קבוצה (אלא אם מישהו יפרוץ כמו טאונס בשנה שעברה). וכמו כן החלק השני של העונה הוא זה שזוכרים
