מחמם לב

מחמם לב

המפגש בביתה של תמי היה מחמם לב שלא לדבר על נימוחות החיך.... שמחתי להכיר את האנשים שמאחורי המקלדת ואשמח להכיר ולהיועץ בשאר. תודה לך\לכם ושתרבינה שמחות שיעזרו להפיג את ההתמודדויות שלנו. יחי האור (הטוב המלטף ולא חלילה זה שחורך...)

תמי יקרה , היה לי/לנו כיף ממש

האוכל היה נפלא, האוירה והאנשים והמפגש היה מהנה מאד, להכיר את פרידה ולפגוש את הותיקים יותר. חבל ששאר החברות הנפלאות שלנו לא הגיעו, בע"ה במפגש הבא. מקווה שלא היתה לך עבודה רבה מדי בסידור המטבח שולחת לך נשיקות ומקווה שתשני טוב בלילה ומחר תקומי בכוחות מחודשים למשימה היומיומית שלך. אוהבת, טובה

אירילה

New member
הרבה תודות לתמי על האירוח החם

היה טוב לפגוש שוב את חברי הפורום ,ניצה שהגיעה מרחוק - כל הכבוד לך על המאמץ ,שלומית החדשה שהצטרפה לפורום כפעילה ,חני המתוקה ,טובה וזהבה החברות הטובות ,ניצה מהצפון ויענקלה שנענה להזמנה להגיע לפורום - יענקלה ,נשמח לראותך שוב כותב בפורום.. ואחרונה אחרונה תמי - לך מגיע זר של תודות על האירוח החם ,הפשטידות והעוגיות ,פשוט ליקקנו את האצבעות עם טעם של עוד. נקווה שבמפגש הבא נראה פנים נוספות. תודה לכל חברי הפורום שהגיעו ושוב הרבה תודות לתמי. גרשון

טילי66

New member
לכל חברי

העונג היה כולו שלי. שמחה מאוד שנהנהתם זו היתה המטרה להפגש ולהחליף רשמים.שמחתי להכיר את פרידה.תודה גדולה לכולכם. מקווה שבפעם הבאה כולם יגיעו. אכן הים אני הולכת לעבודת הקודש שלי אוהבת תמי

hregev10

New member
תמי - כל הכבוד לך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המפגש היה נהדר ומחמם את הלב, כמו כן המטעמים שהכנת בעמל רב, רק חבל שלא יכולת כמעט לשבת והיית עסוקה בהגשה ובהורדה מהשולחן. הלואי שנתראה תמיד בארועים משמחים. חני

ענתי44

New member
שמחה שנהניתם במפגש

ומצטרפת למריעים לתמי על האירוח בביתה. תמי יקירה אני חייבת לך ביקור. תשימי את הקומקום אני אביא את העוגה

ענתי יש לך טעות,

אצל תמי פשוט מגיעים, כל השאר עליה, או בפריזר.... וברצינות, היה שווה המאמץ רק בשביל להנות מהאוכל, שלא נדבר על המפגש עצמו, כבר מחכה למפגש הבא, תמי, כל הכבוד, אין עליך!!!!!!!!!!!!!! חיבוק ענק, ניצה.

טילי66

New member
הי לכל חביבי

אתם ממש לא מפחידים אותי תביאו רק את עצמכם הכל עלי רק בשמחות מקווה שבפעם הבאה גם נילי אריאלה טובה רגינה רחל בקיצור לראות את כולם זה עושה טוב לכולנו אוהבת תמי

zs1957

New member
ענתי היית חסרה לנו מאד

מקווה לראותך במגש הבא. להתראות בשמחות.

טילי66

New member
ענתי הי

אני מאוד אשמח לארח אותך לו יהי המים רתחו העוגה מוכנה עכשיו מה שנשאר תביאי את עצמך העונג כולו שלי. ד"ש לאמא אוהבת ומחכה תמי

ענתי44

New member
סגרנו../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

בשונה משנה שעברה שהיתה לי אופציה להשאיר את אמא בתשלום עד שמונה בערב ואז היא היתה חוזרת בהסעה. מטעמי חיסכון ביטלו את הסעת הערב ואז אני אמורה להביא את אמא ברגל. אתמול למשל, השארתי את אמא כי הייתי בבית חולים. וכשחזרתי הייתי חייבת לקנות וגם להביא תרופות לאמא. הייתי בלחץ אימים, התרוצצתי עמדתי בתור ארוך מרוטת עצבים. לא הספקתי לאכול אז עמדתי לחוצה ורעבה. ( ומאחר שאני תלוייה בתרופות זה מסובך מסתם רעב ) רצתי להביא את אמא הביתה ברגל לפני שיחשיך כי אני חוששת לעבור איתה כביש בחושך מאז התאונה שלי. בקיצור מה שפעם היה סתם יום סידורים ארוך הפך לטירוף. כל יציאה עכשיו נהיתה מסובכת. אבל למרות זאת, בסיום הטיפולים שלי אני מבטיחה להגיע אליך. ובלי נדר גם להספיק לבקר את אריאלה. ובינתיים שבת שלום לכולם.

למעלה