מחמדי<<<

קלשונית

New member
מחמדי<<<

כולי צפיה ליום המחר,,, חוששת,,,חושבת,,,מתרגשת,,, מה בדיוק מחר אני לובשת,,, לא מצליחה לעצום את האישון,,, כל הלילה חולמת על פטישון,,, הפכת אותי כהפוך קערה,,, כבשת את ליבי בסערה,,, איך נצליח ביחד משהו לבנות,,, הלא אתה תמיד חסיד הבנות,,, מפחדת שאולי ליד שרית,,, לי יש פרצוף של קערית,,, אצלך תמיד,,אהובי פטישון,,, רוצה תמיד להיות במקום הראשון,,, קלשונית<<<

שרית.

New member
קלשוניתתתתתתתת!

קלשונית חמודה! פטישון ושרית זה ממש ממש תגלית במקום פטישון נסי את ארבלון ... וכך תוכלי בשקט לישון . ;-)

patishon

New member
לשרית.......

אני כבר חושב להחליף את השם אתם גורמות לי להרגיש אשם עשיתם ממני חסיד הבנות זה נשמע שאני מפיל קורבנות זו הסיבה שאני פותח אישון וכל הלילה ישן רק עם קלשון שרית בלי לפגוע ובלי להקניט מחר בערב אני רק של קלשונית ממחר אני מפסיק לנבוח הב הב אני במצב שונה אני מאוהב כולם יודעים וזו אינה שמועה שמחר אני מכין לכולם הפתעה לאחר מחשבה וגם בינתיים החלטתי להכין לכם שתים היות ואתם הולכים להשאר עם הלשון בחוץ מי פה תביאו איתכם זה מאוד נחוץ אני בטוח שכל אחת מתביישת שכל השאר לא יריחו עששת זה לא נעים שכל הבחורים יראו בשיניים גם את החורים כולי במתח כולי נרגש מה אלבש מחר במפגש?? מה יודע לעשות התותח של הצאט לא יודע להתלבש רק להתפשט אוףףףףף כמה שורות אבל מי סופר? עוד מעט השיר יהיה כמו של עופר מה שנותר לי לומר לכם שלום ואנא מכם אל תבואו לי בחלום

שרית.

New member
פטישון שכבר לא שלי.....! 8-(

פטישון כתבת לי שירים שלחת לי פרחים חיזרת אחרי בכל הדרכים לא היית פטיש היית רגיש נקשרתי אליך בלי להרגיש... פתאום הגיעה הקילשונית ואותי שכחת את שרית לך ,בשלך תמשיך ואני אש יותר לא אצית שרית ..... ;-(

למעלה