מחמאות

מירבי*

New member
מחמאות../images/Emo9.gif

ביומיים האחרונים הייתי בכנס של האגודה הישראלית לחקר הפונדקאות. הכנסים האלה מתקיימים פעם בשנה ומציגים את החידושים והמסקנות שהוסקו בעקבות מעקב של הרופאים על סוגים שונים של תרופות, דרכי טיפול וכו'. החכמתי מאוד מהכנס ונהניתי מכל רגע. היום ניגשה אלי אחות מאחת מיחידות ה-ivf הגדולות וסיפרה לי שהם מאוד מרוצים מהפונדקאיות שלי שמטופלות שם, הרגשתי קצת כמו אמא באסיפת הורים שמספרים לה כמה שהילד שלה מוצלח, היא סיפרה לי כמה הן רציניות ואחראיות כמה קל ונכון לעבוד עם פונדקאיות שמבינות עניין ומשתפות פעולה. ואני בפירוש גאה בכן
שתיים מתוך השלוש נמצאות עכשיו בתקופת ההמתנה מורטת העצבים מחזיקה לכם אצבעות ומאחלת לכם להצטרף להריונות החדשים והמשמחים שיש לנו לאחרונה.

את בהחלט יכולה להיות גאה

המשיכי ביחס הטוב שלך לפונדקאיות ולהורים המיועדים,אני בכלל חושבת שמי שיכולה לנהל מרכז שזה ,זו אחת שחוותה את ההליך ולכן קל לה להוביל את המעורבים לנצחון הסופי ומניעת מעידות ונפילות בדרך, כה לחי! אירית

עָנת

New member
../images/Emo45.gif מירבי הפונדקאיות שלך

נבחרו בפקידה,והכי חשוב את בחרת וסיננת אותן. ברור שהן עושות את תפקידן כיאה. ועל זה אומרים:יש תוצאות בשטח
כן ירבו. מחזיקה לפונדקאיות בהמתתנה אצבעות

כמו אמא לילדים שלה את נותנת את

הכלים להתמודד בתהליך הזה . אני אומרת שאפילו שאנחנו הפונדקאיות ילדות גדולות ויודעות בדיוק למה נכנסנו , תמיד יש משהו שלא התכוננו אליו..ושם בדיוק שם נכנס התפקיד שלך ובמיוחד האופי שלך לתמונה. בתור מי שלא התחילה את התהליך דרך המרכז שלך , ונעזרה בך ברגע שצצה בעיה , אז רק היינו בתחילת ההכירות שלנו אולי ראית אותי פעם אחת או שתיים באיזה מפגש... דאגת לי , שלחת אלי רופאים , עידכנת אותי במצבי כשהרופא שטיפל בי בהדסה לא טרח לעשות את זה ... וכהמצב היה בלתי הפיך את זו שהכנת אותי ואמרת לי את האמת בפנים , עם חיבוק (אמנם מרחוק) ועם הרבה הבנה חום ואהבה ! ולא , לא הייתי פונדקאית שלך ...(אז אפשר רק לדמיין מה את עושה בשבילן ) זו את , האופי שלך, הנסיון שלך , הלב שלך
משהו שאי אפשר "לקחת" לך ... אוהבת אותך מלאנתלפים

waizman1

New member
כל כך טוב לשמוע..../images/Emo23.gif

מירבי יקרה! מגיע לך לקטוף את הפירות
אלה הן תוצאות לעבודה קשה עם הרבה נשמה
. יישר כח

sharon02

New member
מירב לתקנך

הכנס היה של האגודה הישראלית לחקר הפוריות, ולא הפונדקאות. ולא דנו שם בנושאים הקשורים לפונדקאות. בהחלט ההרצאות הרפואיות היו מעניינות, במיוחד למי שעוברת טיפולים בעצמה.

מירבי*

New member
את כל כך צודקת

טעיתי כשכתבתי פונדקאות, הכוונה היא בהחלט לכנס של האגודה הישראלית לחקר הפוריות ולא כתבתי שהיו דיונים בנושא פונדקאות. תודה על התיקון

למעלה